home
21-03-10

Becali contestat!...pe autocarul Stelei

Huliganii, derbedeii, drogatii, cei ce indraznesc sa-l conteste pe cel mai retardat cioban al tarii, lovesc din nou!
VPM, RIP sau Muie Gigi au fost scrise pe autocarul Stelei in cursul zilei de ieri, in timp ce componentii echipei urmareau un film, in incinta unui mall din cartierul Cotroceni.
Daca va amuza copios cele de mai sus, urmeaza sa mai smulgem un zambet de la voi cand o sa va spunem cum i-au fost traduse oierului inscriptiile de pe autocar:"au scris amenintari cu moartea la adresa mea. Dumnezeu sa te ierte! Apoi am fost sunat de cateva ori..."

In concluzie, precizam ca RIP (Rest in Peace) inseamna "odihneste-te in pace" si nu este o amenintare cu moartea. Este doar o urare de bine, nu? :) Iar VPM este un indemn cat se poate de banal intr-o societate bolnava care idolatrizeaza ciobani analfabeti.

Cum de au indraznit acesti derbedei sa-l conteste pe nea' gigi, care este un stelist adevarat si iubeste Steaua mai mult decat toti la un loc?






Fry gigi

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
73 ani de la 22-03-1937

Ziua de nastere a lui Emerich Jenei

Antrenor emerit, Jenei a reusit cu Steaua, ca antrenor, castigarea CCE in '86, trei Campionate ale Romaniei si doua Cupe ale Romaniei.
29 ani de la 22-03-1981

Ziua de nastere a lui Mirel Radoi

Capitanul Stelei, el este omul ce da siguranta apararii avand insa si un sut care de multe ori a invins portarii adversi
28 ani de la 22-03-1982

Ziua de nastere a lui Ovidiu Petre

Ovidiu Petre a venit la Steaua in vara 2006 de la Poli Timisoara
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3