home
19-03-10

Critica constructiva asupra unui cancer distructiv

“Crezi ca Becali s-a pripit cu demiterea lui Bergodi?” Lol, astia chiar sunt tampiti? E ca si cum ar intreba o persoana pe cei de langa ea daca nu cumva se simte un miros urat in timp ce totul din jur ar fi manjit cu excremente. Noroc cu articolul Mariei Andries ca mai spala putin din rusinea gsp-ista, in fapt o tentativa de trezire la realitate.

De cate dovezi este nevoie pentru a cataloga un om? Iata o intrebare care m-a chinuit existenta in ultimii ani. Zboara antrenorii ca mustele din Ghencea, jucatorii adusi pe imprumuturi clacheaza in toate meciurile de campionat, criteriile de multumire ale patronului nu sunt raportate la fotbal, spectacol si rezultate, nu vizeaza sub nicio forma multumirea publicului ci doar sunt indreptate spre augusta persoana a barbatului natiei romane aparat de Dumnezeu pe pamant cu ajutorul criminalilor si a violatorilor. Peste tot si toate echipa joaca din ce in ce mai slab, apare si clasarea pe locul sase, este evident ca sistemul de promovare a nepotismului coroborat cu renuntarea la serviciile multor profesionisti din cadrul clubului, demonstreaza haosul, iar unii inca adreseaza in mod ipocrit intrebari existentiale.

Acum cateva luni am intrat in direct la un post de radio pentru un interviu. Mi-aduc aminte ca la un moment dat am fost intrebat in legatura cu necesitatea protestului odata ce echipa „juca bine, era pe val”. Mi-am muscat buzele ca sa ma abtin si sa nu reactionez. "O sa vedem noi cat de bine, mi-am zis in gand". Dar ce sa-i spun realizatorului? Despre ce simte un suporter al Stelei cand isi vede echipa injosita cativa ani la randul? Despre miile de discutii de pe fcsteaua.ro in care ne exprimam dorinta de o revenire la valorile steliste? Despre fularul dinamovist si injosirile lui Hagi si Lacatus? Despre Zenga, Olaroiu si Mihai Stoica? Despre izgonirea unicului antrenor care a avut taria sa promoveze tineri in primul unsprezece? Despre faptul ca nu este suficient un titlu sau doar tentativa de castigare a acestuia dupa ce ai fost obisnuit sa vezi fotbal adevarat zeci de ani in Ghencea? Mi-ar fi luat doua zile si mi-am spus cu amaraciune „oamenii de tipul acesta chiar traiesc intr-o alta lume si privesc fotbalul de acolo”.


Este atata ipocrizie in textele si comentariile gazetarilor. Cica sunt interesati de sport, emit pretentii in ceea ce priveste fotbalul romanesc, tin cu Nationala si se dau mari critici in ceea ce priveste fotbalul nostru de club, dar in clipa in care vine vorba sa critice cu adevarat ceea ce distruge fotbalul nostru de ani buni de zile, o dau pe filosofii si sondaje de opinie. Fratilor, e lata. Steaua e in colaps. In ciuda victoriei de acum trei zile nici Dinamo nu se simte prea bine. CFR-ul a fost tinut pe val de o oligarhie politica si buboiul se va sparge la un moment dat. Radacinile sunt mancate, metodele sunt detestabile, iar echipele noastre intra pe orice teren de fotbal european cu doua goluri primite inca de la vestiar.

Acest fotbal romanesc nu va progresa doar prin inlaturarea lui Dragomir si Sandu si nici voi nu veti fi eroi dupa producerea evenimentului. Cei ce le vor urma sunt de pe acum scoliti in acelasi sistem. Sunt preferati si vor fi propusi tot de Borcea si Becali. In ceea ce-o priveste pe Steaua de cat rau mai este nevoie sa se produca ca sa adoptati o pozitie anti Becali si sa va asumati si voi o lupta ce ar insemna cu adevarat ca „va pasa de....poate prea mult”. Intre timp asteptam cu interes lansarea unui nou CD hip hop sau cu „Scoala Vedetelor”.



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Gaz Metan Medias

Duminica, 21 martie
20:00
LIVE TEXT FCSteaua.ro https://fcsteaua.ro:/
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 24
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/15154/foto 24"> foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/