home
19-03-10

Eu nu sunt suparat !

Asa suna o declaratie a factotumului de la Steaua dupa meci ! “CFR a facut egal, deci titlu se joaca, n-am de ce ma sa ma tem! ” continua el.
Mie mi se pare un mod de gandire sanatos si constructiv, nu ? Adica, de ce sa facem o tragedie, o inmormantare la un esec banal, cand obiectivul mai poate fi atins ? Am zis esec banal ? Pai sunt doar 3 puncte amarate intr-o intrecere sportiva, da-le-n ma-sa, iar pana la urma, tot el, luminatul, va incheia razboiul absurd de 62 de ani, plin de patimi si resentimente ! Ii boteaza copilul lui borcea, deci vor deveni rude !

Acest exemplu de pacifism la varf este o adevarata lectie pentru noi toti si pentru toate rivalitatile fotbalistice stupide din tarile lumii ! Ce presedintii din Spania sau Anglia ?! Sa vada la noi aici, la Romanica, la manelica, cum e cu incuscreala ! Se omorau pana acum oameni pe strazi inainte de meciuri, se alegea cu infarct cate un suporter al carei echipe ce primea gol in ultimul minut, pentru ca el, faierul, se gandea cum va da ochii a doua zi cu colegii de munca, simpatizanti ai celorlalti ! Dar de acum, gata !
De azi, dupa cum s-a vazut, totul s-a schimbat ! Atitudinea celor in verde (ca unii se vor supara daca le zic “alor nostri” ) a fost reproducerea celei adoptate fata de derbiuri in ultimii ani de catre al nostru carmaci. A fost duplicatul perfect. Asadar, ce rautate dom’ne, pentru ce, cand familia e sanatoasa acasa ? Suntem acolo in fata, e perioada de post, deci D-zeu ne va face lideri pana la Paste pentru credinta noastra nestramutata !

Vi se pare ca am batut campii pana acum ? Eu zic ca nu, ba chiar este singurul mod de abordare viabil si plauzibil al fotbalului in Ghencea din urmatorii ani! Cum, iarasi vi se pare ca aberez ? Pai daca da, veniti de vedeti urmatorul meci pe teren propriu! Credeti ca se va schimba ceva dupa aceasta seara, in tribunele prafuite ale tot mai anostului nostru stadion ? Sa fim seriosi !

Semnatarii pactului vor fi, nu-i asa, oameni de cuvant cu o coloana vertebrala robusta ! E de ajuns sa te uiti la liderul lor, cata tinuta morala impune, si-ti vei da seama ca cei condusi de domnia sa vor binele si propasirea Stelei, d-aia au si fagaduit ca o vor incuraja. Apoi, cei de la tribune, se vor alatura si ei scandarilor, ba mai mult, ii vor acoperi cu huiduieli si dezaprobari pe cei cativa derbedei care vor sa faca rau echipei.
Credeti ca acesti “suporteri buni” ( fiindca inteleg ca trebuie sa se faca o departajare oficiala) doresc altceva in acest moment ? Mie nu mi se pare, si doar idiot sa fii sa nu realizezi ca, odata ce accepti un om sa te conduca fara sa i te opui in vreun fel, esti de acord cu metodele sale, cu modul de a gandi, cu felul sau de a fi ! E doar aproparea tacita de care pipereanul avea atata nevoie acum o luna.

Ti-e greu, draga stelistule, esti disperat ca am incheiat un deceniu groaznic din punct de vedere statistic in fata spurcatilor ? Atunci taci si sufera, tu esti cel care votai pe site-uri ca protestele trebuie sa inceteze ! Oricum, in Groapa, au fost doar suporterii adevarati care au sustinut echipa. Esti revoltat de situatia actuala de la Steaua ? Asta e , ea a picat din cer ca un blestem, iar tu nu o poti schimba si d-aia nici nu faci nimic ! Deci, inca o data, ciocu’ mic ! Ti-e frica de intentiile destabilizatoare ale celor cateva sute care-l vor pe Becali plecat, doar pe considerentul ca “n-are cin’ sa vina !” ? Atunci loveste-i cu putere pe cei cu “ idei subversive”, iar daca ai prin preajma cativa interlopi sa te ajute, e de apreciat !

Sau mai bine, dupa aceasta seara neagra, ca sa arati rivalilor (care or mai fi ei ?) ca nu te lasi batut si ca personalitatea ta e in continuare erecta , baga un protest spontan la stadion care se va lasa cu niste cauciucuri taiate ale bolizilor lui Pepe Moreno sau Baciu ! Va avea din nou ocazia barosanul sa mai puna de-o curatenie consistenta de primavara si poate, si de-un nou pact, prin care sa se angajeze ca “de acum ma intereseaza in mod special meciul cu dinamo, nu doar Cupa !” . Abia atunci vei rezolva cu adevarat problema si te vei putea duce acasa linisit si optimist !

The Radical

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Gaz Metan Medias

Duminica, 21 martie
20:00
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiSport
TV LIVE
  • Program Liga 1 2009/2010
  • https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 24
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/15154/foto 24"> foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 foto 21