home
18-03-10

Interzisii se întorc pe stadion!

Suporterii stelişti care aveau abonamente şi cărora li s-a interzis dreptul de a mai intra pe stadionul din Ghencea de către conducerea clubului au câştigat ieri procesul intentat Stelei.

După ce Gigi Becali a ordonat ca suporterii care fac scandal şi îl înjură în timpul meciurilor de acasă să nu mai intre pe stadionul din Ghencea, o parte dintre cei care au fost interzişi au contestat în instanţă demersul lui Gigi Becali de a le interzice accesul pe arenă fanilor de la peluze. Pe data de 9 februarie anul curent, aceştia au depus la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti o cerere de chemare în judecată a pârâţilor FC Steaua şi George Becali pentru a li se permite accesul pe stadionul Ghencea, precum şi ştergerea din orice fel de bază de date internă a clubului pârât. Totodată, "interzişii" au mai cerut despăgubiri în valoare de un euro către fiecare dintre reclamanţi, reprezentând contravaloarea prejudiciului moral suferit ca urmare a interdicţiei de a pătrunde pe stadion.

Vor primi alte locuri dacă peluza rămâne închisă
Ieri, avocaţii suporterilor care au reclamat Steaua au câştigat prima fază a procesului, dar mai mult ca sigur clubul va face apel. Un oficial al clubului a confirmat acest lucru, dar a avertizat că procesul nu e finalizat. Deocamdată, aceşti suporteri care au câştigat la Judecătoria Sectorului 6, majoritatea de la Peluza Sud, vor avea voie să intre pe stadion la meciul următor de acasă al Stelei. Chiar dacă peluza lor a fost închisă de Becali, clubul va fi nevoit să le dea alte locuri în stadion, cel mai probabil la tribuna a doua.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3