home
https://fcsteaua.ro:/
17-03-10

Liderii de galerie, pasiune sau afacere?

Biletele rezervate fanilor stelişti pentru meciul cu Dinamo, o afacere pentru liderii de galerie. Aceştia au vândut la suprapreţ tichetele puse la dispoziţie de echipa din Ştefan cel Mare. Mai mult de atât, peste jumătate din bilete au ajuns la membrii Peluzei Sud, chiar dacă Gigi Becali a cerut ca aceştia să nu aibă acces la meci.

Ajungem în Piaţa Victoriei, locul de întâlnire a fanilor stelişti. În jur de 20 de persoane aşteptau nerăbdătoare momentul în care va veni "omu' cu biletele". Mă dau fan din provincie şi mă interesez cum îmi procur un tichet. Răspunsul nu se lasă aşteptat: "trebuie să vină Mustaţă (nr.r. Gigi Mustaţă, liderul Ligii Suporterilor), el are bilete". Întreb cât mă costă: "Eu am vorbit mai devreme cu el şi mi-a zis că până în 30 de lei (n.r. la casele de bilete costă 10 lei)", ne mărturişete unul dintre fani. Numai că personajul în cauză se lasă aşteptat câteva ore, timp în care fanii veneau în valuri. Foarte puţini aveau însă bilete.

Cerere mare, preţul creşte

Luaţi pe neaşteptate de cererea mare de bilete, speculanţii au mărit preţul. Dacă în jurul orei 17.00 puteai găsi bilete cu 30 de lei, în mai puţin de o oră preţul a sărit la 50 de lei...şi tot era în creştere: "sunt aproape 2.000 de oameni care vor bilete. Asta e, dau şi 50 de lei, numai să mă duc. Infractorul ăla de Mustaţă din ce să trăiască?", spune un alt fan, nerăbdător să prindă pe viu Dinamo-Steaua.

Cunoscuţii au prioritate

Întreb totuşi ce şanse am să intru la meci, dat fiind numărul mare de doritori. Mi se răspunde că cei care au mai fost au prioritate. Ce rămâne, se vând după principiul "care prinde". Totuşi, mi se vinde un pont: "când vine Mustaţă, îi întinzi banii şi-i spui că sunt datoria de la meciul cu Galaţi. Şi el o să-ţi dea biletul."

Alţii, mai curajoşi, s-au dus printre dinamovişti

Există însă şi fani care au găsit o cale mai simplă să ajungă la meci. Unii dintre ei s-au dat drept dinamovişti şi vor urmări partida printre suporterii echiei rivale: "Cunosc vreo 20 de persoane care şi-au luat bilete la Tribuna I, printre dinamovişti", mărturiseşte alt fan. Întreb dacă vor scăpa întregi din mulţume alb-roşi: "Păi doar nu sunt nebuni meargă cu însemnele Stelei, se dau dinamovişti. O să încerce şi ei să se abţină dacă Steaua dă gol."

Totul se întâmplă sub ochii legii

Peste drum, Guvernul României. Lângă noi, un număr destul de mare de jandarmi şi angajaţi ai Poliţiei. Cu toate acestea, bişniţarii n-au nici cea mai mică reţinere şi îşi văd în continuare de afacerile lor.

350 de bilete de la Nord pentru Sud

În ciuda faptului că Becali a cerut ca membrii Peluzei Sud să nu primească bilete, aceştia vor fi totuşi prezenţi la meci. Cei mai vehemenţi contestatari ai lui Gigi Becali au reuşit să facă rost de 350 de bilete, din cele 676 rezervate fanilor echipei din Ghencea: "Le-a dat Mustaţă şi lor 350 de bilete, vor veni şi ei. Eu nu prea-i suport, au gura cam mare", spune un alt fan prezent la faţa locului, care se dă drept un apropiat al lui Gigi Mustaţă. Peluza Sud a profitat astfel de faptul că nou-înfiinţata Liga a Suporterilor Stelişti are puţini membri.

ProSport

Image and video hosting by TinyPic

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Gaz Metan Medias

Duminica, 21 martie
20:00
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

» sectiunea videohttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 24
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/15154/foto 24"> foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 https://fcsteaua.ro:/ foto 1 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 foto 22 foto 21