home
17-03-10

Dinamo - Steaua 2-0 (1-0) - Unde a fost Steaua? - VIDEO

Ce e un derby? Astazi a fost derby? In nici un caz. Suporterii stiu ce e ala un derby. Dar nu suporterii joaca. Cei care joaca, cei care conduc echipe, cei care conduc fotbalul romanesc, aceste personaje nu stiu ce este un derby.

Zapata-Golanski, Parpas, Petre, Marin - Szekely, Plesan, Toja, Nicolita - Kapetanos,Stancu

Ca un catelus cuminte, asa cum, probabil, a invatat pe vremea cand facea junioratul la dinam0, Stoichita a ascultat de Gigi Becali si l-a trimis pe Ovidiu Petre in aparare. Cu aceasta aparare improvizata, dinamo a avut 3 mari ocazii in doar primele 10 minute ale partidei. A fost un meci dominat de dinamo. Steaua nu s-a vazut deloc pe teren.

Jocul Stelei a fost absolut inexplicabil. In loc sa incerce sa paseze, fotbalistii stelisti au abuzat de driblinguri care nu le-au iesit nici macar o data. Toja, Plesan, Stancu, Nicolita - maini moarte. Asta in timp ce apararea dadea emotii la fiecare atac dinamovist.

Scorul a fost deschis dupa o faza fixa, una din problemele pe care Steaua le-a avut inca de la inceputul sezonului si pe care nu a reusit sa o corecteze nici macar acum. Bostina a centrat, Goian a recentrat si tanarul Alexe a marcat.

La pauza, 1-0 pentru caini.

Telefonul a sunat, "Lippi" a raspuns si "cea mai buna rezerva din istoria Stelei" a intrat in locul lui Plesan la inceputul reprizei secunde, Ovidiu Petre urcand in linia mediana. Schimbari in jocul Stelei? Cu siguranta NU!!!

Jocul chinuit aratat de echipa in acest retur a continuat si, din pacate, nu a facut fata primei dinamoviste.

Petre Marin a fost schimbat cu Surdu pentru un plus ofensiv dar planurile lui "Lippi" au fost date repede peste cap, Golanski primind cartonasul rosu in minutul 66 pentru un fault de ultim aparator la Cristea. Cum a raspuns Stoichita? A scos un mijlocas, pe Szekely, si l-a bagat pe Pepe sperand ca spatele columbianului va da din nou lovitura.

Insa, impotenta lui stoichita in ceea ce priveste antrenoratul avea sa isi spuna repede cuvantul. A venit minutul 81 si, neinvatand nimic din meciul pierdut cu Ceahlaul, "cea mai buna rezerva din istoria Stelei" a pasat din nou in spate pentru Zapata. Mingea s-a lovit de o denivelare, a sarit, Zapata a dat pe langa si Cristea a impins-o in poarta goala pentru un 2-0 comandat de borcea si care avea sa fie cireasa de pe tortul umilintei echipei care joaca in numele Stelei.

dinamo-Steaua, 2-0.


Unde a fost Steaua?

De la joc, pana la rezultat, pana la atitudine, unde a fost Steaua? Steaua nu a fost. Steaua nu a jucat in acest derby. Asta daca poate fi numit derby. Unde a fost Steaua? M-am uitat pe teren si nu am vazut decat o echipa imbracata in alb si rosu si o echipa imbracat intr-un verde care voia sa semene cu gazonul. Unde a fost Steaua?

Unde e Steaua? Steaua nu mai e de ceva vreme. Steaua-dinamo nu mai e de ceva vreme. In era becali, dinamo a castigat mai mereu aceste derbyuri. De ce? Raspunsul e simplu: pentru ca nu mai e Steaua.

Nici pe teren nu mai sunt Stelisti, nici pe banca, nici in conducere.
gigi becali - fost junior la dinamo, mandru purtator al fularului dinamovist.
stoichita - fost junior la dinamo si fost secund la dinamo.
Nicolita, Pepe, Karamienii, Tanase - stelisti? Nu!


Steaua a castigat ultima data acest "derby" cu un gol dat de un stelist, Neaga. Cine sa mai castige derbyul acum? A incercat Kapetanos, dar nimeni nu poate sa castige singur un meci de fotbal.

Cand nici macar tricourile nu mai sunt ros-albastre, nu mai e nimic de zis.

Cat mai puteti suporta umilintele la care ne supune fostul junior dinamovist, gigi becali?!


O ultima urma de onoare si mandrie intr-o groapa de mizerie

Imediat după ce a fost eliminat de arbitrul Alexandru Tudor pentru un fault asupra lui Andrei Cristea în postură de ultim apărător, fundaşul dreapta polonez al Stelei, Pawel Golanski, s-a îndreptat spre cabine.

Pe drumul spre tunel, Golanski a fost înjurat şi huiduit de suporterii alb-roşiilor de la tribuna a doua a stadionului din Ştefan cel Mare.

Văzînd tratamentul la care este supus, polonezul a reacţionat calm, dovedindu-şi ataşamentul faţă de culorile roş-albastre! Şi-a apucat tricoul de piept şi a sărutat emblema clubului din Ghencea.

Adrian



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Dinamo - Steaua, 2:0 - OmBun

Dinamo - Steaua, coregrafie - OmBun

Dinamo - Steaua, atmosfera - OmBun

» Vezi pagina echipeihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Gaz Metan Medias

Duminica, 21 martie
20:00
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiSporthttps://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicithttps://fcsteaua.ro:/r/>

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii,https://fcsteaua.ro:/ imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
foto 24 foto 23 foto 22 foto 21 foto 20 foto 19 foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 foto 14 foto 13 foto 12 foto 11 https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ foto 10 foto 9 foto 8 foto 7 foto 6 foto 5 foto 4 foto 3 foto 2 foto 1 foto 26 foto 25 foto 24 foto 23 foto 22 foto 21
https://fcsteaua.ro:/ Forum Articole Presa

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/