home
11-03-10

Derby amanat

Din cauza ninsorii, derby-ul programat miercurea viitoare se va juca trei zile mai târziu, dar partidele etapei a 21-a, din acest weekend, se vor desfăşura normal. Dinamo joacă astfel la o săptămână cu CFR Cluj şi Steaua şi nu trei zile, cum se stabilise iniţial

Vremea rea din aceste zile are repercusiuni asupra etapei de săptămâna viitoare din Liga I, etapele programate la mijlocul şi sfârşitul ei fiind decalate cu câte trei zile. Astfel, meciul Steaua - Dinamo, din runda a 22-a, programat iniţial să se joace miercuri, 17 martie, se va juca sâmbătă.

"Au decis să amâne meciul, nu vedeţi ce e afară? Comitetul Federal a decis asta, vom vedea când se va juca, pentru că nu s-a stabilit nimic!", a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro, iar apoi a confirmat agenţiei Mediafax: "Acum am făcut adresa către Federaţia Română de Fotbal ca etapa intermediară de miercuri, a 22-a, să se decaleze. Deci etapa a 22-a se va juca în week-end-ul viitor, iar etapa a 23-a va deveni intermediară. Aceste două etape se decalează cu trei zile".

Noua grilă de desfăşurare avantajează pe Dinamo, care astfel n-ar mai juca două meciuri foarte grele, cu CFR Cluj şi Steaua, la interval de doar trei zile, "câinilor" oferindu-li-se o săptămână de pauză între etapa a 21-a şi a 22-a.

De remarcat că etapa a 21-a, programată în acest weekend şi care este direct lovită de ninsorile abundente, se desfăşoară conform programul prestabilit.

realitatea.net

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3