home
09-03-10

Adio domnule Gigi!

Domnule Gigi Becali, faptul ca esti injurat si perceput ca un om lipsit de scrupule, ti se datoreaza in intregime. Nu iti place? Nici altora nu le-a placut sa fie injurati, jigniti, batuti la ordinele tale, desconsiderati, umiliti vazandu-te cu carpa ros-alba la gat etc. Ca urmare au inceput sa-ti dea replica. Tu ii numeai derbedei si-ti trimiteai gorilele, ei te injurau. Era singura lor arma, fiindca daca ar fi putut sa te bata, asa cum faceau oamenii tai cu ei, ai fi fost linsat.

Ai luat cu japca o echipa curata, cu o imagine de mare echipa pe plan international, cu un palmares uluitor pe plan national si international.
La inceput, cel putin eu te-am perceput ca pe un salvator, ca pe unul care a smuls brandul Steaua din ghearele Paunestilor. Primul tau an la Steaua a fost aproape perfect ai luat campionatul si ca recunostinta pentru aportul suporterilor la castigarea primului titlu al Stelei cu tine in Ghencea, ai lasat intrarea libera la ultimul meci, cel impotriva FC Arges-ului cand la echipa pitesteana a evoluat pentru ultima oara Adrian Neaga.

Adrian Neaga pe care ni l-am dorit cu totii si care datorita banilor tai a ajuns la Steaua. Partida a fost oarecum una amicala, pentru ca dupa ce Steaua a condus cu 3-0 a oprit motoarele, iar Argesul a egalat si fost cat pe aici sa ne bata.
Ti-o spun sincer ca erai pe val si lumea chiar te iubea.

Steaua a mai castigat un titlu cu tine in postura de conducator absolut si a inceput sa ti se urce la cap. Mai ales ca la Bucuresti Steaua adusese echipe mari in premiera. Fumurile astea te-au distrus " picatura cu picatura". Ai avut impresia ca esti un semi zeu, ca nimeni nu mai e ca tine si ai inceput pe zi ce trece sa ai mai multa obraznicie. Acela a fost momentul cand ai inceput sa cobori pas cu pas scara imaginara in varful careia te urcasesi.

Echipa nu mai mergea si ai inceput sa acorzi "premii" tot mai mari pentru obtinerea unui titlu care nu a mai venit. Ai inceput sa vorbesti deplasat, sa insulti conducatorii echipelor contracandidate la primul loc si ai mai cazut cateva trepte. Valiza cu cei 1.700.000 de dolari trimisa la Cluj pentru a incerca marea cu sarea, i-a bagat in bucluc pe cei apropiati. Tu insuti ai simtit un fior rece pe sira spinarii cand ai inteles ca tu, marele Gigi, esti la fel de pamantean ca noi toti ceilalti. Ai coborat si ultimele trepte fara ca macar sa fi inteles acest lucru. Erai la latitudinea Justitiei, exact ce ne doreai tu noua, suporterilor stelisti si atunci mi-am zis ca cine sapa groapa altuia cade singur in ea.

Zdruncinat serios, ai continuat sa injuri si sa desconsideri suporterii, ai instituit controale rusinoase la portile de intrare in stadion. Nimeni, dar absolut nimeni nu cere buletinul la cumpararea unui bilet, tu l-ai cerut pentru a-ti sluji interesele
Stadionul e o puscarie, nicaieri in Europa nu te simti ca pe stadionul Stelei. Ca un spectator lipsit de orice drept.
Oamenii au reactionat pe masura si tu te-ai simtit foarte ofensat. O meritai Gigi, asa cum meriti fiecare protest din partea suporterilor.

Erai latifundiar si ai crezut ca esti stapan si pe sufletele si trairile noastre. Eroare fara precedent.

Ai reusit de cateva ori sa ne impaci, sa venim la stadion si sa sustinem echipa. Si iar ti-ai dat in petic. Acum nu te mai crede nimeni dle Becali, iar eforturile dumitale de scindare a suporterilor ros-albastri, de inchidere a peluzei sud, se vor incheia cu un esec final si ireversibil.

In cele din urma vei renunta. Pentru ca e la mintea cocosului sa intelegi ca nu poti conduce acest club fara a avea rezultate si impotriva vointei suporterilor adevarati, iar criza te va determina sa iei aceasta masura radicala.
Ti-ai inchipuit ca Steaua va fi a familiei Becali pe veci, asa cum Hitler si-a inchipuit ca va construi un imperiu care va dainui 1000 de ani. Eroare fatala. Vei capota cat de curand.

Adio domnule Gigi!

Virgil

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
21 ani de la 13-03-1989

Ziua de nastere a lui Razvan Ochirosii

Razvan Ochirosii a ajuns la Steaua la varsta de 17 ani de la Otelul Galati. In vara anului 2007 a fost imprumutat echipei Gloria Buzau. Dupa o accidentare de lunga durata tanarul jucator revine la Steaua.
https://fcsteaua.ro:/
nu cedam!
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Dinamo

STEAUA
Dinamo - STEAUA
Miercuri, 17 martie
20:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Ion Voinescu https://fcsteaua.ro:/ Inmormantarea lui Gheorghe Constantin - Coroana AISS https://fcsteaua.ro:/ Inmormantarea lui Gheorghe Constantin - La capela-Phttps://fcsteaua.ro:/steaua.ro:81/media/images/user_galleries/2038/tn_1880601903_2.jpg https://fcsteaua.ro:/ Inmormantarea lui Gheorghe Constantin - La capela https://fcsteaua.ro:/ Cu binele suprem al Stelei https://fcsteaua.ro:/ PLEACA CIOBANE!!! https://fcsteaua.ro:/ fortza  steaua https://fcsteaua.ro:/ yooo https://fcsteaua.ro:/ ANDREI SUNT SI IUBESC STEAUA https://fcsteaua.ro:/ ANDREI SUNT SI IUBESC STEAUA https://fcsteaua.ro:/ ANDREI SUNT SI IUBESC STEAUA https://fcsteaua.ro:/ ANDREI SUNT SI IUBESC STEAUA https://fcsteaua.ro:/ ANDREI SUNT SI IUBESC STEAUA https://fcsteaua.ro:/ ANDREI SUNT SI IUBESC STEAUA https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ PROTESTUL CONTINUA https://fcsteaua.ro:/ foto 25 foto 24 foto 23 foto 22 foto 21 foto 20 foto 19 foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ foto 14 foto 13 foto 12

https://fcsteaua.ro:/