home
06-03-10

Momentul adevarului

Am observat un articol zilele trecute postat pe www.FCSteaua.ro, scris de un anume Keluboss (n. a. – acest pseudonim evidentiaza personalitatea individului), in care acuza membrii Peluzei Nord de bisnita si de luare de mita, bani de pe urma carora acestia si-ar fi achitat deplasarea la Cluj. Pot spune ca baiatul acesta nu face altceva decat sa abereze si sa puna paie pe foc intre Peluzele Nord si Sud. Nu ne-a asigurat absolut nimeni, iar aici subliniez nimeni, transportul pana la Stadionul din Gruia. Autocarul a fost platit din bani proprii. Referitor la biletele destinate suporterilor stelisti, acestea si-au atins tinta, au ajuns la sustinatorii Stelei, inclusiv la cei de la Sud. Poate va intrebati de ce am pastrat raspunsul primei intrebari – si anume “Ce s-a intamplat in deplasarea de la Cluj?” – pentru final? Ei bine ca sa pot accentua pura marsavie de care au dat dovada cativa dintre membrii P.S., care au dorit sa se certe cu Nordul. Au venit cu aerul lor arogant, cu fularele la gura, de parca s-ar fi pregatit de vreun incident, si au dat tonul, cu cantece ce-l priveau pe “cioban”, peste fanii de la P.N. care deja cantau. Acesta este crudul si unicul adevar!

Si ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, mai vin si tot felul de inapoiati cu articole prin care incearca sa denigreze L.S.S. (Liga Suporterilor Stelisti), spunand ca Sudul este singurul aparator al spiritului ros-albastru. Din punctul meu de vedere voi sunteti singurii care l-ati ingropat si ati inceput sa confundati clubul Steaua cu Gigi Becali, de aceea o parte dintre membrii Sudului ar fi in stare sa cedeze un trofeu (Campionatul Romaniei) pentru un orgoliu prostesc, acela de a injura un personaj insignifiant, in loc sa-si sustina echipa.

Intr-o alta ordine de idei, vorbiti de onoare si nu ma pot abtine sa nu invoc, cu riscul de a-mi atrage si mai multe antipatii, episodul Str. Polona – Stefan cel Mare, atunci cand cativa “baieti” refuzau ca sa coboare din taxi, in timp ce “cainii” alergau 8-9 pusti de la Nord.

Nu vom ajunge nicaieri in ritmul asta, asa ca ganditi-va bine la ceea ce veti face pe viitor!


Articolul a fost preluat de pe blogul eugenchaos

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3