home
04-03-10

Anghel Iordanescu la Replay

In aceste vremuri de cumpana pentru orice suporter care intelege ce a insemnat si inseamna spiritul stelist, intoarcerea spre trecutul glorios al ros-albastrilor inseamna mai mult decat deobicei.


Am avut onoarea sa urmarim imagini rare cu cel care este parte insemnata din istoria clubului nostru, fostul mare jucator si antrenor al Stelei, Anghel Iordanescu, gratie excelentei emisiuni de pe TVR2: Replay.

Fcsteaua.ro va invita sa vedeti sau revedeti imagini din arhiva TVR, cu Iordanescu in tricoul Stelei si a Nationalei, difuzate in cadrul emisiunii de acum cateva sapatamani.

Vizionare placuta!

O Tempora, O Mores!

Armanovici







FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

5 ani de AISS

AISSIn 5 ani de activitate, AISS a reusit sa reprezinte cu mandrie spiritul stelist, schimband imaginea suporterilor si organizand o serie de evenimente ce nu ar fi fost posibile fara ajutorul celor peste

2% pentru AISS

AISS Posibilitatea acordata contribuabililor de a-si directiona o parte din impozitul pe venit catre o entitate non-profit a fost una din deciziile intelepte ale statului român. Ea ne da fiecaruia o li