home
24-02-10

Ghencea nu a fost suspendata. Baciu, suspendat 3 etape

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat miercuri ca nu sanctionat clubul Steaua cu suspendarea terenului, in urma "marii bulgareli" de la meciul de sambata, cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-3 (1-1). LPF a aplicat totusi o amenda de 60.000 de lei.

Totusi, pentru gestul obscen facut inspre spectatorii de la Tribuna a II-a, fundasul Eugen Baciu a primit o suspendare pentru 3 etape si o penalitate sportiva de 10.000 de lei.

Pentru cartonasul rosu primit, mijlocasul Banel Nicolita a fost suspendat un meci, fiind amendat si cu 740 de lei.

Nu in ultimul rand, tehnicianul Ceahlaului, Gheorghe Multescu a fost sanctionat cu o suspendare pentru 2 jocuri si cu o amenda de 2.300 de lei.

La aflarea vestii, Gigi Becali a afirmat ca soarta lui Baciu la Steaua se va decide dupa ce se va consulta cu liderii de galerie:

Şi ce dacă a luat Baciu trei etape? Oricum eu l-am suspendat patru etape. Acum vreau să vorbesc şi eu cu şefii de galerie, să văd ce zic. Eu le fac pe plac. Îi las pe ei să hotărască. Nu vreau să mai cert cu ei, vreau pace. Vreau să vorbesc şi cu Argăseală, să vedem ce hotărâre a luat în privinţa lui Baciu,a declarat Becali la Sport.ro.

Altfel, Becali nu a parut prea afectat de decizia LPF:

Nu m-a supărat decizia Comisiei de Disciplină, trebuie să plătim ceva, deşi noi nu avem nicio vină. Ei trebuia să ia o măsură. Vom face apel, poate plătim jumătate din sumă. A fost şi vina arbitrului, a oprit meciul aiurea. N-aveau cum să ne suspende pentru că nu scrie nimic în regulament. Zăpada este dată de Dumnezeu, nu a fost introdusă de suporteri. Mă bucur că cei de la LPF nu ne-au suspendat şi sper ca suporterii să fie mulţumiţi de ce-am făcut. Bine, eu n-am vorbit cu Dragomir, nici nu mi-a răspuns la telefon. Sper ca fanii să înţeleagă că sunt de partea lor, a adaugat Becali.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3