home
23-02-10

ProSport - Stoichita: "V-am dus pe primul loc, taranilor!" (VIDEO)

Mihai Stoichiţă i-a spionat pe clujeni, viitorii adversari ai Stelei, în meciul acestora cu Unirea Urziceni. Şi ce a văzut l-a îngrijorat. Stoichiţă spune că CFR-ul este o echipă foarte puternică şi care se află în formă. Tehnicianul echipei din Ghencea se aşteaptă la un meci mult mai greu decât meciul cu Ceahlăul, pierdut cu 3-1.

Nu am pierdut meciul cu Ceahlăul din cauza suporterilor, ci din cauza noastră şi din cauza arbitrajului. Cu CFR va fi foarte greu, e o echipă care se află pe val şi va fi foarte greu de bătut, a spus Mihai Stoichiţă.

Şi Cristi Borcea a rămas impresionat de prestaţia clujenilor în faţa campioanei României. Oficialul dinamovist consideră că "feroviarii" au cele mai mari şanse la titlu: "Cred că CFR e favorită clară la titlu, după victoria în faţa campioanei!"

Abordat de suporteri, Stoichiţă i-a luat pe sus pe fani: Ţărane, haide Steaua!,au strigat cei prezenţi la stadion înaintea meciului dintre Urziceni şi CFR.

Ai văzut cu cine discut? Şoimii de câmpie. Ţărani! V-am dus pe primul loc, ţăranilor , a izbucnit Lippi.



ProSport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3