home
19-02-10

VEZI cum au decurs discutiile Becali-fani!

Aproximativ 150 de suporteri stelişti care sunt membri ai Peluzei Nord s-au întâlnit aseară la stadionul Ghencea cu Gigi Becali şi Mihai Stoichiţă. Conducerea şi susţinătorii au semnat un pact de "neagresiune" care va fi testat în meciul de sâmbătă seară, cu Ceahlăul.

După o oră de discuţii, Becali a anunţat, în direct la Sport.ro, că e de acord cu ceea ce i-au propus suporterii de la Peluza Nord şi a luat decizia ca, la meciul cu Ceahlăul, intrarea să se facă numai pe baza biletelor, nemaifiind obligatorie prezentarea buletinului şi se va permite chiar accesul tuturor celor interzişi. Becali a avut o singură condiţie: să nu mai fie contestat prin cuvinte vulgare, dar acceptă să fie criticat prin bannere, dar numai înaintea meciului, în pauza lui sau după terminarea partidei!

Ce cuprinde Pactul:

- În relaţia suporteri-conducere-club să nu mai fie pomenit numele lui Argăseală. Singurul acceptat este Basarab Panduru, fost mare jucător la Steaua

- Becali să-şi ceară scuze (n.r. - ceea ce a şi făcut) pentru toate fostele glorii jignite de el. (n.r. - "Îmi cer scuze lui Bölöni, dar nu pot să nu-mi ascund drepturile", a spus patronul)

- Să nu mai fie interziși abuziv mii de suporteri pe stadion

- Patronul să nu se mai implice în alcătuirea echipei, acest drept revnindu-i antrenorului

- Cupa României să fie un obiectiv pentru echipă şi să nu mai fie abordată această competiţie cu "rezervele"

- Niciodată patronul să nu mai apară cu însemnele echipelor rivale şi nici să se mai folosească de imaginea Stelei în interes personal sau politic.

"Suporterii trebuie să înțeleagă: eu sunt tatăl Stelei, iar ei, copiii mei" - Gigi Becali.

ProSport

Comunicat Peluza Sud: PROTESTELE CONTINUĂ

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Remember 14.03.2009 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3