home
17-02-10

Kapetanos, convocat la nationala Greciei

Atacantul Stelei, Pantelis Kapetanos, a fost convocat, in premiera, la echipa nationala a Greciei, pentru meciul amical cu Senegal, pe care selectionata pregatita de Otto Rehhagel il va disputa, pe 3 martie, la Volos. Grecul s-a declarat onorat de aceasta convocare si a tinut sa multumeasca, in mod special, Stelei, club care a insemnat foarte mult pentru ascensiunea sa ca jucator.

Sunt foarte fericit si onorat pentru aceasta convocare si pot spune ca este o zi fericita in viata mea. Ii multumesc selectionerului pentru ca m-a inclus in lotul pentru acest amical, dar tin sa multumesc, in mod special, Stelei. Fara acest club minunat si de mare anvergura europeana, nu as fi putut sa ajung la echipa nationala. Le multumesc celor de la Steaua pentru ca au avut incredere in mine si m-au transferat in 2008, cand veneam dupa un an de accidentare. Acest club inseamna foarte mult pentru mine, deoarece aici am avut sansa de a progresa foarte mult la nivel profesional si sper din tot sufletul sa nu dezamagesc nici pe viitor suporterii.

Pantelis Kapetanos

Sursa: Steauafc.com

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
27 ani de la 19-02-1983

Ziua de nastere a lui Mihaita Plesan

Mihaita Plesan a venit la Steaua in vara 2007 de la Poli Timisoara. Debutul acestuia a fost unul cu ghionion accidentandu-se foarte grav. Dupa sase luni de pauza anul 2008 reprezinta revenirea lui Plesan pe gazon.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3