home
05-02-10

Steaua - NK Rijeka: 1-1 (0-1) - VIDEO

Steaua a terminat la egalitzate, scor 1-1 (0-1), meciul amical din Antalaya, cu formatia NK Rijeka, echipa ce se afla pe pozitia a noua a campionatului croat. Golurile au fost marcate de Padus ('42), pentru adversari, in urma unei gafe de incepator a americanului Tudela, respectiv Szekely ('55), pentru Steaua.

Meciul a marcat debutul in tricoul ros-albastru pentru fratii Karamian, care au iesit in evidenta, in primul rand, pentru disponibilitatea remarcabila la efort. Un debut destul de reusit, insa, atat ei, cat si intreaga echipa, mai au mult de munca.

Echipa de start a Stelei: Zapata - Tudose, Baciu, Jelev - Banel Nicolita, Toja, Tudela, Artiom Karamian - Tanase, Kapetanos, Arman Karamian.

Astfel, Mihai Stoichita a inceput tot in modulul 3-4-3 acest meci, la fel ca in partida anterioara, contra maghiarilor de la Vasas. La fel ca atunci, echipa noastra si-a creat foarte putine ocazii la poarta adversa, suturile pe poarta sau spre poarta au lipsit aproape complet, iar adversarii au gasit cu destula usurinta drum spre poarta unui Zapata sigur ca in zilele sale bune.

Golul croatilor a fost cauzat de lipsa de inspiratie a lui Tudela, care a sutat intr-un adversar de la un metru de poarta, desi plonjonul adversarului ar fi fost deosebit de usor de anticipat. Pe de alta parte, defensiva noastra este nesigura in acest sistem de joc, cu atat mai mult cu cat lipsa de coeziune in linia noastra de fund este evidenta.

Singurul aspect pozitiv al acestui sistem, 3-4-3, pare a fi capacitatea neasteptat de mare a jucatorilor nostri de a face pressing in jumatatea adversa de teren. Totusi, ar fi intelept sa tragem o concluzie in acest sens abia dupa un meci cu o echipa cu adevarat valoroasa.

In a doua repriza, Stoichita a schimbat atat echipa, cat si sistemul de joc, un 4-4-2 in care jucatorii nostri se simt mult mai confortabil. Sa fie vorba doar de sistemul de joc, sau si de cei care au luat locul fotbalistilor din prima repriza?

Tătăruşanu - Golanski, Baciu, Jelev, P.Marin (capitan) - Szekely, Pleşan, Ovidiu Petre, Nicoliţă - Surdu, Stancu.

Pe parcursul ultimelor 45 de minute a mai intrat Bicfalvi in locul lui Jelev, Ovidiu Petre, cel mai valoros mijlocas la inchidere din lot la ora actuala, trecand "la marcaj".

Presiunea la poarta adversa s-a marit inca din primele minute, chiar daca golul a fost marcat mai mult din intamplare: Golanski centreaza pe pe dreapta, Surdu loveste balonul cu capul intr-un mod aiuritor, dar ambitiosul Szekely, pe faza, inscrie spectaculos de pe partea dreapta. Surdu, ca si cei care au urmarit jocul, era inca uluit de modul in care daduse cu capul in minge.

Totusi, Surdu, alaturi de toti cei din linia ofensiva, au aratat pofta de joc, au incercat sa intre in combinatii rapide unii cu altii, au incercat sa joace "din prima". Mai au de lucrat destul de mult la centrari, multe executii de acest fel fiind nu numai inexacte, dar de-a dreptul ridicole.

Linia de mijloc resimte lipsa unui alt jucator de zona centrala macar de valoarea lui Ovidiu Petre, Tudela, in prima repriza, Plesan sau Bicfalvi neiesind cu prea multe lucruri in evidenta.

Defensiva este cel mai nevralgic punct al echipei, acolo unde plecarile din aceasta iarna se vor resimti multa vreme de acum incolo, dupa cum se pare.

Cat despre portari, Zapata ramane in continuare numarul unu din Ghencea, Tatarusanu parand, in multe momente, ca joaca fotbal doar in timpul liber.

Celelalte meciuri ale turneului vor avea loc duminica, 7 februarie, de la ora 18, cu Lokomotiv Sofia (Bulgaria), 9 februarie - Terek Groznîi (Rusia), 11 februarie - BATE Borisov (Belarus). Stoichita afirma zilele trecute ca aceste ultime trei meciuri vor inseamna tot atatea ocazii sa contureze un prim "11" pentru inceputul de campionat.

Sa speram ca vom vedea, pe langa o echipa cu pofta de joc, capabila sa-si creeze cu usurinta ocazii, si un sistem de joc care sa se plieze pe caracteristicile jucatorilor din lot. Nu de alta, dar toti antrenorii care au avut ceva performante in fotbalul european sau mondial au expus deseori motivele pentru care sistemul de joc trebuie adaptat in functie de fotbalistii avuti la dispozitie, nu invers.

Iata ce a declarat Mihai Stoichita la finalul partidei:

"În a doua repriză ne-am mişcat mai bine, din păcate nu construim cum aş vrea eu din zona apărării. În a doua parte am făcut câteva schimbări şi s-au creat mai multe ocazii. Sunt mulţumit că alergăm mult, avem potenţă. Suntem puţin obosiţi după aceste cantonamente, dar trebuie să fim cu motoarele la maxim când începe campionatul. Intrăm în săptămâna patimilor, începe returul şi toate meciurile sunt grele", a spus tehnicianul la Sport.ro

De asemenea, Arman Karamian s-a declarat multumit de jocul Stelei, afirmand, pe de alta parte, ca el si fratele sau au fost primiti foarte bine la Steaua.

"N-a fost aşa greu, cu o echipă nouă, cu jucători noi. Am jucat mai bine, dar important e să câştigăm în campionat. Au fost emoţii inerente, dar nu multe, doar nu sunt la primul meci în Liga 1. Am fost primiţi bine de colegi, toată lumea ne-a urat "Bine-aţi venit în echipă". Mihai Stoichiţă s-a bucurat că am venit, dar acum trebuie să dăm totul ca să câştigăm primul nostru titlu din România", a declarat Arman Karamyan la GSpTV, dupa încheierea partidei.

FCSteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

VideoNews Video Imaginihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Tracker
Forum Articole Presahttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/