home
05-02-10

Week-end-ul Steaua

Daca toata iarna am stat in casa la hiberanare din cauza frigului, acum ca a venit soarele si vremea s-a incalzit e timpul sa iesim si sa mergem din nou sa ajutam Steaua in bataliile ce le are de dat.

Sambata aveam o zi plina cu evenimente sportive la care participa sportivii Stelei. Inca de dimineata Steaua are meci, de la ora 11:00 in sala Mihai Viteazul echipa de volei da piept cu Unirea Dej in cadrul etapei a 16-a a Diviziei A1. Baietii au parte de niste meciuri mai grele in aceste etape iar o prezenta cat mai numeroasa si mai zgomotoasa la sala cu siguranta i-ar ajuta pentru a scoate niste rezultate cat mai bune. Dupa victoria impotriva lui Dinamo de saptamana trecuta, echipa de handbal Steaua MFA infrunta pe HC Odorhei de la ora 13:00 in sala Concordia din Chiajna, in etapa a XV-a a Ligi Nationale, acest meci fiind ultima repetiei inainte de meciul din optimile Cupei Cupelor de pe 13 februarie. Urmeaza de la ora 14:00, rugby Romania- Spania pe stadionul Arcul de Triumf, meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor. Stejarii au cutitul la os si orice meci e decisiv in dorinta de a ocupa unul din primele 3 locuri in clasamentul final, loc ce ar duce la Cupa Mondiala din 2011 direct sau prin recalificari. In acest test dificil vom avea si 4 stelisti in teren sau pe banca - Danut Dumbrava, Florin Vlaicu, Catalin Dascalu si Ionel Cazan vor lupta din toate puterile pentru ca Romania sa ramana intre cele mai bune natiuni ale lumii. Ultimul meci al zilei, dar la fel de importante la celelalte este cel de la hochei, Steaua impotriva S.C. Miercurea Ciuc de la ora 19:00 pe patinoarul Mihai Flamaropol, unde echipa noastra are o mare revansa de luat dupa trofeul pierdut saptamana trecuta in fata rivalilor de la Ciuc. Jumatate de ora mai tarziu incepe ultimul meci al zilei, langa patinoar in sala Arena de Baschet de la ora 19:30 se disputa un nou etern derby Steaua-Dinamo, de data aceasta in cadrul Diviziei A de baschet.

Duminica nu avem in program decat un singur eveniment, meciul 2 dintre Steaua si Miercurea Ciuc la hochei, meci ce incepe de la ora 19:00 pe patinoarul Mihai Flamaropol.

Cu speranta ca Steaua va reusi sa se impuna in toate aceste meciuri, va invitam pe toti sa sustineti din sala/stadion/patinoar fiecare echipa a Stelei si sa o purtati spre victorie.

HAI STEAUA! HAI ARMATA!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
0 ani de la 06-02-2010

AISS in direct la Sport Total FM

Azi, 6 Februarie 2010, incepand cu ora 16:00, un reprezentant AISS o sa fie prezent la emisiunea Liga lu' Mitran, de la Sport Total FM. Pentru a asculta in direct emisiunea, accesati http://www.sptfm.ro/live.m3u

AISS
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3