home
05-02-10

Steaua - HNK Rijeka (Croatia

Steaua va intalni vineri, de la ora 17:30, formatia croata HNK Rijeka, intr-un meci amical. Iata tactica pe care o va folosi Mihai Stoichita impotriva croatilor:

"O sa insist pe doua module de joc, in care vom evolua in prima parte cu 3-4-3, iar in a doua cu 4-4-2. Voi folosi mai multi jucatori, va fi pentru ultima data cand voi face acest lucru, iar apoi ma voi axa pe un grup de 16", a afirmat Mihai Stoichita la gsptv.

Tehnicianul ros-albastrilor a explicat ca va folosi sistemul 3-4-3, desi acesta nu a dat randament, pentru ca "trebuie sa il invatam si pe asta".

Impotriva croatilor de la Rijeka va fi folosit si americanul Josh Tudela, acesta fiind, foarte probabil, la ultimul meci in tricoul ros-albastrilor.

"Pe Tudela o sa il bag de la inceput sa joace o repriza, am avut o discutie cu el. Este un baiat admirabil, as vrea sa reuseasca sa ma convinga", a explicat Stoichita.

Steaua va intalni NK Rijeka vineri, de la ora 17:30, la meci fiind asteptati si Becali si Argaţeală.

Sursa: Onlinesport

Se pare ca meciul va fi transmis de GSP tv

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

 
45 ani de la 05-02-1965

Ziua de nastere a lui Hagi


A jucat la Steaua intre '87-'90. Palmares: 3 titluri, 2 cupe, o finala CCE, o Supercupa a Europei (a marcat golul victoriei), 2 semifinale CCE. A jucat la Steaua aproape 120 de meciuri si a marcat aproape 100 de goluri. A antrenat la Steaua doar o parte din sezonul 2007 - 2008. A plecat dupa neintelegerile avute cu Gigi Becali.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3