home
03-02-10

Observatii facute cu foarte putin timp inainte de reinceperea campionatului

Se pare ca ţânţarul din Pipera este tot mai patruns de ideea castigarii campionatului.
"Maestrul" Limbi (cu accent pe ultimul i), un antrenor caruia norocul nu i-a lipsit niciodata, a prins un nesperat loc 3 la finele turului, iar dorintele sale de marire (citeste "de castigare a campionatului"), facute public, au ajuns si la urechea bleaga a oierului din Pipera.
Care conform zicalei pofta vine mancand, a pus botul la cele 34 de puncte castigate cu chiu cu vai in 17 etape si si-a propus sa o mai puna de un titlu.

A facut la inceput putina ordine in propria ograda, pentru insanatosirea propriului buzunar. S-a lepadat de jucatorii care in propria-i opinie nu-i mai meritau eforturile banesti. Rand pe rand au inceput sa plece pe sume modice, Ghionea (ce greseala!), sau pe nimic fiind imprumutati, Onicas si Ninu. A plecat si Dayro, dar pentru ca asa a vrut el. Motivul ca vrea sa traiasca in Columbia, alaturi de nevasta si copil e moft. Hahalera a observat (nici nu era greu) ca nu mai e in gratiile nimanui in Ghencea, nici macar in cele ale suporterilor, si a sters putina. Paguba in ciuperci, usor castig in buzunarele stim noi cum.

Lista nu se incheie aici, dar noi trecem mai departe in revista acumularile.
Ai dat, dar trebuie sa pui si la loc. Transferul fratilor Karamyan reprezinta o frumoasa lovitura de imagine. Dar dupa atatea discutii, clauze si promisiuni din partea ambelor parti incat era cat pe-aici sa ni-i "fure" Borcea!

Dintre cei doi frati K, Artiom mi se pare cu adevarat valoros. El ar putea aduce un plus de valoare echipei. Celalalt, Arman, conteaza doar pentru linistea celui dintai.
Jelev, primul transfer in fapt, a tot fost laudat in presa sportiva cea de toate zilele. Sa-l vedem jucand si apoi ii vom aprecia si noi valoarea.

De Tudela nu spun nimic pentru ca el de fapt nu constituie un transfer. El e ceva care i-a fost trimis lui Gigi din Ceruri de Sfantul Duh via Los Angeles Galaxy. Dar se pare ca desi a jucat alaturi de Bekham si in mod firesc ar fi trebuit sa aiba cat de cat valoare, e foarte probabil ca va ramane in lot doar daca va pleca Plesan. Restul, cei doi fundasi asteptati si revenirea lui Pepe Moreno, sunt vorbe. Si mai mult ca sigur ca vorbe vor ramane. Sau contracte pe 6 luni.
Contractele astea pe cate 6 luni, de incercare, nu atrag pe nimeni. Vorba lui Strezahuzum, poate ca pe masura scaderii fortei financiare a ciobanului, contractele se vor incheia pentru 45 sau 90 de minute.

Sa ne amintim un lucru important. In mod sigur important din cale afara. Ciobactionarul majoritar al celui mai mare club de fotbal din Romania, e in razboi prelungit cu fanii. Numai si numai din cauza ciobanismelor sale.

Ori o echipa fara fani, e ca irigatia fara ploaie. (Extrapoland, irigatia fara ploaie e ca plua fara koaye.) Fanii fiind factorul determinant care impinge o echipa spre victorie.
Jucatorii se plang deseori de lipsa suporterilor din tribune si nu de putine ori recunosc ca fara noi nu-si pot atinge obiectivul. Obiectivul constand in cat mai multe victorii si intrarea in posesia titlului 24.

Am citit de curand ca Gigi doreste sa ceara scuze suporterilor. A devenit dintrodata mai intelept? Il doare sufletul de aceasta situatie? Mai degraba i se rupe stim noi ce, dar interesul poarta fesul. Sansele cu noi in spatele echipei ar fi infinit mai mari. CFR are suporterii langa ea. Timisoara, nu se pune problema. Noi?

"Gigi Becali nu va câştiga niciodată războiul cu suporterii!" spune Tudorel Stoica, fostul mare jucator al Stelei, completand ca atitudinea patronului din Ghencea este una deplasata.
Si daca a zis Tudorel asta, inseamna ca ne cunoaste sufletul. Si nu ma mir. A jucat peste un deceniu in Ghencea.
Va castiga Steaua titlul? Nu numai ca imi doresc pe jumatate acest lucru, dar nici nu cred.

Cum ar fi fost Gigi in postura de conducator, daca anterior ar fi fost un mandru suporter stelist, injurat de patron, bagatelizat, umilit vazand un Becali imaginar cu fularul dusmanilor la gat, batut de gorilele patronului imaginar si de jandarmi?
Conducatorul ideal? Poate. Atunci la treaba!

Virgil

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
https://fcsteaua.ro:/

 
45 ani de la 05-02-1965

Ziua de nastere a lui Hagi


A jucat la Steaua intre '87-'90. Palmares: 3 titluri, 2 cupe, o finala CCE, o Supercupa a Europei (a marcat golul victoriei), 2 semifinale CCE. A jucat la Steaua aproape 120 de meciuri si a marcat aproape 100 de goluri. A antrenat la Steaua doar o parte din sezonul 2007 - 2008. A plecat dupa neintelegerile avute cu Gigi Becali.
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
Mai multe felicitari
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Coperta 3 4 5 6 MEREU ROhttps://fcsteaua.ro:///fcsteaua.ro:81/media/images/user_galleries/1895/tn_1092097646_IMG_9973.JPG FORTZA Shttps://fcsteaua.ro:/teaua.ro:81/media/images/user_galleries/1895/tn_1401508187_IMG_0077.jpg ADY STELhttps://fcsteaua.ro:/steaua.ro:81/media/images/user_galleries/1895/tn_997041936_IMG_0071.jpg HAGI & Phttps://fcsteaua.ro:/steaua.ro:81/media/images/user_galleries/1895/tn_1592964524_cumnatii.jpg * * * * * * * * * * * * * * * https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ * * * * * *

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/