home
02-02-10

Mihai Onicas, imprumutat la Politehnica Iasi!(SteauaFc.com)

FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Mihai Onicas a fost imprumutat la Politehnica Iasi pana la sfarsitul acestui sezon. Mijlocasul in varsta de 20 de ani s-a alaturat luni, 1 februarie, lotului condus de Petre Grigoras si va semna, in zilele urmatoare, contractul cu gruparea moldoveana.


Ma bucur foarte mult pentru aceasta mutare, desi regret, pe de o parte faptul ca plec de la Steaua. Am tinut, insa, neaparat sa ma duc la Iasi, deoarece imi ofera posibilitatea de a juca mai mult si de a ma intoarce, intr-o buna zi, cu mai multa experienta si cu mai multa putere in Ghencea. Ii multumesc domnului Grigoras pentru increderea pe care mi-a acordat-o si sper sa nu-l dezamagesc in acest retur. In ceea ce-i priveste pe colegii mei de la Steaua, le tin pumnii si sper sa castige titlul de campioni la vara - Mihai Onicas

Statisticile lui Mihai Onicas de la debutul sau la Steaua

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3