home
31-01-10

Artiom si Arman Karamyan, oficial la Steaua

FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorii armeni Artyom si Arman Karamyan, care au evoluat in turul acestui sezon la FC Timisoara, au fost transferati de catre clubul nostru si se vor alatura marti lotului condus de Mihai Stoichita in Antalya.

Cei doi frati gemeni, nascuti pe 14 noiembrie 1979, vor purta tricourile cu numerele 77 (Artyom), respectiv 33 (Arman) si au semnat duminica dupa-amiaza contractele cu Steaua la sediul clubului.

Artyom este un mijlocas stanga, care a evoluat, de-a lungul carierei, pentru sapte echipe. De partea cealalta, Arman evolueaza ca atacant si a jucat pentru zece echipe in cariera.

Cei doi au debutat in 1996 pentru Arabkir Erevan, de unde au fost transferati, in sezonul urmator, la Pyunik Erevan. De asemenea, cei doi au mai evoluat impreuna pentru Kilikia Erevan, Panachaiki Patras, Arsenal Kiev, Rapid Bucuresti si FC Timisoara. Spre deosebire de Artyom, fratele sau, Arman, a mai jucat si pentru echipele de Liga I FC Brasov , Gloria Bistrita si Ceahlaul Piatra Neamt. In ceea ce priveste echipa nationala a Armeniei, cei doi au evoluat, incepand cu 2000, in 50 de partide (Artyom), respectiv 48 (Arman), marcand doua goluri, respectiv 5 pentru selectionata.

La nivel de palmares, Artyom se poate lauda cu performante mai mari decat fratele sau, acesta fiind dublu campion al Armeniei cu Pyunik Erevan (2001 si 2002) si castigator al Cupei Armeniei (2002) cu Pyunik, respectiv al Cupei Romaniei (2006) cu Rapid Bucuresti. De partea cealalta, Arman imparte aceleasi trofee cu fratele sau din perioada in care cei doi au jucat pentru Pyunik Erevan in 2001 si in 2002.

Suntem bucurosi ca am venit la Steaua si speram, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa fim campionii Romaniei la vara! Asa cum am mai spus, incercam sa aducem o mare bucurie in Ghencea impreuna cu noii nostri colegi. Ne dorim din tot sufletul ca acesta sa fie anul Stelei - Artyom Karamyan, in exclusivitate pentru www.steauafc.com

Steaua este o echipa foarte mare, cu traditie pe plan intern si european, astfel incat sunt foarte bucuros ca am venit aici. Sper ca impreuna cu fratele meu si ceilallti colegi sa castigam titlul cu Steaua in aceasta vara. Stim ca suporterii iubesc foarte mult echipa si speram ca prin jocul tuturor sa-i aducem la stadion. Sprijinul lor va fi foarte important pentru toata lumea, tocmai de aceea ii asteptam in numar cat mai mare alaturi de noi. Am vorbit deja cu domnul Mihai Stoichita, care ne-a felicitat pentru ca am venit si ne-a transmis ca ne asteapta in Antalya - Arman Karamyan, in exclusivitate pentru www.steauafc.com

FC Steaua Bucuresti le ureaza bun venit si le doreste sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul echipei noastre!

SteauaFC.com

Artiom Karamyan vrea numarul 10 pe tricou!

În timpul tratativelor cu fraţii Karamian, Steaua s-a lovit de o nouă problemă, aşa cum s-a întîmplat şi după vînzarea lui Ghionea. Atunci, polemica a fost iscată în jurul numelui viitorului căpitan. Acum, la mijloc e tricoul cu numărul 10.

"Dayro nu mai e, Grzelak nu mai e, îl iau eu"

Artiom Karamian îl vrea cu orice preţ. La negocierile cu Gigi Becali, mijlocaşul armean a invocat acest aspect şi chiar l-a şocat pe patronul Stelei:

"Am jucat cu 10 şi la Rapid, şi la Timişoara, îmi doresc neapărat acelaşi tricou şi în Ghencea!". Gigi a încercat să-l contreze, însă Artiom era dezlănţuit: "Ultimii doi «decari», Dayro Moreno şi Grzelak, au dispărut, chiar nu mai văd nici o problemă".

"Decideţi voi în Antalya"

Văzînd că fermitatea armeanului l-a lăsat aproape fără replică şi pe Stoichiţă, finanţatorul a ţinut să aibă ultimul cuvînt:

"Eu nu pot să-i iau «10»-le lui Tănase, care l-a preluat de la Grzelak şi a şi jucat în primul cantonament cu el. Voi acolo, între voi, împreună cu Stoichiţă, puteţi decide cine să îmbrace din retur acest tricou. Dacă vă înţelegeţi să-l iei tu, nu e nici o problemă din partea mea. Dacă nu, n-am ce să fac".

Steaua: "Artiom va avea 77"
După ce a semnat cu roş-albaştrii, şefii clubului au nunţat public că Artiom va evolua cu numărul 77, însă fotbalistul nu şi-a luat gîndul că în retur va putea purta tricoul inscripţionat cu cifra 10. Cel mai probabil, după ce va ajunge în Antalya, Stoichiţă va avea o discuţie cu el şi cu Tănase şi va hotărî cine va fi "decarul".


Cine a fost "decar" la Steaua în ultimii 20 de ani:
1992-1995 Basarab Panduru
1995-1997 Adrian Ilie
1997-1998 Dennis Şerban
1999-2002 Eugen Trică
2004-2008 Nicolae Dică
2008-2009 Dayro Moreno
2009 Rafal Grzelak

10.000 de euro pe lună e salariul fiecăruia dintre fraţii Karamian. Dacă Steaua ia titlul, cei doi vor mai încasa cîte 100.000 de euro.

Gazeta Sporturilor




https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30
Live text fcsteaua.rohttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
TV LIVE
Felicitari Tricourihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Cantece
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ MEREU ROS-ALBASTRU https://fcsteaua.ro:/ FORTZA STEAUA https://fcsteaua.ro:/ ADY STELISTUL https://fcsteaua.ro:/ HAGI & POPESCU https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * https://fcsteaua.ro:/ * * * *

https://fcsteaua.ro:/