home
28-01-10

Meciuri memorabile: Steaua-Valencia (6-3)

Incepand de azi, pana la inceperea returului Ligii I, ne propunem sa aducem in atentia suporterilor stelisti, partide memorabile sustinute de echipa noastra in competiile interne sau internationale.
Saptamana aceasta avem placerea sa va prezentam inregistrarea integrala a partidei din Cupa UEFA 2004-2005, dintre Steaua si Valencia, scor 2-0 (6-3 dupa penalty-uri).

Pentru o mai buna reproducere a atmosferei de dupa partida, va indemnam sa accesati materialele disponibile in articolul Steaua - Valencia 2-0 (6-3 p) din data de 25.02.2005:

Steaua a invins Valencia cu 2-0 in timpul regulamentar si in urma loviturilor de departajare s-a calificat in optimile cupei UEFA. Este cea mai mare performanta a fotbalului romanesc la nivelul echipelor de club dupa 1990.
Echipa Stelei a fost:
Hamutovski, Marin, Radoi, Ghionea, Ogararu, Oprita(Lovin), Paraschiv, Munteanu, Dica, Dinita(Bostina), Cristea(Baciu).
Pentru Steaua a marcat Andrei Cristea in minutele 50 si 70. Loviturile de departajare au fost executate de: Radoi(gol), Munteanu(rat), Lovin(gol), Bostina(gol) si Dica(gol)



Persoanele care dispun de inregistrarea acestui meci la o calitate mai buna decat cea prezentata pe site, sunt rugate sa precizeze acest aspect in interiorul articolului. De asemenea, daca aveti meciuri vechi ale Stelei si sunteti dispusi sa le faceti disponibile stelistilor de pretutindeni, ne puteti contacta AICI


Azzido



Acest meci este oferit prin amabilitatea:

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

STEAUA - Dinamo: 1-0, din 5 mai 1991

Se vede altfel!FCSteaua.ro vă atenţionează că imaginile şi facsimilul de mai jos ar putea avea efecte nedorite, precum: nostalgie, dureri de inima, dureri de cap şi, pentru cei mai sensibili la alăturarea cuv