home
14-01-10

La Academia de Fotbal raman "sifoanele" lui Becali si Argaseala

Acţiunile patronului Becali pentru reducerea cheltuielilor au lăsat pe drumuri mai mulţi tehnicieni care aveau oricum salarii mai mult decât modeste.

Ieri, la stadion, preşedintele Argăseală a convocat o parte dintre antrenorii de la Academia Stelei, inclusiv pe Ilie Alexe, managerul Centrului de copii şi juniori, pe care l-a împuternicit să se ocupe îndeaproape de rezolvarea acestor "probleme". Şedinţa din biroul preşedintelui a durat aproximativ patru ore, timp în care s-au vehiculat fel şi fel de variante de concedieri.

Printre "victime", în acest moment se numără Corneliu Ionescu, Jean Dragne, Ion Toma sau Gheorghe Gigel. La acest capitol se mai înscriu şi câţiva doctori şi preparatori fizici. Dar lucrurile nu se opresc aici!

"Rămân doar 'sifoanele' conducerii!"

După finalul şedinţei, preşedintele stelist l-a împuternicit pe Alexe să întocmească lista cu alţi antrenori care trebuie să părăsească Ghencea. În cursul acestei săptămâni, managerul centrului va anunţa numele altor zece tehnicieni care vor fi daţi afară!

"Din 20 de antrenori, trebuie să mai rămânem cu cinci. Aceşti antrenori sunt daţi afară după criterii ştiute doar de Argăseală şi Alexe, nu după criteriul valorii. Cine face pe «sifonul» conducerii este ţinut la Steaua, cine încearcă să facă treabă este dat afară", au dezvăluit surse din cadrul Academiei Stelei.

Argăseală recunoaşte concedierile

Chiar dacă iniţial nu a recunoscut că se vor despărţi de câţiva tehnicieni, ieri oficialul roş-albaştrilor a declarat că mai mulţi antrenori vor fi puşi pe liber. "Nu am dat afară oameni de la Academie, dar proiectul va suferi modificări. Vom face nişte grupe de excelenţă, iar ceilalţi vor merge la o şcoală de fotbal, care va funcţiona în paralel. Este posibil să mai dăm şi antrenori afară, depinde de câte grupe vom face. Eu nu mă implic şi nici nu iau decizii. Noi am strâns foarte mulţi jucători la deschiderea Academiei, iar acum mai dăm afară din ei şi rămân cei mai buni", a dezvăluit Valeriu Argăseală.

6 grupe vor rămâne din cele 12 câte au fost la înființarea Academiei.

1 milion de euro a investit Gigi Becali în Academia Stelei.

Bogdan Steriopol şi Daniel Vlad
ProSport


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30https://fcsteaua.ro:/
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/