home
14-01-10

Aia si NOI

Nu există cluburi mari care să nu fie susţinute sau simpatizate de armate de suporteri. Asta dacă înţelegem prin sintagma club mare o echipă a cărei tradiţie înseamnă performanţă.

Un club precum Liverpool, de pildă, a preferat să-l concedieze, la începutul săptămânii, pe fiul unuia din patroni decât să-şi pună în cap şi mai rău un grup de suporteri - The Spirit of Shankly - care au un obicei interesant de ceva timp: îi contestă când şi cum pot pe patronii clubului, din cauza faptului că au îndatorat clubul cu vreo 310 milioane de lire sterline, "detaliu" care face aproape imposibil efectuarea unui transfer care să ajute cu adevărat echipa. Nu numai că Tom Hicks l-a lăsat la vatră pe fii-su', dar Liverpool şi-a cerut scuze tuturor fanilor, prin vocea lui Tom Hicks junior, care îi scrisese unui suporter, într-un e-mail, următoarele, ca răspuns la scrisorile de protest la adresa politicii clubului: Blow me, fuck face. Go to hell! I'm sick of you!

Iată şi scuzele odraslei mahărului: I have great respect for Liverpool Football Club, especially the club's supporters. I apologise for my mistake and I am very sorry for my harmful words. I do not want my actions to take away from the club's future; therefore I am resigning from the board. To the fans and to the club, please accept my sincerest apologies. Răspuns oferit după ce părăsise deja conducerea clubului!

Gigi Becali, la adresa AISS, asociaţie care reprezintă probabil, alături de alte câteva grupuri organizate de suporteri, unicul bastion anti-becalizare din Ghencea: Nici un membru AISS nu va mai intra pe stadion. Au o mentalite hitlerista, niste oameni periculosi. Ei au scris bannerul cu "Angajez lunetisti" ( n.n. pe care scria clar P.N.) si cel despre unguri (n.n. semnat de un grup din Peluza Sud; unguri despre care Becali a afirmat în mod repetat că sunt "nişte jigodii" şi "nişte nenorociţi") . Daca ma mai injura, ma duc cu BGS-ul dupa mine si eu personal ii scot de pe stadion.

În urma incidentului de la LIverpool - major, în opinia jurnaliştilor britanici! - presa din insulă a început să-şi pună unele întrebări nu numai asupra comportametului anumitor conducători din Anglia, dar şi asupra chestiunilor de ordin financiar din Premier League.

Iată şi dezbaterile din presa românească referitoare la cele două aspecte: Ø.

Haideţi să rămânem la capitolul presă sportivă, că la fotbal i-am umilit suficient: dacă ar fi să folosim wordel , cât de mare ar fi scris nume precum Becali, Borcea, Turcu, Copos, bomba sexy, Bamboo sau bar de noapte? Ei, bine, rataţii ăia de britanici se preocupă de legătura dintre forţa televiziunii şi viteza cu care se joacă fotbal în Premier League!

Ăştia chiar nu pot trăi dacă nu au o privire de ansamblu asupra tuturor chestiilor care îi înconjoară! Nu ca noi, care ne mulţumim să repetăm şi să difuzăm până la refuz declaraţiile unora ca Gigi Becali şi să luăm chestiile alea drept punct de plecare pentru orice fel de analiză, punct de vedere ori editorial .

Că tot veni vorba de un tip management de termen îndelungat, şefii Stelei au nu o soluţie, ci chiar două soluţii de a ieşi din impasul financiar în care se găseşte. Nici nu mai are sens să discutăm despre Academia de Fotbal din Ghencea, proiect - început de nenorociţii de Hagi şi Mihai Stoica - ce va adeveri spusele şefilor cu privire la mina de aur din curtea proprie.

Primul american care a îmbrăcat tricoul Stelei, Josh Tudela, a povestit pentru Gazeta Sporturilor că David Beckham i-a învăţat pe cei de la Los Angeles Galaxy că relaţia cu fanii este deosebit de importantă, că trebuie să-i respecţi fără reproş pe cei din tribune. Neîndoios, nea Gheo Becali a priceput aşa cum ştie el mai bine acest lucru, iar Steaua a avut - nu-i aşa? - numai de câştigat!

Steaua este pe primul loc şi mulţi suporteri şi-ar dori mai degrabă câştigarea campionatului decât plecarea lui Becali din Ghencea! Că doar dup-aia mai vedem noi...

Lari
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/