home
18-12-09

FC Steaua - Twente 1-1 (1-1)

O ultima sansa pentru Steaua de a micsora umilinta adusa de acest sezon european. O ultima sansa ratata. Steaua - Twente, 1-1 si ultimul loc intr-o grupa care in alti ani putea fi usor castigata.

Zapata - Golanski, Ghionea, Rada, Emeghara - Szekely, Toja, Bicfalvi, Nicolita - Kapetanos, Tanase

Dupa un inceput bun al olandezilor, stelistii au prins curaj si, in minutul 9, Tanase a avut prima ocazie mare de gol. Dupa o pasa printre a lui Szekely, mijlocasul argesean a inaintat pe un culoar si a tras pe langa de la 16 metri. A urmat o noua ocazie in minutul 11, Toja, din lovitura libera de la 11 metri. Si, cum a treia-i norocoasa, in minutul 18 Steaua a deschis scorul. Banel Nicolita a recuperat o minge pe stanga, a trimis cu noroc pana la Kapetanos si grecul a inscris al doilea sau gol in Europa League. Steaua-Twente, 1-0. Si locul 3 parea o dulce consolare.

Fericirea, insa, nu a durat mult. Nu a durat nici pana la pauza. In minutul 35, Ronnie Stam a tras de la 25 de metri si, profitand de o deviere unui fundas stelist, l-a invins pe Zapata.

A doua repriza a insemnat o lupta pentru cele 3 puncte, o lupta, insa, fara rezultat. Ocazii au fost de fiecare parte insa golul nu a mai aparut. Dayro l-a schimbat pe Bicfalvi, Ochirosii pe Szekely si Ninu pe Golanski. Fara nici o schimbare.
Steaua a terminat la egalitate, din nou, dupa un joc chinuit, din nou. Steaua nu mai e ce era odata.

Dupa 3 ani de umilinte in Champions League, Steaua a scazut si mai mult in mizeria in care a intrat de cativa ani. Umilinta in Europa League. Ultimii intr-o grupa cu Fenerbahce, Twente si Sheriff. 4 puncte din 18 posibile, 4 egaluri si 2 infrangeri, doar 3 goluri marcate si 6 primite.

Steaua nu mai e ce era odata.
Steaua tinde sa nu mai fie.


Adrian

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Pariurihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/