home
13-12-09

2 noi jucatori la echipa de hochei Steaua

Echipa de hochei pe gheata Steaua confirma transferul canadianului BRIAN SOSO si a belorusului VALENTIN KULIANOK, care se alatura din aceasta saptamana lotului echipei.

Brian Soso are 23 de ani, 1,86m, 100kg si s-a nascut in orasul Toronto, Canada iar mama sa – Monica Soso – este romanca. In prezent, Brian este student al Royal Military College din Kingston iar hotararea de a se transfera la Steaua a fost luata si ca urmare a dorintei de a evolua in viitor pentru nationala Romaniei, dupa obtinerea cetateniei romanesti.

Jucator foarte puternic si un atacant de temut, Soso s-a remarcat atat prin calitatile fizice cat si prin rezistenta psihica, stapanirea in situatii de stres, eficienta sporita in situatiile de superioritate. A evoluat pana acum la echipele Windsor Spitfires, Wexford Raiders, Kitchener Rangers si Newmarket Hurricanes.

Brian Soso soseste in tara maine – luni, 14 decembrie a.c, ora 15.45. – pe aeroportul international Henri Coanda, cu zborul companiei KLM Amsterdam – Bucuresti.

Valentin Kulianok - 31 ani, 1,85m, 98 kg – este un aparator cu mare experienta, puternic, calit in ligile din Belarus la echipe precum Neman Grodno, HK Brest sau Metallurg Zhlobin.

Kulianok a sosit deja in Romania in urma cu cateva zile si a participat la primele antrenamente sub conducerea principalului Nelu Alexe, fiind incantat sa se reintalneasca cu fostul sau coechipier de la HK Brest – ucraineanul Dennis Zabludovsky.

Noii jucatori ai Stelei vor debuta pe gheata cu ocazia Grupei `A` a Cupei Romaniei, care va avea loc in perioada 21 – 23 decembrie la Bucuresti.

Biroul de presa
Articol aparut pe www.steaua.ro


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3