home
11-12-09

"Borcea nu ştie dacă va mai deschide porţile la primăvară! Nu mai are bani!"

Gigi Becali a vorbit şi despre scandalul iscat de Cristi Tănase şi de relaţia acestuia cu Iulia, spunând că ultima escapadă a mijlocaşului este cât se poate de condamnabilă deoarece a pătat imaginea clubului din Ghencea. Patronul trupei "roş-albastru" l-a avertizat de fostul argeşean că va ajunge la formaţia secundă dacă va continua pe aceeaşi linie.

Becali a dezvăluit că a înjumătăţit salariul celor din conducerea administrativă şi de asmenea a luat măsuri împotriva crizei încercând astfel să evite situaţia cu care se confruntă clubul Dinamo. Şeful din Ghencea a spus că acţionarul dinamovist Cristi Borcea se gândeşte serios să pună lacătul pe stadionul din Ştefan cel Mare din lipsă de resurse financiare.

"Nu-l putem lăsa aşa. Dacă o va ţine aşa, nu putem să riscăm. Dacă mai face una ca asta, vă garantez că îl vedeţi la echipa a doua. Un jucător la Steaua nu are voie să danseze pe mese până la cinci dimineaţă. Nu ai voie. Reprezenţi clubul. Porţi o emblemă. Dacă va înţelege bine, dacă nu merge la echipa a doua şi cu asta basta. Poate deveni cel mai bun jucător al României. Am vorbit cu Borcea şi i-am spus că stă degeaba la Comitetul Executiv. Dacă şi eu stau şi nu mai fac nicio afacere nimic, se termină la mine. Dacă pun 10 milioane pe an şi nu câştig nimic, termin banii. Dacă nu apare clauza de forţă majoră, nu te mai pot plăti şi pleci liber. Dacă nu se iau măsuri în comitetul executiv, se închide fotbalul. Borcea mi-a zis că nu ştie dacă mai deschide porţile la primăvară. Mi-a zis că nu mai are bani. Şi-a nenorocit familia din cauza fotbalului. Decât să mori, mai bine stai bolnav până te faci bine. I-am zis lui Argăseală că îi fac jumătate salariul. La toată lumea. Inclusiv la grupele de copii, de la 100.000 la 50.000 cheltuieli", a declarat Gigi Becali la gsptv.


Prosport


 
29 ani de la 12-12-1980

Ziua de nastere a lui Dorin Goian

Alaturi de Ghionea formeaza cea mai buna defensiva din Romania.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3