home
04-12-09

Stoichita a incurcat adversarii!(prosport)

Update: Raspuns inedit din partea patronului Stelei, un raspuns prompt si concret, pe "masura" unui club de talia Stelei.

Patronul Stelei spune că s-ar putea ca Stoichiţă să "nu pregătească bine meciurile", dar nu doreşte să ia vreo măsură:

"Probabil că aşa s-a întâmplat. Erau doi jucători negri şi le-a confundat numele. Si care e problema? Ce dacă fundaşul dreapta era atacant? Nu i-a ştiut. Nu a ştiut jucătorii, asta e. Poate că nu pregăteşte bine meciurile, dar mie-mi convine. Nu-l dau afară pe Stoichiţă. Eu n-am nicio problemă!", a declarat Guie Migi la Sport.ro.



Steaua a dat cu piciorul la Europa League, tratând superficial returul cu Sheriff. Cel puţin aşa reiese din mica investigaţie pe care reporterii ProSport au făcut-o imediat după meciul terminat la egalitate, scor 1-1, la Tiraspol.

Curioşi să aflăm cum a gândit Mihai Stoichiţă meciul cu Sheriff, am intrat în vestiarul steliştilor la puţin timp după ce aceștia au părăsit arena din Tiraspol. Spre surprinderea noastră, tabla folosită pentru indicaţiile tactice obişnuite dinaintea meciului nu a fost ştearsă ca de obicei, totul fiind păstrat intact, semn că românii s-au grăbit să plece la Chişinău.

Steliştii au căzut într-o mare capcană

Lăsând la o parte dezor­dinea care e întâlnită la orice echipă în vestiar după fiecare meci, la o privire atentă asupra tablei pe care Stoichiţă a trasat sarcinile de joc ale fotbaliştilor săi se puteau observa câteva erori în ceea ce priveşte interpretarea modului în care urma să evolueze adversarul.

În echipa de start a moldovenilor prezentată jucătorilor stelişti de către Stoichiţă erau trei mari inexactităţi. Numărul 3, Volkov, era trecut fundaş dreapta, deşi a jucat atacant, mai exact extremă stânga, numărul 14, Balima, era prezentat ca extremă stânga, deşi a jucat în partea opusă, iar Mamah le-a fost prezentat steliştilor drept vârf împins, deşi el a jucat fundaş dreapta!

Stoichiță chiar trebuie să facă totul la Steaua?

Ce a rezultat? Nicoliţă a fost pus special pe dreapta ca să-l oprească pe Balima, dar acesta din urmă i-a făcut zile fripte pe stânga lui Rada, din cauza diferenţei de viteză. Volkov a fost omul-capcană, trecând în partea lui Nicoliţă şi ştiind să-l anihileze pe român, până când Stoichiţă s-a prins şi l-a mutat apoi pe stânga după ce Szekely s-a accidentat. Iar Mamah nu a mai fost luat în primire de Baciu şi Ghionea, oamenii indicaţi de Stoichiţă pentru a-l păzi, pentru că a jucat fundaş dreapta!
Contactat de ProSport, Stoichiță n-a dorit să comenteze. Pe de o parte e de înțeles. Câte să facă și el la Steaua? Clubul n-are un scouter, nu se ridică la nivelul unei grupări cu pretenții.

Sincer să fiu, meciul de la Craiova este mult mai important pentru noi decât cel de la Tiraspol din Europa League
Mihai Stoichiţă, înainte de meci

Asta şi doream, să rămânem doar cu un obiectiv, cel de a câştiga titlul în Liga I. Acum ne putem concetra asupra acestui aspect
Mihai Stoichiţă, după meci

Ipoteze

1. Steliştii nu s-au mai interesat de cum joacă Sheriff
Faptul că steliştii nu s-au mai interesat de modul în care ar putea evolua Sheriff e scos în evidență de o întâmplare absolut banală, petrecută cu o zi înaintea meciului. Reporterul ProSport a abordat un ziarist local în speranța de a obține echipa probabilă, iar ProSport l-a prezentat pe Volkov drept atacant, şi nu fundaş, chiar în ziua meciului.

2. Steliştii au primit informaţii false
Această ipoteză e susţinută de un amănunt care poate surprinde. Echipa scrisă de Stoichiţă pe tablă a fost exactă din punctul de vedere al numelor jucătorilor utilizaţi de la începutul meciului, dar greşită din punctul de vedere al aşezării. Culmea, Mihai Stoichiţă a ştiut şi că adversarul va juca ofensiv în sistemul 4-3-3, cu un vârf împins şi două extreme.

Turcii le-au oferit mură-n gură!

Dacă învingeau la Tiraspol, steliştii jucau ultimul meci de pe 17 decembrie cu calificarea pe masă în Europa League. Adversar - Twente, iar locul de disputare - Ghencea. Totul ar fi fost posibil, pentru că Fenerbahce a jucat la Enchede şi pentru Steaua, turcii învingând-o cu 1-0 pe principala adversară a românilor în lupta pentru calificare.

Un demn urmaş al lui Halagian

Stoichiţă a fost secundul "Armeanului", celebru pentru expresia "focul la ei" şi pentru episodul în care a pus pe tablă o echipă cu 12 jucători.

Gafa lui Mihai Stoichiţă nu este chiar atât de surprinzătoare, dacă ţinem cont de lunga "tradiţie" a antrenorilor români în domeniu. "Lippi" şi-a început cariera ca secund al lui Florin Halagian (foto), celebru pentru inventarea sofisticatei tactici "focul la ei". E de notorietate episodul din toamna lui 1997, dinaintea meciului Kocaelispor - FC Naţional (scor 2-0), din turul I al Cupei Cupelor, când Florin Halagian a pus pe tablă, la şedinţa tactică, 12 adversari! Antrenorul, căruia îi rămânea, oricât se străduia, un turc nemarcat pe tablă, a fost scos la liman de preşedintele "bancarilor", Gino Iorgulescu, care i-a atras atenţia asupra erorii.

Cu o altă ocazie, la meciul AC Milan - Sporting Lisabona (2-0), disputat în Liga Campionilor 2002, niciunul dintre antrenorii români care urmăriseră jocul n-a reuşit să indice modulul tactic în care evoluaseră italienii!

www.prosport.ro


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei

U Craiova

STEAUA
Luni, 7 Decembrie,
ora 20:45
Live text fcsteaua.ro
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Cioban contestat la MLS CUP https://fcsteaua.ro:/ Cioban contestat la MLS CUP https://fcsteaua.ro:/ Cioban contestat la MLS CUP https://fcsteaua.ro:/ Cioban contestat la MLS CUP https://fcsteaua.ro:/ Ciobanul contestat la MLS CUP https://fcsteaua.ro:/ Gest stoichita! https://fcsteaua.ro:/ Dedicatie pentru Limbbi! https://fcsteaua.ro:/ foto 34 https://fcsteaua.ro:/ foto 33 https://fcsteaua.ro:/ foto 32 https://fcsteaua.ro:/ foto 31 https://fcsteaua.ro:/ foto 30 https://fcsteaua.ro:/ foto 29 https://fcsteaua.ro:/ foto 28 https://fcsteaua.ro:/ foto 27 https://fcsteaua.ro:/ foto 26 https://fcsteaua.ro:/ foto 25 https://fcsteaua.ro:/ foto 24 https://fcsteaua.ro:/ foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 foto 19 foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 foto 14 foto 13 foto 12
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/