home
28-11-09

Weekendul Steaua - pe unde mergem

Vreme frumoasa cu mult soare, asta prevestesc meteorologii pentru acest week-end, numai bine pentru a iesi din casa si a ne delecta cu un meci in care joaca Steaua. Dar unde putem merge daca vrem sa incurajam sportivii ros-albastri?

Sambata, de la ora 11, in sala Mihai Viteazu, echipa de volei o infrunta pe Stiinta Explorari Baia Mare, intr-un meci in care au nevoie de victorie pentru a mai urca in clasament. Ultimele evolutii de acasa ne dau sperante ca baietii nostri vor castiga, dar, cu un suport consistent din tribuna, acest lucru se poate realiza mult mai usor.

De la ora 17, pe stadionul Arcul de Triumf, Stejarii Romaniei vor infrunta intr-un meci test echipa statului Fiji. Meci foarte interesant pentru cei care vor sa vada la treaba o echipa din primele 10 din lume, iar, pe deasupra, in prima echipa, sunt anuntati si stelistii Florin Vlaicu si Vasile Rus si, pe banca, Bogdan Zebega, Viorel Lucaci si Danut Dumbrava.

Pentru stelistii oradeni, echipa de baschet Steaua Turabo se afla in oras pentru a o infrunta pe CSM Oradea, in sala Antonio Alexe, de la ora 18:00, in cadrul etapei a 12-a a Diviziei A la baschet. Din pacate, meciul nu se va transmite la tv.

Duminica incepe cu derby-ul campionatului de la handbal, Steaua MFA se deplaseaza la Constanta pentru a infrunta echipa locala, HCM, cu incepere de la ora 12:00, in sala Sporturilor. Victoria e vitala pentru ros-albastri, pentru a tine aproape de constanteni in clasament, iar, pe deasupra, orgoliul de stelist ii obliga sa castige pentru a demostra ca ei sunt cea mai buna echipa de handbal din Romania. Meciul va fi in direct si pe Digi Sport.

De la ora 12, in sala Mihai Viteazul, stelistii mici de la baschet, Steaua Turabo 2, joaca impotriva Politehnicii Iasi, echipa care lupta pentru promovarea in prima liga. Meciul se joaca in cadrul etapei a 4-a a Diviziei B, seria Est, serie unde Steaua se afla pe primul loc, cu 5 puncte, la egalitate cu inca 3 echipe, inclusiv adversarii de duminica.

Daca aveti ceva bani de cheltuit, puteti merge pe Ghencea pentru meciul din Divizia B dintre FC Steaua 2 si Farul Constanta. Meciul incepe la ora 13:00 si e transmis si de sport.ro. Desi baietii nu o duc prea bine in clasament, abia locul 13, nici Farul nu exceleaza, fiind pe locul 6.

Cireasa de pe tort/coliva va fi meciul de la ora 20:00 de pe centralul din Ghencea, unde Steaua se pregateste sa infrunte liderul FC Vaslui (suna ciudat, dar e adevarat), condus de Marius Lacatus. Pentru cei interzisi, meciul va putea fi urmarit si pe Antena 1, la concurenta cu un alt meci "interesant", FC Barcelona-Real Madrid, asta daca va lasa inima sa dati pe Nicolita&co pentru Messi, Ronaldo si ceilalti.

Sa aveti un week-end ros-albastru!

HAI Steaua, HAI Armata


nu cedam!
Meciul Urmator Clasament Lotul Steleihttps://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

FC Vaslui
Duminica, 29 Noiembrie,
ora 20:00
Live text fcsteaua.ro
Antena 1
TV LIVE
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/