home
25-11-09

Becali: "Nu prea voiam să-ţi mai dau banii ăia"

La gsptv, Becali si Goian au avut o discutie despre banii pe care jucatorul lui Palermo mai avea sa ii primeasca de la Steaua. Dialogul a fost redat in prosport.

Dorin Goian: Eu nu am folosit niciodată cuvântul "zdrenţe". Am spus doar că sunt perverşi şi m-am referit strict la domnul Argăseală şi la domnul Ghiorghişor. Am vorbit cu el (Argăseală - n.r.) când am plecat, mi-a spus că-mi voi primi banii şi abia după patru luni să-i primesc.

Gigi Becali: Băi, Goe, păi tu ai spus că ai respect doar pentru jucătorii Stelei, asta înseamnă că m-ai inclus şi pe mine la categoria de perverşi şi zdrenţe. Tu trebuia să vii la mine şi să mă întrebi dacă mai am de gând să-ţi dau banii, nu să mergi pe la judecăţi, că nu e frumos. La ultima mărire de salariu ai spus că dacă-ţi dau 250.000 de euro nu mai pleci niciodată de la Steaua? E aşa?

Goian: Nu, nu e adevărat. Ultima mărire de contract a fost după dubla cu Galatasaray. Am fost la Palat şi am hotărât de comun acord să mărim salariul...

Becali: Care de comun acord? Adică pentru că am vrut eu... Ce salariu aveai tu când ai venit la Steaua?

Goian: 60.000 de dolari cred...

Becali: Eram eu obligat să-ţi măresc salariul?

Goian: Nu, dar se măriseră salariile tuturor jucătorilor şi mi se părea normal să mi se mărească şi mie...

Becali: Goe, Goe, recunosc, nu prea mai voiam să-ţi dau banii ăia, dar ne-ai dat în judecată şi ţi i-am dat. Acuma ce mai vrei? De ce ne mai faci zdrenţe şi perverşi?

Goian: Am stat patru luni de zile şi n-am zis nimic... Pentru banii ăştia am muncit!

Becali: Pe 60.000 ai muncit tu, nu trebuia să munceşti pe 250.000!Acum mi-ai dat o lecţie, acum la bătrâneţe. Nu o să mai fiu eu prost să măresc salariile nimănui. M-am comportat ca un tată, ca un frate, ca un prieten şi ca ce vreţi voi. Ştii şi tu că veneam în vestiar, ne râdeam. De acum, din cauza ta şi a încă 3-4, nu voi mai fi prieten cu fotbaliştii, adio!

Goian: Nu înţeleg de ce faceţi caz din asta. Eu am adus bani în vistieria Stelei, faţă de alţi jucători, care au fost aduşi pe sume exorbitante!

Becali: De la tine nu mă aşteptam. M-ai dezamăgit, tu ai pus capac!


O discutie in urma careia creditorul Stelei isi da din nou arama pe fata si demonstreaza ca habar nu are sa conduca un club. Din acest dialog trebuie sa subliniam urmatoarele:

1. La Steaua nu sunt bani.

De ce? Nu se stie. Poate pentru ca a venti campania electorala.

2. La Steaua nu exista profesionisti, doar mincinosi si, da, perversi!

Oamenii ca Argaseala si Gherghisor au la fel de multe legaturi cu profesionalismul cum are o sepie cu galaxia Andromeda. Timp de 4 luni, Goian nu a fost platit! S-a mers pe fortarea notei, un fel de "sa vedem cat rezista si asta". Daca Goe nu apela la comisii, cu siguranta nu si-ar fi vazut banii niciodata.

E ingrijorator faptul ca cei din Ghencea nu au simtul datoriei. Si aici ma refer la ambele parti ale acestei expresii. Si la datoria fata de echipa si la datoria baneasca. In viitor, nu cred ca lucrurile se vor schimba. Ramane sa vina ziua in care Argaseala uita ca echipa a fost data in judecata. Asa ceva s-a mai intamplat cu contractele jucatorilor, cu "galbene" sau cu fise medicale. Baietii din Ghencea au uitat si Steaua a suferit. Sa nu va surprinda daca, in viitor, Steaua o sa fie depunctata sau chiar retrogradata din cauza unei datorii "uitate".

3.In Ghencea, jucatorii nu au drepturi, jucatorii trebuie sa ii ceara voie lui Gigi Becali.

Si aici nu sunt inclusi doar jucatorii Stelei. Un contract e fix 0 pentru Becali. Becali e Chuck Norris, Becali nu trebuie sa respecte un contract dar contractele si restul universului trebuie sa il respecte pe Becali.

4.Becali e un pervers.

Gigi nu a fost inclus in grupul celor respectati de Goian deci e o zdreanta si un pervers. PUNCT.

5.Becali nu voia sa ii dea banii!

6. Un fotbalist trebuie sa joace de cat zice Gigi, nu de cat scrie in contract.

Asta explica foarte bine de ce jucatori care castiga 120 de mii de euro pe sezon joaca ca un jucator de 1000 de euro pe sezon. Asa i-o fi spus nea Gigi.

In loc ca jucatorii sa fie incurajati sa joace mai bine decat valoarea contractuala si sa fie incurajati sa faca acest lucru prin bonusuri sau mariri contractuale, in Ghencea se doreste un status quo becalian, nimeni sa nu se depaseasca. Individul e calcat in picioare. Sa nu se realizeze nimeni. Sa fie toti egali in mediocritate. Conteaza doar conducatorul suprem.

Nu vi se pare ca aceasta mentalitate seamana enorm cu comunismul?

La ce sa ne mai asteptam pe viitor?

Probabil proprietatiile jucatorilor stelisti vor fi "nationalizate" si va aparea si colectivizarea. In curand vor aparea cozi la cantina din Ghencea si sa nu ne surprinda daca vom vedea parade in cinstea "tatucului". Oricum, proiectul cu "pionierii" a fost deja pus pe picioare.


In incheiere, o bucatica din presa straina:

"Două lumi la Bucureşti, un oraş al contrastelor. Numit pe vremuri micul Paris, renăscut din propria cenuşă, se uită încet-încet spre Europa. Un loc la întretăierea dintre trecutul devastator şi viitorul promiţător. Aici va avea loc întâlnirea dintre Unirea şi Sevilla. Pentru unii înseamnă lansarea spre stele, pentru alţii rescrierea legendei dintre David şi Goliat. Mai e o diferenţă. În contrast cu anonimatul în care preferă să stea preşedintele umilei Urziceni, Del Nido (n.r. - preşedintele FC Sevilla) e în centrul atenţiei. Acesta a cinat luni seară cu Gigi Becali (preşedinte-dictator al decăzutei Steaua, politician, om de afaceri şi cu celebritate îndoielnică). Superioritatea Sevillei asupra Unirii e evidentă. Surprinzătoarea Unirea,a doua în grupă, poate realiza miracolul dacă învinge", a scris El Mundo-Andalucia.



Adrian


https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

FC Vaslui
Duminica, 29 Noiembrie,
ora 20:00https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Live text fcsteaua.ro
Antena 1
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/