home
14-11-09

Steaua II - Snagov 1-2 (0-2)

Steaua II a pierdut un nou meci in Liga 2. Stelistii "mici" au jucat cu multa determinare si au oferit un spectacol frumos, cu multe faze de poarta, insa lipsa de experienta a fost decisiva si a trimis cele 3 puncte la Snagov.

Portnojs - Mustata, Iacob, Tudose, Filip - Vaduva, Lazar, Ovidiu Petre, Pazon - Rusu, Batfoi

Meciul a inceput cu o eroare de arbitraj, doamna arbitru Albon nesanctionand intrarea lui David, cu piciorul, spre capul lui Iacob. Dupa un inceput bun al Snagovului, stelistii isi revin si pun stapanire pe meci, avand, in minutul 25, doua ocazii bune de a deschide scorul.

Snagovul avea insa sa intre la cabine in avantaj. In minutul 35, la o eroare a defensivei steliste, Andrei Petrescu a deschis scorul si, dupa doar 3 minute, Balauru a profitat de jocul gresit la offside al stelistilor, a ramas singur cu Portnojs si a facut 2-0 pe tabela. Finalul de repriza a fost tot al stelistilor, Rusu ratand inca doua ocazii bune de gol.

La pauza, Strizu l-a inlocuit pe Pazon cu Albu si Steaua II s-a aruncat asupra adversarului, cautand primul gol. Rusu a cautat in continuare poarta, Vaduva a parut ca vrea sa dribleze tot si Albu a dat un plus atacului stelist. A fost si Ovidiu Petre inlocuit cu Bejan si, in minutul 65, Steaua II a reusit sa reduca din diferenta. Alex Lazar, cel mai bun stelist de pe teren, a marcat primul gol al Stelei dupa o pasa primita de la Albu, cu un sut plasat, la coltul lung.

A urmat o dominare totala a Stelei II insa portarul Curileac a reusit sa inchida poarta Snagovului. Rusu, Batfoi, Albu, Vaduva si iarasi Alexandru Lazar nu au reusit sa restabileaasca egalitatea.

Steaua II - FC Snagov 1-2. Echipa antrenata de Leo Strizu a pierdut un meci pe care putea foarte usor sa il castige. In doar cateva etape, Steaua II a ajuns de pe locul 3, pe locul 12, la doar 2 puncte de zona retrogradabila. Sa speram ca tinerii stelisti vor reusi sa depaseasca aceasta perioada neagra si ca vor reusi indeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare dar si clasarea cat mai sus.


E criza ...

Se pare ca Gigi Becali trece intr-adevar printr-o criza economica foarte grea. Creditorul Stelei nu prea are bani si incearca sa scoata un castig din absolut orice. Astfel, daca pana acum intrarea era gratis la meciurile Stelei II, se pare ca oficialii stelisti au decis sa ii puna pe suporteri sa plateasca.

De acum inainte, la meciurile Stelei II se va intra doar cu buletinul si cu biletul, ca sa nu mai vina toti iubitorii Stelei sa il injure pe Becali. Astfel, dupa ce Steaua a fost prima echipa din Liga 1 care si-a gonit suporterii de la stadion, se pare ca Steaua II va fi prima echipa din Liga 2 care va face asta.


Adrian


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3