home
12-11-09

Emerich Ienei: Conducerea clubului nu simte ca face parte din Istoria Stelei!

Scurt interviu cu Nea Imi. Speriat de posibilitatea ca mesajul domnului Ienei din GSP si Prosport sa fie inteles gresit de lume, l-am contactat. Raspunsul dansului mai jos.

reporter fcsteaua.ro: Dle Ienei, va sun in legatura cu declaratiile dvs date in presa de sport, si anume, citez: “sunt dezamagit ca lumea nu mai vine la stadion, sunt dezamagit ca lumea nu mai iubeste Steaua”. Dvs stiti ca principalul motiv pentru care lumea nu mai vine la stadion este interzicerea a peste 3000 de suporteri oficial si aproape 5000 neoficial, dintre care unii cu 20 de ani de prezenta constanta la stadion?

Emerich Ienei: Am aflat treaba asta si am declarat in presa ca patronul ar trebui sa vina sa ceara scuze nu numai galeriei ci tuturor suporterilor Stelei, fostilor jucatori pe care i-ai jignit si sa iti schimbi atitudinea. Pentru ca fotbalul ca si teatrul, nu se joaca fara public.

reporter fcsteaua.ro: Dle Ienei, pe siteul nostru am initiat un sondaj printre utilizatorii nostrii…Peste 80% sunt de parere ca trebuie sa intensificam protestele, nu sa cautam reconciliere. Din 2005 incoace protestam civilizat fara rezultat .

Emerich Ienei: Pe mine ma deranjeaza faptul ca este afectata echipa. Eu nu am zis niciodata ca nu trebuie sa protestati. Trebuie sa faceti proteste insa trebuie cumva incurajati si jucatorii, asta ma deranjeaza un pic, Steaua nu are un lot bun, echipa sufera…

reporter fcsteaua.ro: Domnule Ienei, cu jucatorii nu am avut nimic, jucatorii nu au fost contestati, protestul este adresat conducerii. Si modului ei absurd de a gestiona clubul. Nu e vorbda doar de 5000 de spectatori interzisi. Respectivii au rude care vin cu ei la meci, au prieteni, aduc lumea la stadion. Cine mai vine daca stie ca prietenul/ruda lui este interzisa pe stadion? Politica clubului este anti-suporteri, care sunt esenta Stelei domnule Ienei!

Emerich Ienei: Evident ca ei(conducerea) au o mare pierdere, in primul rand morala, nu sustine nimeni echipa, si in al doilea rand pecuniara, nu incasezi bani pe bilete. Mi-a fost jena sa vad pe stadionul Steaua o asemenea atmosfera. Stadionul arata jalnic fara suporteri in peluze. Este extrem de neplacuta imaginea Stelei in momentul de fata.

reporter fcsteaua.ro: Ati vazut imaginile cu bodiguarzii lui Gigi amenintand suporterii Stelei la meciul cu Unirea Alba Iulia?

Emerich Ienei: Da am vazut si este o chestie extrem de neplacuta. Am vazut cu i-au incitat pe cei din tribune si credeti-ma ca sunt alaturi de voi si alaturi de cei care tin la Steaua. Vreau sa va rog insa pe dvs. daca aveti influenta asupra acelor tineri care prolifereaza cuvinte care deranjeaza fantastic de mult, sa nu le mai foloseasca. Sa protesteze insa nu cu niste injurii care sunt greu de reprodus.As fi vrut sa puteti afisa bannere, insa din pacate nu puteti(surade) . Protestati cu cuvinte care se pot auzi la televizor. Asta doresc sa le transmiteti.

reporter fcsteaua.ro: Dupa ani de zile in care au vazut ca Becali injura si scuipa pe toata lumea, sfideaza si umileste o tara intreaga fara a exista consecinte vizavi de comportamentul lui, lumea a ajuns la capatul rabdarilor. O sa transmit. Insa priviti ex de azi cu aberatiile declarate de Lucescu prosport-ului: 4 titluri pe care i le-a furat clubul Steaua! Nici un oficial a clubului nu a luat pozitie! Incredibil!!

Emerich Ienei: Pai tocmai, el nu simte ca face parte din acea istorie. Si probabil nici unul de la club nu simte ca face parte din acea istorie. Probabil ca ei ca si Lucescu sunt gelosi pe aceste performante. . .Si un lucru important, sa nu uite lumea, echipa de fotbal Steaua nu este a lui Gigi Becali. El este deocamdata prezentul, finanteaza sau nu?!? Steaua , insa echipa este a marelui public din Romania, nu a lui!

armanovici

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Steaua2-FC Snagov, 1:2 - OmBun

nu cedam!https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicithttps://fcsteaua.ro:/r/>

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, https://fcsteaua.ro:/imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/