home
12-11-09

Justitia romana: "Gigi Becali? Jos palaria!"

Coroborând elementele ce ţin de persoana inculpatului, profilul socio-moral al acestuia şi stadiul procesual al cauzei, în care acesta are calitatea de inculpat, se constată că restrângerea dreptului său la libertate, indiferent de intensitatea acesteia apare nu doar ca lipsită de fundament juridic, dar şi de eficienţă practică în raport de imperativul asigurării bunei desfăşurări a procesului penal, deziderat ce poate fi atins şi în absenţa limitării libertăţii inculpatului, se arată în motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de ridicare a tuturor interdicţiilor impuse lui Gigi Becali în cazul furtului Mercedesului unui interlop de către alţi interlopi.

Deci: nouă judecători de la cea mai înaltă instanţă juridică a României îl consideră pe Becali un cetăţean cu un profil socio-uman foarte bun.

Dovada o avem în următoarele materiale video, în care Gigi Becali se comportă ca un cetăţean model, ca un europarlamentar demn, în fine, ca o persoană cu o moralitate în afara oricărei discuţii:











Dacă imaginile de mai sus nu v-au convins că Gigi Becali are un profil socio-uman de excepţie, poate aceste incitări la violenţă vă vor demonstra fără tăgadă cine este Gigi Becali.

Totuşi, poate că Justiţia din România are nevoie de dovezi mult mai solide. Aşa încât, poate aţi dori să auziţi cum se comportă interlopii lui Gigi Becali cu suporterii Stelei:


Amenintarile bodyguarzilor la Steaua-Unirea Alba-Iulia
Asculta mai multe audio Sport

Astfel, nu avem niciun motiv să ne îndoim de Justiţia din România, şi cu atât mai puţin de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, mai ales că cei nouă judecători au scris că Becali nu ar mai putea influenţa în vreun fel declaraţiile martorilor-cheie din proces, precum nici celelalte probe existente la dosarul care se află pe rolul instanţei. Mai ales că Gigi Becali nu are voie să ia legătura, în niciun fel, cu martorii din acel dosar.

Cum ar fi Fane Dediu, de exemplu, care recunoaşte, în imaginile de mai jos, că s-a aflat la câţiva metri în spatele maşinii şefului său după un meci de fotbal. Corect! Cum să fie influenţat Fane Dediu de Gigi Becali în acest dosar?



Când sunt numiţi în funcţie, magistraţii jură să apere drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei.

Nu putem decât să plângem de bucurie că nouă judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îi dau drumul în societate unui om care şi-a jignit birjăreşte toţi adversarii politici/sportivi, care incită la violenţă la ore de maximă audienţă, care arestează (şi încă în ce fel!!!) şi judecă de unul singur, în crâşma din cartier, care a avut deseori un discurs rasist şi xenofob.

Mulţumim Justiţiei române că a ţinut cont de profilul socio-uman al inculpatului atunci când i-a ridicat toate interdicţiile. Datorită lor, ne simţim mai în siguranţă, mai europeni, mai demni în propria noastră ţară!

Pentru Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, numai respect!


Lari

P.S. De menţionat că doar agenţiile de presă Agerpres, Mediafax şi NewsIn au publicat motivaţia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi, pentru câteva ore, şi cele două cotidiene de sport. A doua zi, însă, atât GSp, cât şi ProSport, s-au concentrat, precum TOATĂ mass-media, pe declaraţiile lui Gigi Becali!


https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Astra Ploiesti

STEAUA
Luni, 23 Noiembrie,
ora 20:00
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3