home
10-11-09

Becali si-a trimis interlopii in tribune sa bata suporterii

Deşi au interzis 3.000 de spectatori după meciurile cu Bistriţa şi Fener, Gigi Becali şi Valeriu Argăseală au fost contestaţi violent şi la partida de luni seară, contra Unirii Alba Iulia. Aproape toţi cei 3.000 de fani care au mers în Ghencea i-au înjurat şi huiduit pe cei doi imediat după startul jocului.

Becali, prezent la meci, a rezistat contestărilor timp de 10-15 minute, după care şi-a trimis bodyguarzii pentru a face curăţenie în tribună! Trei dintre "gorilele" sale însoţite de alţi angajaţi ai firmei de pază au mers la tribuna a II-a pentru a-i identifica pe cei care scandează. Fanii respectivi nu s-au speriat de prezenţa acestora şi au continuat să-l ia la ţintă pe Becali, moment în care gărzile de corp au intrat şi au "extras" doi suporteri. Doi dintre cei trei bodyguarzi sînt acuzaţi, alături de Becali, de sechestrare de persoane în celebrul dosar în care a fost implicat patronul Stelei!

Şi jucătorii luaţi la ţintă

Nu numai Becali şi Argăseală au fost ţintele fanilor. În pauză, jucătorilor li s-a strigat "sînteţi sclavii lui Becali", iar Stoichiţă a fost huiduit copios pînă în momentul în care a ajuns în tunel, tribuna acuzîndu-l: "Eşti o mizerie!". În schimb, toţi cei prezenţi la meci l-au aclamat pe Gică Hagi.

Gazeta Sporturilor

Un nou meci în Ghencea, o nouă bătălie în războiul Gigi Becai - fani. Patronul Stelei nu a scăpat de contestatari nici la partida cu Unirea Alba Iulia, în ciuda asistenţei relativ reduse. Puţinii fani prezenţi în tribunele stadionului "Steaua" au început protestele din primul minut al meciului cu nou-promovata, "refrenul" preferat fiind deja tradiţionalul "Gigi, pleacă din Ghencea". Ca şi la precedentele manifestări, fanii Stelei au scandat numele fostelor glorii ale clubului şi l-au înjurat permanent pe Gigi Becali.

Majoritatea contestatarilor au luat loc la tribuna a II-a a arenei, acolo unde, la aproximativ 30 de minute după primul fluier al partidei, şi-au făcut apariţia mai mulţi bodyguarzi. Aceştia au încercat să îi intimideze pe cei aproximativ 500 de "turbulenţi", sub privirile aparent nepăsătoare ale agenţilor de ordine.

ProSport

* La câteva minute de la începerea atacului verbal al suporterilor, Becali a dat ordin ca oamenii de la firma de pază BGS să-i înconjoare pe cei care-l jigneau de la tribuna a doua.

* Nemulţumit de cum încercau să rezolve problema cei de la BGS, patronul din Ghencea i-a trimis acolo şi pe bodyguarzii săi. Conform sentinţei date în cazul de sechestrare de persoane, aceştia nu au voie să se vadă cu Becali.

* Pentru a-i vedea mai bine pe cei care nu-l respectă pe patron, persoanele de la BGS au venit dotate la meci cu binocluri! Totodată, pentru a fi prevenit un eventual complot al galeriei, au fost „plantaţi” bodyguarzi la generatoarele de curent electric. Şefii Stelei s-au temut să nu fie tăiate cablurile care alimentează nocturna. Spectatorii au fost supuşi la intrarea pe stadion la un control sever din partea forţelor de ordine, mulţi dintre fani fiind nevoiţi să lase la porţi brelocurile de la chei!

* Gigi Becali a urmărit meciul din loja sa cu geamul închis. La pauză, pentru a se aerisi, latifundiarul a deschis fereastra, nu înainte însă de a ordona ca muzica de la staţia de amplificare să fie dată la maxim.

* La finalul primei reprize, antrenorul Mihai Stoichiţă a fost luat în colimator de o parte a fanilor de la tribuna a doua: „Stoichiţă, eşti o mizerie!”. „Nu mă las!”, a răspuns, după meci, „Lippi”.

Evenimentul Zilei

Iritat de faptul ca scandarile la adresa sa continua si la meciul Steaua-Unirea Alba Iulia, Gigi Becali si-a trimis garzile de corp peste suporterii de la tribuna a II-a. Acestia i-au injurat pe suporterii care scandau impotriva patronului Stelei si i-au tarat pe cativa dintre ei cu forta afara din tribuna. In acest moment scandarile anti Becali s-au inmultit, iar cativa suporteri au sarit in sprijinul celor evacuati.

O bataie a suporterilor cu garzile de corp a fost evitat doar dupa interventia celor de la firma de paza care le-au cerut garzilor de corp sa paraseasca tribuna fiindca pot provoca incident ein tribune care ar conduce la o noua sanctionare a clubului din Ghencea, transmite corespondentul HotNews.ro aflat la fata locului. Scandarile impotriva finantatorului au continuat pe toata durata partidei.

Hotnews

Puţinii suporteri roş-albaştrilor prezenţi în Ghencea, la partida cu Unirea Alba Iulia, au continuat "războiul" cu patronul Gigi Becali, scandând iar lozinci împotriva acestuia. Mihai Stoichiţă a ripostat, arătându-le "ciocu' mic" fanilor după golul lui Kapetanos.

Suporterii au început protestele încă din primul minut al meciului cu nou-promovata, dar nici Becali nu a stat cu mâinile în sîn: şi-a trimis bodyguarzii la tribuna a II-a, care au încercat să îi evacueze pe contestatari. Însă agenţii de ordine au împiedicat acest lucru, iar suporterii şi-au continaut tirul de proteste la adresa conducerii clubului.

Tensiunea din Ghencea l-a afectat şi pe antrenorul Mihai Stoichiţă, care după deschiderea scorului de către Kapetanos s-a întors către suporteri. şi-a dus mâna la gură şi le-a făcut semn să tacă, acesta sperând să îi facă pe suporteri să încurajeze echipa, nu să înjure conducerea.

RealitateaTV

Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Rugam toti suporterii care au inregistrat momentul in care bodyguarzii au intrat in tribuna si au amenintat suporterii sa le posteze pe site si sa le trimita la adresa de mail aiss@fcsteaua.ro

Pariurihttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Steaua-Unirea Alba Iulia, 2-0 - OmBun

Steaua-Unirea Alba Iulia, atmosfera - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Astra Ploiesti

STEAUA
Luni, 23 Noiembrie,
ora 20:00
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantecehttps://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 23
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/14062/foto 23"> foto 23 https://fcsteaua.ro:/ foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ foto 20 https://fcsteaua.ro:/ foto 19 https://fcsteaua.ro:/ foto 18 https://fcsteaua.ro:/ foto 17 https://fcsteaua.ro:/ foto 16 https://fcsteaua.ro:/ foto 15 https://fcsteaua.ro:/ foto 14 https://fcsteaua.ro:/ foto 13 https://fcsteaua.ro:/ foto 12 https://fcsteaua.ro:/ foto 11 https://fcsteaua.ro:/ foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 https://fcsteaua.ro:/ foto 8 https://fcsteaua.ro:/ foto 7 https://fcsteaua.ro:/ foto 6 https://fcsteaua.ro:/ foto 5 https://fcsteaua.ro:/ foto 4 https://fcsteaua.ro:/ foto 3 https://fcsteaua.ro:/ foto 2 foto 1 foto 20 foto 19 foto 18 foto 17 foto 16 foto 15 foto 14
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/