home
20-12-09

Cititorii nostri se intreaba...

Am primit acest mesaj pe adresa contact@fcsteaua.ro. Am decis sa il public pentru a va da voua posibiltatea de a raspunde acestor intrebari primite de la un anume Adrian.Desi multe intrebari si-au gasit raspunsul in zecile de mii de mesaje scrise de voi pe acest site, va rog faceti-va timp si raspundeti-i acestui fan infocat al lui " nea Gigi". Civilizat si argumentat. Uitati pornirile razboinice si incercati sa ii explicati de ce are o judecata nesanatoasa.Rabdare si tutun(atitudini specifice celui care suge bomboane nu vor fi tolerate).

Salutare , va scriu acest mesaj cu gandul ca poate o sa primesc si eu niste raspunsuri la niste intrebari care ma framanta .

In calitate de suporteri ai Stelei , pe voi va intereseaza conducerea clubului ? sau jucatorii , rezultatele si legendele echipei ?

Pun aceasta intrebare deoarece mi-e greata de toata mascarada pe care o faceti , mi-e greata ca va considerati STELISTI desii ati facut numai rau Stelei in acest sezon , rau prin prisma faptului ca pe voi v-a interesat de Gigi Becali in loc sa va intereseze de echipa si de rezultatele acesteia .Ati uitat sa incurajati Steaua , doar ati denigrat si patat istoria unui club cu traditie .

E drept , poate nu sunt eu cel mai mare Stelist , dar sunt de parere ca problemele care sunt intre galerie si conducerea clublui se puteau rezolva in culise , fara sa patati culorile echipei.

Sunt de parere ca daca ati fi stat de vorba cu Gigi Becali , el ar fi inteles ceea ce va doriti ...

De ce acuma 3-4 ani tot Stadionul Striga "Gigi Becali" si acuma striga "M..e Gigi Becali" ?

De ce se intampla toata mascarada asta la Steaua doar de cand a plecat Hagi ?

De ce nu ati protestat cand au plecat Protasov sau Zenga (Ca doar Steaua a avut un joc super frumos pe vremea aceea) .?

Sunteti cumva platiti de Hagi ca sa faceti aceasta mascarada ?

Recunoasteti ca Gigi Becali a facut si lucruri bune ptr Steaua , ci nu numai rele ?

Sunteti constienti ca daca voi nu rezolvati conflictul cu Gigi Becali in culise , doar Steaua are de suferit .

Credeti ca ati gasit o solutie prin a-l jignii pe Becali ?Poate ca l-ati ambitionat si mai tare si acuma va baga numai restrictii ....

Nu uitati , Dinamo a avut 9 actionari si au fost probleme de conducere la ei , la Steaua a bagat bani doar Gigi Becali , nu eu , nu tu , nu mama si nu tata .

Sunteti de parere ca presedintii de cluburi nu vor sa faca profit din fotbal ?(Pun aceasta intrebare deoarece unii dintre voi au impresia ca un presedinte de club este trup si suflet ptr culori , dar el in mod normal ca investeste ca sa scoata profit) .

Asta e parerea mea de Stelist , eu il vreau pe Gigi Becali presedinte ptr ca a facut si lucruri bune ptr Steaua , si va vreau pe voi in tribuna , sa strigam toti fie de pe stadion fie din fata televizoarelor "Trup si suflet pentru culori sau Pana la moarte , cu Steaua pana la moarte" ...


Lasati ura , discutati cu Gigi Becali , explicatii unde greseste , uniti-va pentru binele Stelei , daca va certati nimeni nu are de castigat !


Forzza Steaua si Dumnezeu sa ne ajute sa castigam campionatul !

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Anti becali
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
  https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/