FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RESTANÞIERII

fcsteaua.ro03.12.2007 21:19

Au trecut și mult doritele RESTANÞE. Mie cuvântul ãsta îmi amintește de corigențe. Așa m-am simțit în seara aceasta, ca un corigent în așteptarea izbãvirii. Așa am așteptat și noi aceste restanțe cu Pandurii și Gloria Bistrița, ca pe o gurã de oxigen. Iatã cã oltenii ne-o fãcurã, iar ardelenii erau cât pe ce sã repete isprava "omonimilor" lor de la Buzãu, dar ne-a salvat încetineala lor proverbialã.

Suntem asemenea unor corigenți, unor restanțieri. Ne bazãm pe avantaje necuvenite, sperãm sã aflãm subiectele la tezã sau examen în loc sã ne punem cu burta pe carte. Þipãm cã profesorii ne nedreptãțesc, nu încercãm sã le dãm peste nas cu ceea ce știm. Ne luãm de premiantul clasei cã e arogant și ungur. Avem o mentalitate de perdanți și îmi pare rãu sã spun asta tocmai când Lãcãtuș este antrenorul echipei pe care toți sunt convins cã o iubim. Ce scuze avem? Ungurii de la CFR i-au rupt piciorul lui Pleșan, Mureșan dã bani la arbitri, Borcea, Cocos și Iancu Pianu fac mânãrii, Rãdoi și Ghionea sunt la Bologna și altele asemenea.

Fraților, vã întreb: NE MAI PLÂNGEM MULT DE MILÃ? Ce facem, ne transformãm în milogi, în gropari, în frustrați? Cât îi mai suportãm pe ãștia? Cât mai suportãm Ciobanul, Argãsitul, Spãlatul pe Creier Ilie? Triumviratul acesta este falimentar! De ce vrem sã-i aprindem o lumânare lui Dragomir și nu Ciobanului? De ce este huiduit Surdu și nu Argãsealã? De ce scriem împotriva lui Lãcã și nu a lui Adrian Ilie?

alexblaja

bodanelu03.12.2007 21:40

Excelent!

novac03.12.2007 21:58

Foarte bun articolul, excelent prezentata nenorocirea Stelei iar faptul ca este acuzat Lacatus in locul celor 3 javre este jenant. Crunt este ca nu stiu cum se poate scapa din mizeria in care suntem, cele trei javre si restul slugoilor avand o singura dorinta. Sa-si patreze postul cu toate facilitatile materiale.

Eu sunt aproape convins ca echipa si lotul sunt alese in continuare de prost si orice incercare de a schimba va fi taxata cu incetarea colaborarii. A declarat de prea multe ori ca el este patron si ca la el in firma face ce vrea.

Doar intamplarea ne poate scoate pentru moment din rahat - Ilie sa gaseasca din greseala ceva jucatori bomba, buni si ieftini. Ma indoiesc deja ca este in stare. A ajuns un yes man.

Pe termen lung ... nu prea vad solutii pana nu moare jigodia sau nu intra la puscarie. Continuam sa speram si sa visam ros-albastru. Bafta.

adicontakt03.12.2007 22:18

un artikol f bine scirs si din pacate atit!iti dau mare dreptate (si cred ca nu sunt singurul) dar din pacate nu ne baga nimeni in seama!traim doar cu speranta ca o sa fie mai bine dar pina cind atit umilinta din cauza unui makedon prost (ups! asta e pleonasm ca destept nu o sa gasiti)si a altor doua marionete pupincuriste(arga si cu Ilie).asteptam sa vina....... ce? nici eu nu stiu , dar poate o sa vina!

forzza Steaua!

danimarcu03.12.2007 22:33

Felicitari pentru articol,oricine ai fi,dat fiind faptul ca nu te-ai semnat!

Ai sintetizat in cateva vorbe ceea ce eu nu as fi putut exprima intr-o mie de fraze,izvorate din supararea care ma macina!

Mi-e sila de ceea ce am ajuns,noi,suporterii stelisti!

CaTaLiNsm StElIsTu04.12.2007 03:53

Sezonul acesta e"mort";se intampla si la case mai mari...asta e:(

Il astept pe urmatorul,daca si acela va fi ca si acesta nu avem nici o scuza,iar legendara Steaua va apune,in asteptarea"renasterii",probabil multi ani.

laziochicago04.12.2007 06:06

Sezonul acesta e"mort";se intampla si la case mai mari...asta e:(

Bah relax hahahha. Unde vezi tu sezonul mort? Chefere o data o ia si pe urma o mai ia de trei ori repede...pentru ca aia nu stiu ce e aia sa tot dai prime la infinit-or sa stie si or sa se opreasca si echipa la fel. Toti vorbesc de performanta dar cine stie presiunea ei? Chefere nu rezista, nici nu ma ingrijorez din cauza lor. Dinamu e varza, o ia de cel putin cinci ori de-acum incolo. Crapidu e mai varza, au antrenor dar nu au dorinta sa ia titlu cu el deci cineva v-a sabota echipa meci de meci-azi ala miine ala-crapidu o mai ia pe circa tot de vreo 5 ori. Poolii Tim nu conteaza niciodata-asta daca ajung pe locul trei se sinucid de placere. Urzicenii...hai sa fim seriosi. Tot noi luam campionatul pentru ca nu vad pe cine altcineva. Gindeste-te si tu-daca am jucat absolut mizerabil si suntem la trei victorii de prima clasata...iti dai seama cit de varza sunt ailalti?

adi_steaua04.12.2007 08:16

"Vrem performanta fara implicarea ta, bai zdreanta".

Superb benerul. Daca am fi mereu 20.000 in tribune sa-i amintim asta, cred ca am avea sanse sa "schimbam" ceva...

Opinez ca Steaua nu va mai avea nicio performanta cu ciobanul pe post de creditor si cu Ilie pe post de sluga libidinoasa.

Cred ca Steaua poate face performanta si chiar se poate auto-finanta daca am avea o echipa de manageri f buni.

AdrianUltras2504.12.2007 08:20

mai, noi nu prea jucam nimic.

au fost si pb cu arbitrii si cu accidentarile si cu alte prostii dar, nu pot sa nu ma gandesc oare unde am fi fost acum daca am fi tratat serios unele meciuri din campionat.ma refer la meciul cu UTA,U Cluj,Urziceni,Pandurii,Buzaul.

Cu Poli Timisoara am fost furati si din acest motiv nu am reusit sa scoatem un rezultat bun dar cu acele 4 echipe de mai sus am pierdut pe mana noastra.

Cu UTA,U Cluj,Urziceni si Buzaul s-a vazut ca nu putem sa tinem de rezultat(daca tot nu putem sa dam mai multe goluri macar sa tinem de rezultata fie el 1-0 sau 0-0).Am fost batuti sau egalati pe final.2 puncte cu UTA,3 cu U,1 cu Urziceniul si inca 2 cu Buzaul.

cu Pandurii s-a vazut ca atacul nostru este in criza.ne trebuie atacanti noi si de valoare,jucatori care pot rezolva singuri un meci.alte 2 puncte pierdute.

si daca stam sa le adunam: 2+3+1+2+2=10 puncte

momentan avem 32 de puncte.adunati aceste 10 puncte si veti vedea o Steaua pe locul 2 la 1 punct de CFR.

repet.aceste meciuri au fost pierdute pe mana noastra!!!!

CELINEE04.12.2007 09:38

super articol.cred ca atat timp cat va fi ciobanu la conducere nu o mai prea vedem noi performanta.

nu visez decat la clipa cand el va pleca de la Steaua.

forza Steaua :steagcruce:

laurentiu196904.12.2007 11:29

Foarte exact si la subiect articolul!

La Steaua este o problema de management acuta. Deja, de anul trecut, am vazut ce inseamana CL alaturi de campionat si cupa. Concluziile ce trebuiau trase de anul trecut sunt urmatoarele:

- este necesara rotatia pe posturi, jucatorii trebuind sa fie odihniti pe rand;

- o data cu desfasurarea sezonului, apare oboseala si lipsa de concentrare. Atitudinea in joc trebuia schimbata, astfel incat sa intram in min 70 cu un 2-0! Cate puncte in campionat si CL am pierdut in ultimele 15 min?

- meciurile cu echipele mici trebuie tratate cu mai multa atentie, stiind faptul ca toti jucatorii acestor echipe vor sa se afirme in meciul direct;

La nivel de conducere trebuie mai putine interviuri si optimism ieftin, dar mai multe decizii manageriale profesioniste.

sadeyes04.12.2007 11:36

Ar trebui sa fie alegeri in fiecare luna, altfel nu l-am vedea pe cioban la televizor si am fi noi mai fericiti. Oare n-ar putea doar sa sponsorizeze echipa fara sa se bage el, ca oricum nu are nici o treaba cu fenomenul. Cred ca ar fi mult mai castigat pe plan politic daca ar proceda in acest mod decat cum actioneaza el. In fond asta a fost principalul motiv pentru. care s-a implicat in fotbal

P.S. Destul de urat este faptul, daca e adevarat ce se scrie in Gsp, ca Rada si Dica s-au contrat verbal si probabil daca nu ar fi fost alt jucator s-ar fi ajuns si la violente fizice. Parca acum vreo 1-2 luni scria Fanatik despre o bataie in vestiar tot intre Dica si Rada. Sper ca aceste conflicte sa fie doar din cauza jocului prost si nu a cine stie ce orgolii prostesti...

LARI04.12.2007 12:49

Cred ca nu se scrie impotriva lui Adi Ilie si a lui Argaseala pentru ca sunt considerati in subconstient, drept sclavii bisisicai.

Eu sunt convins ca experienta lui Adi Ilie ar fi fost de folos la un club normal. Nu-i inteleg (si ii dezaprob, evident) atasamentul fata de bisisica.

Lui Argaseala ce sa-i ceri?!

Si, Alex, scriem impotriva lui Lacatus pentru ca, deseori, face niste schimbari de ne lasa bouche-bee! Poate ca daca ar face schimbarile corecte (in opinia noastra), nu ar castiga meciul. Macar ne-ar reaminti, insa, de Lacatus ala care spargea norii din minutul 1 pana la salutul de final al galeriei...

Sa speram ca mai facem 6 puncte din primele doua etape ale returului. Eu mai sper si la o victorie in Cupa, desi, daca ar fi sa ne luam dupa bisisica...

1uLy4Nn04.12.2007 18:53

foarte bun articolul....ai tu vreo propunere pentru iesirea din criza?:D

androsteaua04.12.2007 18:58

speranta moare ultima!

Night_mare04.12.2007 19:22

Surdu e huiduit pentru ca e omu lu Gigi!!Lu Dragomir ii aprindem o lumanare pentru ca el ataca fenomenu pe care noi il sustinem!!Ce treaba are una cu alta??msj-u de la sud a venit ca reactie la legea lu Dragomir si la afirmatiile lui!!Mi se pare normal sa ne aparam!!Pentru Becali ce vrei sa facem mai mult??il contestam de ani de zile da dak cetatenii de la tr1 si a 2 a il aclama, noi ce putem face mai mult???Pe net toti zic ca il urasc ca nu-l sufera da pe stadion se duc sa ii ceara un autograf!!!PENIBIL

Atata timp cat stadionu nu ni se alatura noi nu avem ce sa facem mai mult!!Restu pe care i-ai numit sunt prea mici ca sa-i contesti!!!Pe Lacatus l-am sustinut il sustinem si il vom sustine mereu!!

ANTIgigi04.12.2007 22:19

Daca Argaseala, Ilie sau.....sau....de fapt atat! ar suferi 1% cat sufera ceilalti suporteri ai Stelei (si sper sa se stie) atunci nu am fi unde suntem acum. Nu e posibil ca Argaseala, asa marioneta cum este acest fost aLbitru, sau AdrEan Ilie, fost mare fotbalist, actualmente, la fel marioneta, sa ajunga niste slugi. Tocmai ei, care au in comun acord sentimentul fotbal (in trecut, nu si acum). Ei care au muncit sa il inteleaga, sa il priceapa, sa il respecte (Argaseala stie). Alex, ei chiar sunt corigenti....si nu la capitolul fotbal, ci la capitolul fotbal. De creditor....nu'l bag in seama.....ramane un NIMENI !

Timpul le va rezolva pe toate...

Joga Bonito05.12.2007 17:54

"Spalatul pe Creier Ilie"

=))) tare de tot!