FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Viitorul suna bine.

Virgil19.04.2005 06:40

Echipa de juniori a Stelei antrenata de Gheorghe Gigel a castigat sambata 16 aprilie partida contra echipei A.S. Voluntari cu scorul de 35-0. Aceasta victorie, obtinuta la un scor mai putin obisnuit, a fost cea de-a treia in tot atatea etape scurse de la inceputul campionatului. Marcatorii celor 35 de goluri au fost Ionita (9), Damian (9), Stan (5), Magureanu (5), Cristea (2), Batfoi, Clim, Urda, Badita si Benga (cate 1).

Steaua se afla pe locul I cu punctaj maxim si un golaveraj incredibil, 49-1.

Steaua: Neagu - Mustata, Clim, Matei, Urda - Batfoi (41 Benga), Magureanu, Ionita, Cristea (30 Badita) - Stan, Damian.

www.steauafc.ro

Rezulta ca în celelalte 2 meciuri s-au mai înscris 14 goluri.

Juniorii de astazi posibilii înlocuitori ai actualilor seniori.

Ma întreb cine e acest Gheorghe Gigel.

Si îmi mai zic ca oricât de bine pregatita ar fi o echipa,nu poate sa faca o diferenta atât de mare de scor cu o echipa de aceeasi categorie de vârsta.

reddog21.04.2005 19:42

Echipa de juniori a cainilor a fost si campioana mondiala... Cu ce va laudati voi acum, Virgile. Oricum, felicitari. :wink:

dbd22.04.2005 12:19

doar nu vrei sa ne laudam ca a fost campioana echipa de juniori a vostra ? da chiar ...chiar a fost ?

reddog24.04.2005 22:49

Tu ce crezi? Ca am timp de prostii? Da, i-au batut pe Real Madrid cu un scor destul de mare, nu mai stiu exact cat acum... :P

misha28.04.2005 09:24
Tu ce crezi? Ca am timp de prostii? Da, i-au batut pe Real Madrid cu un scor destul de mare, nu mai stiu exact cat acum... :P

si care-i problema ta, aici era vorba de echipa de juniori a Stelei :twisted:

reddog06.05.2005 22:22

Si eu vorbeam de campionii europeni.La juniori din pacate, numai la juniori. Te oftici? :wink: