FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua italiana

alecs_radoi19.04.2005 06:05

De catva timp Steaua a inceput sa aiba pe langa antrenor italian si un joc italian.Mai exact de cand am intalnit valencia in Cupa UEFA si a trebuit sa ne aparam.In tur desi era acelasi antrenor faceam scor: 5-0 cu Craiova, 5-1 cu national, 3-0 cu Farul.Acum de trei etape o tinem numai in 1-0 sau 0-0.Unde este spectacolul din tur?Chiar nu putem sa jucam la fel si in retur?Sper sa ne revenim la meciul cu Arges, dar unde se intalnesc doi antrenori care prefera stilul italian nu iese specacol.Baieti treziti-va!

FORZA Steaua!!!

made by CS.

sorin_77719.04.2005 06:27

Cand se intalnesc doi antrenori cu acelasi stratageme italiene de joc castiga cel de pe teren propriu in 99% din cazuri. De ce? Pentru ca oaspetele nu poate sa imprime jucatorilor sustinerea morala a tribunei. In multe cazuri un cuvant de spus il are si apararea care la noi EXISTA, iar la ei abia acum SE FORMEAZA.

ionut34519.04.2005 06:58

Da, este adevarat ca Steaua a adoptat un sistem italian, care este mai mult defensiv, un lucru care este in defavoarea spectacolului, dar sa speram ca incepand cu aceasta etapa vom vedea acelasi joc ofensiv cu care ne-a obisnuit pana acum.

Motanu D19.04.2005 07:05

Pai cum vrei sa dam goluri daca n-ave atacanti ? Oprita e accidentat, Dica e si mijlocas ofensiv, si intr-o forma oscilanta, Cristea e 100% varf de contraatac si 0% varf de careu, deci poate juca doar in sisteme defensive, iar Dintia cu greu poate fi numit fotbalist, prin prisma a ceea ce joaca.

adriana1519.04.2005 07:43

cred ca Zenga s-a ocupat mai intai de aparare si urmeaza sa se ocupe si de atac

Motanu D19.04.2005 09:07
cred ca Zenga s-a ocupat mai intai de aparare si urmeaza sa se ocupe si de atac

CARE ATAC ?

dbd19.04.2005 09:20

e treaba lui Zenga dak vrea sa faca din Steaua o echipa italiana sau cum vrea el dar sa fie buna !

adriana1519.04.2005 14:18

sa fim seriosi noi avem atacanti care pot juca foarte bine insa nu vor (este o mare diferenta intre a nu putea si a nu vrea)

kyd19.04.2005 16:37

nu ma prea preocupa jocul atata timp cat castigam si referitor ca Steaua joaca precum o echipa italiana sa stiti ca nu ar fi rau.Vedeti ce performante au echipele italiene.

serban2319.04.2005 17:52

BETONUL ITALIAN...si daca am avea si un atacant veritabil ar fi si spectacol...are dreptate adriana Zenga a facut pana acum apararea, mai departe cu ajutorul lui Gigi in vara se pot face 2,3 achizitii pt celelalte compartimente si putem astfel crea o echipa veritabila...

de mult imi doream sa castigam si noi ca milanul numai cu 1-0, dar fiecare meci, asa se dovedeste forta unei echipe. daca bati cu 8-1 si maine faci egal nu ai castigat nimic...

cu spectacolul se "moare de foame" in ziua de azi, uitati-va la real si barca...si cu toate astea sunt un fan al echipelor spectaculoase, dar la echipa mea de suflet prefer rezultate ,decat spectacol, pt ca alea aduc bucurii...

fanatica19.04.2005 18:01

chiar dak se omoara spectacolul,se castiga puncte importante,cred ca Zenga nu vrea decat sa obtina victorii importante si implicit puncte pana cand Steaua va avea un avans care sa-i asigure castigarea campionatului.Zenga e doar precaut,cand echipa va avea siguranta castigarii campionatului sunt sigura ca va renunta la acest stil italian si va ataca mai mult,se va marca mai mult si va aparea din nou spectacolul specific Stelei!dar cred ca ar mai fii si o alta problema:cum sa se marcheze goluri cand avem un singur atacant 100%,cand Dica nu face decat sa piarda toate mingiile,si sa nu uitam ca omul adevarat de legatura dintre linia de mijloc si atac,oprita,este accidentat!sunt sigura ca cu campionatul in buzunar Steaua va face spectacol!!!

Motanu D19.04.2005 18:27

Ca vom castiga campionatul e evident. La fel de evident ca si faptul ca Zenga NU va face specatcol. Pentru ca nu are cu ce, si pentru ca nu asta este scopul sau.