FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dupa liniste

fcsteaua.ro03.12.2007 09:39

Campania electorala pentru europarlamentare a fost o binecuvantare pentru suporterii Stelei. Pentru prima data s-au bucurat de ceva ce inca nu gustasera din anul 1999. Liniste. O liniste nefireasca dublata de o frumoasa victorie cu Dinamo, dupa un joc in care favoritii au aratat ca mai au ceva simturi si atasament fata de culorile ros albastre si fata de acest sport superb numit fotbal, ne-au daruit acel confort psihic pe care-l asteptam de mult.

A fost de ajuns sa se incheie aceasta pauza politica ca sa-si reintre in drepturi penibilul natiei romane si marele barbat. Declaratiile date dupa meciul egal cu Buzaul au transformat acest semi esec intr-o infrangere din toate punctele de vedere. Rareori mi-a fost dat sa asist la o astfel de sifonare si amara a fost cupa umilintei la care am fost impinsi sa gustam. Cum naiba sa acuzi echipa adversa ca nu ti-a cedat meciul doar ca sa iti fie recunoscute puterea si posesia pe care le ai asupra acesteia? Si unde este acea credinta cu care te lauzi odata ce una dintre poruncile ancestrale suna "Sa nu furi!"?

Dupa meciul rusinii Dinamo - CFR Cluj in care d-l Becali s-a gudurat ca un catel veritabil pe langa bisnitarii dinamovisti marele finantator a intors acest act intr-o mare biruinta odata cu obtinerea calificarii in Grupele Champions League. "Iata de ce am facut-o" a concluzionat gloriosul rege neincoronat. Acum, dupa prestatiile penibile ale ros albastrilor in grupa CL putem concluziona ca el este singurul care "s-a scos", unicul beneficiar. Pentru ca echipa nu a reusit decat sa obtina mai mult de un punct (unde esti tu Adi Ilie cel nespalat de creier care nu s-ar fi hadardat niciodata sa promita lucruri imposibile?), iar suporterii au fost obligati jumatate de sezon sa asiste la prestatii jalnice ale favoritilor intr-un chin continuu ca o penitenta divina.

Da, putem concluziona ca acea calcare in picioare a simbolurilor steliste, acele scandari impreuna cu galeria cainilor "augh, augh, augh" s-au facut doar pentru binele unui singur om: George Becali.

Intre timp, suntem obligati din punct de vedere moral si respectand ultima farama de sportivitate de care am putea da dovada sa-l felicitam pe fotbalistul Bunica pentru un gol frumos in poarta noastra - un zvacnet de dreptate si onestitate in acest fotbal pe care Becali se chinuie sa-l ucida cu orice declaratie, act si respiratie facute.

ebonyc03.12.2007 10:41

ai dreptate. articole din ce in ce mai bune apar pe site semnate de tine. la obiect toate. tine-o tot asa

ariven2103.12.2007 10:53

Lipsa de atitudine totala in parte jucatorilor...cred ca s-au blazat foarte puternic...

Singurul beneficiar al "proiectului UCL 2007-208" a fost si va ramane "Zupremul"...asta in special datorita banilor castigati...reteta de anul trecut a fost foarte eficace...lala final a "investit" 2 000 000 ca sa scoata 4 luni mai tarziu 12 000 000...Daca stiti afacere mai buna ca asta...

Ati vazut vreodata o stana? Ati vazut vreodata o stana dupa o ploaie mocaneasca de vo 3-4 zile? Ati observat noroiul batatorit care incet se transforma in mocirla apoasa? Dar animalele manjite de la mijloc in jos...

Asa e echipa acuma...O stana plina de noroi dupa o ploaie mocaneasca de 3-4 zile...

Propuneri si sugestii pentru a "albi" noroiul?

LARI03.12.2007 11:36

Pai parca era toti de acord inca de la acel meci ca jegali nu s-a injosit decat pentru banii lui, nu pentru Steaua.

Imi este extrem de greu sa mai vad ce face bine "dl" Becali pentru echipa. Poate ca o baga bani, dar nu cred ca e nimeni atat de naiv incat sa creada ca nu se alege cu nimic in urma investitiei asteia.

Cat despre declaratiile lu' tembecali si ale lui Ion Viorel... arata nu numai lipsa de respect la adresa suporterilor celor doua echipe, cat si o mentalitate care persista de la varful LPF si FRF pana in cele mai ascunse cotloane ale diviziilor inferioare ale intreg sportului romanesc.

Vad ca presa tot insista pe marginea discutiilor intre jucatorii Stelei si cei ai Buzaului. Sper ca nu e adevarat, desi ii cred in stare de asa ceva. Cum e posibil sa-ti intrebi un adversar "De ce te omori, bah, cu firea?" Mai au si prime de mii de euro la victoriile din deplasare!

De-ati disparea cu totii...

CELINEE03.12.2007 11:46

bine spus.unde e Steaua de alta data?as vrea sa stiu ce s-a intamplat de a ajuns asa.de fapt stiu raspuzatorul esecului Stelei:ciobanu.si-a batut joc de cel mai un club de fotbal din Romania,si-a batut joc de toata gloria Stelei si de renumele ei.cum poti declara asa ceva la televizor?sa vada o tara intreaga ca tu vroiai sa furi?asa ajuti echipa facand blaturi?.sincer imi pare rau de ce s-a intamplat la bz dar fara a supara pe cineva multe felicitari gloriei ca nu s-a pretat la murdariile lui Becali.ganditi-va ce s-ar fi intimplat daca castigam(la cum au jucat ai nostri sincer nu meritam o victorie)sigur sareau toti cu gura;ca a fost blat,ca a ajutat Steaua,samd.s-a dus alea cateva zile de liniste de care spuneai u a inceput iar ciobanu sa ai faca rau echipei mele de suflet.sa il bage la puscarie sa ne lase o data pentru totdeauna in pace.sper sa nu ne depuncteze din cauza unui prost.dak facea vreun jucator ceva e pe merit dar cum doar Becali e in stare de asa ceva sa fie el infundat nu clubul.sper din toata sa i se infunde odata si ma rog sa vina mai repede clipa aia.

bafta Steaua deseara.stelista pana la moarte poate si dincolo de ea fular-campioniifular-campionii

steaua_gloria03.12.2007 12:43

Saracu Bunica probabil ca nu o sa mai joace la gloria. Are 34 de ani si a dat dovada de profesionalism , chiar daca sunt sigur ca i se spusese ca nu trebuie sa dea gol.Or sa-l dea afara. totul se petrece pe fatza, fara nici un ascunzish. Rusine Becali rusine si lu papagalu de patron de la gloria.

androsteaua03.12.2007 13:42

trebuie sa mergem inainte! noi suntem Steaua

dorel8203.12.2007 14:26

un fost profesor ne spunea mereu 'mai bine cu un destept la rau decat cu un prost la bine'. cata dreptate are.. in anii 90, cand eram condusi de Ion Alexandrescu, desi banii erau mai putini, vremurile erau altele, nu am prins semifinale de cupe europene (exceptie 92, dar era si dintr-o inertie, dupa mare generatie a anilor 80). in Liga Campionilor, rezultatele au fost aproape aceleasi ca acum (adica era Becali, inclusiv anul trecut), in UEFA nu am ajuns in primavara europeana, dar in campionat eram considerata una dintre cele mai curate echipe. am dominat divizia a autoritar, iar scandalurile erau mai putine. nu am avut asa o bucurie precum acum 2 ani cand speram la castigarea cupei UEFA, dar nici umilinta de acum, cand spiritul Stelei si moralitatea sunt calcate in picioare. cum e posibil sa te declari nemultumit ca echipa adversa nu a cedat meciul? sa te iei de echipele adverse, cand in propria curte e dezastru? CFR daca va lua titlul, noi chiar nu avem de ce sa ne deschidem gura, cand noi nu am jucat nimic tot sezonul. cu toate gresilile de arbitraj in favoarea clujenilor, ei merita sa fie in fata noastra in campionat. au organizare superioara in momentul de fata, liniste, si desi au pierdut rusinos cu cipriotii nu au schimbat antrenorul. noi suntem deja la al treilea, si iarna inca nu s-a sfarsit... nu avem deloc un viitor roz. noi, cei care de fapt ar trebui sa ii invatam ce inseamna profesionism pe ceilalti, pentru ca noi am fost mereu deasupra, intre cei buni...

saphyrre03.12.2007 17:36

"care nu s-ar fi hadardat niciodata.."

Probabil ai vrut sa zici "hazardat". In rest, nimic de zis, articol excelent ca de obicei.

1uLy4Nn03.12.2007 21:02

am spus si eu pe undeva pe aici ca in timpul campaniei am fost cel mai fericit...pentru ceva timp am si uitat de cioban..pacat ca s-a terminat si a revenit "razboinicul" cu declaratiile lui :( :steag_steaua_ro:

endorama04.12.2007 01:13

mda... foarte bun articolul....

cred ca nimic nu mi s-a parut mai ridicol anul asta decat declaratia lui Becali ca 'de vina nu au fost jucatorii Stelei, ci cei ai Buzaului fiindca nu s-au lasat invinsi'.....

asta, coroborata cu milogelile jucatorilor stelisti din timpul meciului spun totul despre situatia actuala.

JDERUL04.12.2007 07:04

@

Steaua Gloria

Cred ca Bunica a inscris golul carierei! Daca va mai exacuta 1000 de lovituri libere din aceeasi pozitie nu cred ca va mai inscrie.

Wally04.12.2007 11:50
Cred ca Bunica a inscris golul carierei! Daca va mai exacuta 1000 de lovituri libere din aceeasi pozitie nu cred ca va mai inscrie.

Total de acord. La fel se poate spune si despre Szekely de la Otelul. Ce gol ne-a dat in Ghencea! Daca il mai pui din pozitia aia sa dea de 100 de ori, fara zid si cu poarta goala nu mai da. Toti anonimii marcheaza golul vietii impotriva Stelei...

ANTIgigi04.12.2007 22:45
@

Steaua Gloria

Esti prea convins. Are 34 de ani. A fost golgeter la Buzau in seria a II-a. Are o varsta pana la care poate a inscris cateva goluri asemanatoare. Nu e vorba de un gol, la fel de bine putea sa execute si portarul de la Gloria si sa inscrie. E vorba de injosirea unora si de tendinta altora de a se autocategorisi mari instructori si mai ales patroni peste ce nu le apartine. JIGODIA stie, dar nu recunoaste. Hrebenciuc stiu de ce !