FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Grupa morții: Olanda, Italia, Franța!

«123»
Crangasi_boy02.12.2007 19:22

care ar fi lotul vostru pentru EURO 2008???

P.S. -nu tineti cont de eventualele accidentari!

-23 de jucatori(3 portari) si posturi dublate (nu 13 mijlocasi,2 fundasi si 5 atacanti)

-tineti cont de sistemul de joc: 4-3-3 pe atac si 4-5-1 pe aparare

Dupa parerea mea ar merita selectionati urmatorii:

PORTARI: Lobont, Coman, Popa

FUNDASI: Ogararu, Chivu, Tamas, Goian, Rat, Contra, Radu Stefan, M. Constantin

MIJLOCASI: Nicolita, Codrea, Ov. Petre, Margaritescu, Cocis, Dica, Ad Cristea, Radoi

ATACANTI: Mutu, Marica, D. Niculae, Mazilu

st_194702.12.2007 19:33

-23 de jucatori(3 portari) si posturi dublate (nu 13 mijlocasi,2 fundasi si 5 atacanti)

MIJLOCASI: Nicolita, Codrea, Ov. Petre, Margaritescu, Cocis, Dica, Ad Cristea, Radoi

cred ca la vara isi va face loc si torje(cu siguranta va capata multa experienta pana atunci) ,poate chiar si rica Neaga daca va continua cu evolutii bune

il_scorpio02.12.2007 19:35

Batem Franta, dar cu Italia si Olanda va fi foarte greu!

SebahSTEAUA02.12.2007 19:41

Bai Cristocea...du-te tata pe pustii ca ne-ai plictisit pe toti.N-ai cu cine sa-ti imparti frustrarile??du-te,emigreaza,fa ceva,daca tot iti e rusine ca esti roman.Hai da-i drumu de bozgor imputit!

st19raul02.12.2007 19:46

1. plecam clar cu a 4-a sansa la calificare, dar se poate intampla orice

2. cu italia nu cred ca se poate obtine ceva chiar dk prinde o zi proasta, iar cu franta si olanda ma astept la orice rezultat

3. Forza Steaua!!!

Stelist_02.12.2007 19:50

PORTARI:Lobont Tatursanu

FUNDASI:Contra Ogararu Pulhac Radu Moti Rat Tamas Goian Chivu

MIJLOCASI: Herea Radoi Dica Costea Torje A.Cristea Mitea Deac Ropotan

ATACANTI: Mutu Marica D.Niculae B.Stancu.

------------Marica

--------Mutu-Dica-Zicu

-----------Radoi-Herea

---Rat-Chivu-Tamas-Ogararu

------------Lobont

puiu mordasan02.12.2007 20:05

:steag_steaua_ro: Adevarul este ca daca jucam acum cu cele trei aveam ceva sanse....dar pana in vara este tare mult! Totul depinde de amicalele pe care le vom avea pana in vara si de forma tricolorilor de atunci....Totusi avem sanse mici,dar avem!!! Franta nu mai este demult o forta,iar Italia incearca sa se regaseasca. Dupa mine Olanda este favorita grupei chiar daca i-am invins! DOAMNE AJUTA!!! :steag_steaua_ro:

Crangasi_boy02.12.2007 20:27

la torje ma gandeam si eu, dar nu cred ca piti il va convoca din cauza lipsei de experienta. oricum cred ca in maxim 3 ani va ajunge titular la nationala, Romania neavand in acest moment un mijlocas dreapta de valoare...

Stelist_02.12.2007 20:30
la torje ma gandeam si eu, dar nu cred ca piti il va convoca din cauza lipsei de experienta. oricum cred ca in maxim 3 ani va ajunge titular la nationala, Romania neavand in acest moment un mijlocas dreapta de valoare...

Costea!

ANTIgigi02.12.2007 20:30
PORTARI:Lobont Tatursanu

FUNDASI:Contra Ogararu Pulhac Radu Moti Rat Tamas Goian Chivu

MIJLOCASI: Herea Radoi Dica Costea Torje A.Cristea Mitea Deac Ropotan

ATACANTI: Mutu Marica D.Niculae B.Stancu.

------------Marica

--------Mutu-Dica-Zicu

-----------Radoi-Herea

---Rat-Chivu-Tamas-Ogararu

------------Lobont

Esti putin cam subiectiv. Sunt cateva optiuni din punctul meu de vedere care, momentan, nu au ce cauta la nationala. Torje, Herea, Stancu, Deac si chiar Ropotan. In afara de cateva jocuri in cupele europene, nu doar ca nu au meciuri prea multe in prima divizie, dar nici nu au mentalitatea de jucatori de nationala.

Crangasi_boy02.12.2007 20:31

din pacate ai ales 24 de jucatori(ceea nu e posibil) si doar 2 portari(ceea ce ar fi fatal daca s'ar accidenta unul din ei). In plus lotul tau de jucatori ar fi foarte tanar si LIPSIT de experienta.ce ar face DEAC de exemplu care nu joaca nici macar in campionatul nostru in fata lui thuram? sau vieira? sau nesta? sau gattuso??? iar exemplele pot continua.oricum iti respect parerea si cred si eu in valoarea unora din jucatorii alesi de tine, care in timp se vor dovedi utili nationalei

Costea!

din cate stiu eu acest costea nu joaca extrema dreapta! e un jucator bunicel care are insa multe de demonstrat. parerea mea este ca la euro Nicolita va fi cea mai buna solutie pentru postul de mijlocas dreapta deoarece jucam impotriva unor echipe foarte valoroase si avem nevoie de daruire dorinta si de jucatori cu experienta internationala(aceste lucruri le gasim la Nicolita) dar si de valoare( care din pacate ii lipseste) .

Torje, Keseru, Deac, Costea, Sepsi, Tatarusanu, Ropotan, poate si Bicfalvi sunt jucatori tineri de perspectiva care au insa multe de demonstrat.

Wally02.12.2007 20:40

Nu cred ca facem fata...

Stelist_02.12.2007 20:45

Dar de Mitea ce ziceti?

Crangasi_boy02.12.2007 20:49

Mitea este un jucator care mi'a placut foarte mult si este un jucator talentat. dar accidentarile i'au venit de hac. pacat. va trebui sa munceasca foarte foarte mult sa revina la forma de altadata. in plus trebuie tinut cont ca el joaca mijlocas stanga sau atacant stanga post ocupat la nationala de ....Mutu!

Stelist_02.12.2007 20:53
Mitea este un jucator care mi'a placut foarte mult si este un jucator talentat. dar accidentarile i'au venit de hac. pacat. va trebui sa munceasca foarte foarte mult sa revina la forma de altadata. in plus trebuie tinut cont ca el joaca mijlocas stanga sau atacant stanga post ocupat la nationala de ....Mutu!

Si mie imi place mult de Mitea. Oricum Cristocea_ ala e un idiot. Poporul roman este un popor talentat. Avem jucatori talentati in tara asta. Ochirosii,Torje Deac etc. E nevoie numai de munca. Ca de talent avem.

Crangasi_boy02.12.2007 21:01

da!!! e nevoie de munca!!! dar si de conditii!!! antrenori speciali, stadioane decente, burse, etc. E incredibil cum in prima divizie sunt acceptate niste echipe cu stadioane pe care ar putea sa pasca vacile nu sa joci fotbal. Apoi ar trebui bagata o lege ca fiecare echipa sa aiba un junior pe teren pe durata meciului(cum e in divizia B). SI FARA FIGURI

Crangasi_boy02.12.2007 21:05

uitati'va la Franta. Jucatori ca Benzema, nasri, ben arfa care la 21 de ani joaca la nationala Frantei si joaca extraordinar ( cu mentiunea ca ei nu sunt francezi la baza ci algerieni parca, la fel ca ZIDANE, sau Vieira care e nascut in senegal, Trezeguet in argentina etc) .....uitati'va la olandezi: sneijder, emanuelson, van de vaart, heitinga, huntelaar.....Italienii pun mai mult baza pe experienta "mosilor" dar asa au capatat rezultate...

Stelist_02.12.2007 21:15

Ce mai ziceti de Alin Stoica: http://www.youtube.com/watch?v=0oIqRLdT0e0

Plang de fiecare data ca ma uit la clipul. Ce mare talent, incredibil.

Crangasi_boy02.12.2007 21:22

pierdut din cauza accidentarilor, lipsei de vointa.........automultumirii..pacat de el...

DelPiero1002.12.2007 21:23

Mai rau de atat nu se putea...pana la turneul final,trebuie sa scapam de cateva rebuturi,gen Ovidel,Nicolita,Daniel Niculae,Contra...poate vor fi promovati Torje,Stancu...si cam atat!Nu cred ca ne vom califica,dar sper macar sa ne ridicam la valoarea celorlalte echgipe din grupa...daca vom reusi asta,orice-i posibil...

Stelist_02.12.2007 21:34
Mai rau de atat nu se putea...pana la turneul final,trebuie sa scapam de cateva rebuturi,gen Ovidel,Nicolita,Daniel Niculae,Contra...poate vor fi promovati Torje,Stancu...si cam atat!Nu cred ca ne vom califica,dar sper macar sa ne ridicam la valoarea celorlalte echgipe din grupa...daca vom reusi asta,orice-i posibil...

Daniel Niculae e bun.

septi_eu02.12.2007 22:26
SPERANTA MOARE ULTIMA!!

Speranta nu moare niciodata!

Situatia noastra e relativ clara, nu avem valoare individuala sa ne batem cu nici o forta din Europa sau chiar din lume, dar nici Grecia nu avea.

In schimb avem valoare de locurile 8-10 si putem compensa lipsa asta de valoare cu multa ambitie, organizare si daruire.

La fel cum am castigat grupa in preliminarii putem sa iesim din grupa, si daca iesim, putem spera la locurile 1-4 sau chiar 1-2, de ce nu.

In schimb mi-e frica de o alta chestie, sa iesim din grupa asta infernala si sa dam peste o Polonia, Croatia, Turcia, Rusia si sa ne credem mari si tari ca am iesit din asa o grupa si ca o sa castigam finala, pentru ca dupa 90 de minute sa ne vedem cu coada intre picioare si cu doua castane peste cap.

De aceea daca iesm, vreau sa iesim de pe locul doi si sa dam peste Spania sau Germania, pentru ca este bine stiut faptul ca ne mobilizam mai bine cu echipe mai puternice, ca deh, doar suntem romani... :) ("Ce Polonia?! Ce Croatia?! Beeey yo am batut Franta si Italia beeey, finaliste la mondialul trecut, yo ii joc pe astia din incheietura!!")

Interesant..si in 2000 am avut o grupa criminala cu Anglia,Portugalia si Germania.Cu portughezi am jucat in calificari obtinand 4/6,la fel ca si acum,cu Olanda.Sa dea Domnu sa avem parte de aceleasi rezultate ca in 2000 steagro steagro

glumind un pic ar putea sa il puna antrenor pe nea Imi in locul lui Piturca, la fel ca atunci :))

cristian8602.12.2007 23:52

Sanse sunt, noroc sa fie.

eddie the 'ead03.12.2007 04:27

Habar n-am cine o sa se califice in sferturi. Daca ne uitam la rezultatele din preliminarii, unde noi ne-am chinuit mai putin decit Italia, Franta sau Olanda, cred ca avem sanse 50%. Dar turneul final e cu totul altceva decit preliminariile.. Nu cred ca e cazul sa fim prea optimisti (am vazut articole cu "ei vor ataca, noi ne vom apara si vom da lovitura pe contraatac" - ce simplu ar fi...), dar nici sa cadem in extrema cealalta si sa plingem ca niste tzatze. Cred ca e o sansa unica pentru Mutu, Chivu si ceilalti sa se afirme.

Sunt sigur ca va fi grupa cu cele mai putine goluri. (sunt curios cite goluri va incasa Austria, dar probabil ca, fiind gazde, li se va acorda putin respect).

Bafta alor nostri!

CELINEE03.12.2007 07:01

mare ghinion si latragerea la mondiale acum si la euro.sa speram in sansa noastra pana la capat.macar pe olanda sa batem si cu restul egaluri

hai Romania

«123»