SPERANTA MOARE ULTIMA!!
Speranta nu moare niciodata!
Situatia noastra e relativ clara, nu avem valoare individuala sa ne batem cu nici o forta din Europa sau chiar din lume, dar nici Grecia nu avea.
In schimb avem valoare de locurile 8-10 si putem compensa lipsa asta de valoare cu multa ambitie, organizare si daruire.
La fel cum am castigat grupa in preliminarii putem sa iesim din grupa, si daca iesim, putem spera la locurile 1-4 sau chiar 1-2, de ce nu.
In schimb mi-e frica de o alta chestie, sa iesim din grupa asta infernala si sa dam peste o Polonia, Croatia, Turcia, Rusia si sa ne credem mari si tari ca am iesit din asa o grupa si ca o sa castigam finala, pentru ca dupa 90 de minute sa ne vedem cu coada intre picioare si cu doua castane peste cap.
De aceea daca iesm, vreau sa iesim de pe locul doi si sa dam peste Spania sau Germania, pentru ca este bine stiut faptul ca ne mobilizam mai bine cu echipe mai puternice, ca deh, doar suntem romani...
("Ce Polonia?! Ce Croatia?! Beeey yo am batut Franta si Italia beeey, finaliste la mondialul trecut, yo ii joc pe astia din incheietura!!")
Interesant..si in 2000 am avut o grupa criminala cu Anglia,Portugalia si Germania.Cu portughezi am jucat in calificari obtinand 4/6,la fel ca si acum,cu Olanda.Sa dea Domnu sa avem parte de aceleasi rezultate ca in 2000 steagro steagro
glumind un pic ar putea sa il puna antrenor pe nea Imi in locul lui Piturca, la fel ca atunci