FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua ar putea fi depunctata (OnlineSport)!

fcsteaua.ro01.12.2007 16:54

Informatii de la FRF si LPF ne anunta sambata ca Steaua ar putea suferi o depunctare dupa declaratiile facute de Gigi Becali, despre meciul de vineri cu Gloria Buzau, echipa la care este patron din umbra.

Becali a lasat sa se inteleaga dupa meciul terminat egal de Steaua la Buzau (1-1) ca fotbalistii Gloriei nu au procedat confom unor indicatii: "In viata nu poti sa musti niciodata mana care te hraneste. E vorba de caracter, nu m-am dus eu sa le spun sa piarda meciul, dar ei stiau ce au de facut. Stie lumea, numai ca nu putem sa le spunem asa pe fata", a spus Becali.

Patronul Stelei si, din umbra, al buzoienilor, a mai spus ca Gloria nu isi va primi primele pentru egalul obtinut cu Steaua.

In urma acestor declaratii FRF si LP s-au sesizat, iar saptamana viitoare ar putea avea loc o sedinta in care Comisia de Disciplina ar putea hotari ca masura extrema depunctarea Stelei.

Nu este pentru prima oara cand Becali da cartile aranjamentelor de culise pe fata. In 2006, Becali a alergat cu bani dupa autocarul Gloriei Bistrita, promitindu-le jucatorilor prime uriase in cazul in care ar fi reusit sa nu piarda in fata Rapidului. Meciul s-a disputat in etapa a XXVII-a campionatului 2005-2006, cind Rapid era contracandidata Stelei la titlu.

In urma celui eveniment, Becali a fost audiat de Directia Nationala Anticoruptie, iar forurile superioare ale fotbalului romanesc au votat masuri punitive drastice in cazul in care astfel de episoade de denigrare a credibilitatii fotbalului mai au loc in Liga 1.

costy9001.12.2007 17:10

Bagati ciobanu la inchisoare in familia masi de taran si de corupt...ce vina are echipa ca este condusa de un cioban ce doreste sa ajunga presedinte ? :-/ Mori ciobane !

ssinpadureacualune01.12.2007 17:13

Ce'ar mai fi...

AlcaponneAISS01.12.2007 17:17

nea Gigi a vrut sa faca ceva in spre binele echipei noastre Steaua fularsteaua2 dar vad ca s-a ajuns ca soldatu sa-si doboare comandantu`!!!nu e treaba de inchisoare ca face astea doar pentru ca Steaua sa ajunga pe podium...il condam pentru declaratiile pe care le da...dar jucatorii sunt principalii vinovati...blat neblat....treb sa castige pe teren si nu prin Gigi!!!oricum cred ca titlu s-a cam dus...si asta din cauza jucatorilor...au cam pline cardurile de $ si acuma sunt barosani..!!

Wally01.12.2007 19:00

Daca ne mai si depuncteaza e clar ca retrogradam...

axl2301.12.2007 19:24

Bineinteles ca nu vom fi depunctati desi eu sper din toata inima sa fim. Asa cel putin se va dovedi prostia ciobanului. Adica va fi oficial.

I.N.Money01.12.2007 20:23

Cine sa o depuncteze pe Steaua ? Mitica ?!? Conducerea Ligii 1 este perfect constienta de ce mizerii se petrec in campionatul nostru si cate aranjamente fac acesti patroni de 2 lei .

Vom vedea sanctiuni cand Dragomir si Sandu o sa dispara din fruntea fotbalului romanesc , pana atunci ciobanul libidinos are liber la insulte si la ineptii .

dr.adrian902.12.2007 00:16

vreau din toata inima sa ne depuncteze

pentru ca urasc echipa asta. urasc afc Becali. unde e Steaua hotule

pleaca odata. nu vezi ca nu te mai vrem chiar nu intelegi esti surd si orb ignorantule

cine esti tu sa ne tratezi ca pe niste nimicuri.

banii nu aduc fericirea . sa dispara tot ce are in comun cu Steaua pentru ca porcu asta nea murdarit in asa fel incat nimeni nu ne mai scoate din mizerie nici macar in 100 de ani

stelistilor cat mai acceptati jocul asta cat fratilor.

sa stiti dragi mei ca noi suntem mai penibili decat el. pentru ca l-am lasat sa ajunga aici

predatorpulse702.12.2007 08:11

@dradrian9,iti dau dreptate,daca am trai intr-o tara civilizata si cu un fotbal corect dupa ce a dat jijel in vileag,cum ca astepta ca buzaul sa se predea,la care adaug declaratiile lui Bucur si Stoica care sunt penibile gen "stiu mai multe dar nu pot sa spun nimic", clubul nostru ar trebui depunctat(si ca sa te citez asta nu mai e Steaua ci "afc Becali").

Si daca e adevarata faza aia cum ca jucatorii nostri se rugau de buzoieni sa-i lase sa castige inseamna ca am ajuns la un "all-time low",nu cred ca se poate mai jos. De fapt nu m-ar mira ca jucatorii nostri sa se fi rugat de Gloria atata timp cat au mers ca niste smiorcaiti la Becali plangandu-se de Hagi.

E trist si rusinos ce se intampla la Steaua,batuti in CL de echipa cateva sute de mii de euro a Slaviei,umilintele(mai ales din deplasare) din campionat, faptul ca trebuie sa suportam un gibon ca patron si acum,ca noutate,faptul ca avem un satelit in prima Liga,lucru acceptat tacit de multi,si de Stefan Stoica si costel bucur si de jucatorii gloriei. D-aia nu se bucura bunica pentru ca le-a bagat mortul in casa celor de la buzau,d-aia Stefan Stoica nu a avut nici o reactie cand l-a luat la rost Becali la sport.ro(cum sa iei de ala care te plateste?),d-aia costel bucur nu o sa mai fie patron la buzau dupa spusele lui Jiji. S-a intamplat ce nu trebuia sa se intample si acum toti incearca sa indese mizeria sub covor,insa pute atat de rau incat nu o poti ascunde.

Si mai sunt de acord cu tine cum ca e vina noastra. De cand cu faza cu Hagi(indiferent de calitatile sale de antrenor) eu mi-am zis ca ori nu merg pe stadion ori o sa merg cand o sa vad ca va exista un curent puternic impotriva becaliotului si cand se va striga impotriva lui. Probabil ca multi o sa trezeasca doar cand o sa-i faca acelasi lucru si lui Lacatus daca Steaua nu va avea rezultate. O sa vedeti ca transferurile noastre o sa fie camus si Thereau + 2-3 amarati din provincie + despartirea de cativa jucatori, si iar o sa schiopatam pentru ca o sa avem jucatori lipsa pe posturi cheie,posturi care erau prea scumpe pentru buzunarul lui Jiji si o sa dea argumentul lui suprem "Eu am vrut,le-am dat bani dar ei nu au putut" si o sa scape ca pana acum.

ANTI-Becali PE VIATA!!!

Astept ca afc Becali sa crape si Steaua sa invie...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

eddie the 'ead02.12.2007 08:29

Am ramas interzis cind am auzit ce a declarat Becali. Stiam ca baiatul nu e in toate mintile, dar imi vine greu sa accept sa traga Steaua dupa el atit de jos. Sper mereu ca s-a ajuns pe fundul gropii si de acolo nu o putem lua decit in sus, dar de fiecare data ma insel.

Nu cred ca echipa va fi depunctata, parca Mitica sau Sandu sunt mai breji... Vor fi amenzi si interdictii pentru Becali, de care pe el il va durea in... cot.

Nu mai zic ca, daca facea o echipa asa cum trebuie, nu trebuia sa se astepte la favoruri de la "extraterestrii" Bunica & Co... Dar asta e Becali. E greu sa mai poti comenta ceva din ce face sau ce spune aceasta maimuta. In cazul ciobanului, solutia e una singura: puscaria. Ca sa nu zic mai rau, ca as instiga la violenta...

JDERUL02.12.2007 10:31

Dincolo de orice declaratii,eu ma intreb cat vor fii castigat ,,greii"fotbalului romanesc la casele de pariuri ?! Pentru ce s-a intamplat la Buzau si la Urziceni cred ca a fost o cota bunicica! Nu stiu de ce dar cred ca tot mai multe meciuri sunt trucate pentru a face reteta unor castiguri fabuloase la casele de pariuri sportive!

danimarcu02.12.2007 11:21

Corect ar fi ca Jiji sa mearga la puscarie pentru declaratiile lui,nu Steaua sa fie depunctata!

pentru ca daca el a facut vreodata blat,el trebuie sa plateasca ,nu echipa!

Dar daca blatul ar fi facut de jucatori,atunci as fi de acord ca Steaua sa fie RETROGRADATA,nu depunctata!

Noi ne dorim ca Steaua sa ramana un reper in ceea ce priveste corectitudinea,nu avem nevoie de aranjamentele gibonului!

1uLy4Nn02.12.2007 13:57

la puscarie cu Jiji la puscarie la puscarieeeeeeeeeeeee, cu Jiji la puscariee :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:

lucvald-190202.12.2007 16:12
nea Gigi a vrut sa faca ceva in spre binele echipei noastre Steaua fularsteaua2 dar vad ca s-a ajuns ca soldatu sa-si doboare comandantu`!!!nu e treaba de inchisoare ca face astea doar pentru ca Steaua sa ajunga pe podium...il condam pentru declaratiile pe care le da...dar jucatorii sunt principalii vinovati...blat neblat....treb sa castige pe teren si nu prin Gigi!!!oricum cred ca titlu s-a cam dus...si asta din cauza jucatorilor...au cam pline cardurile de $ si acuma sunt barosani..!!

taci cu mizeria de Becali....vreau sa ajunga la puscarie..Moartea nu i-o doresc , dar sa plece !

Mai bine in divizia C..decat manjiti de kkt asta de om...

axl2302.12.2007 18:35

Depunctati-neeeeeeeeee,

Uram blaturileeee!!!

puiu mordasan03.12.2007 01:35
:steagcruce: Este inadmisibil ce se intampla...Becali trateaza Steaua ca pe o jucarie fara baterii...Rusineeeeeeee daca stii ce-i asta ciobane!
BICFALVI03.12.2007 07:33

:steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: :steagcruce: ce prost ii Becali macar daka a aranjat cv cu astia d la buzau sa nu zica pe post ........ ca altfel Steaua va aea de suferit! :steagcruce: PS: (pentru Becali) pastreaza-l pe Dica el este totul pentru Steaua nu mai tii minte in campionatul trecut ce a suferit Steaua fara el ? si cu tot cu therau dica10 nu-l da!!!!!!!!!!!!!!!!

Reptile1903.12.2007 10:53

Jiji iti doresc din toata inima sa ajungi miss bulau! :biggrin:

il_scorpio03.12.2007 12:50

Exact asta ne-ar mai lipsi si ar fi tot tacamul complet!