dupa prestatia avuta la emisiunea nasul, va invit sa-l scuipati pe acest vagabond, hahalera, bisnitar ce nu-si mai cunoaste lungul nasului.
un simplu da cred ca este de ajuns.
eu il scuip primul ... cine se mai inscrie!?
dupa prestatia avuta la emisiunea nasul, va invit sa-l scuipati pe acest vagabond, hahalera, bisnitar ce nu-si mai cunoaste lungul nasului.
un simplu da cred ca este de ajuns.
eu il scuip primul ... cine se mai inscrie!?
dar explica si tu ca a facut , ce a zis ?
Startul emisiunii de pe B1TV nu anunța furtuna de jeg. Relaxat, Ioan Becali a încercat sã punã pe seama "figurilor artistice" amenințãrile pe care, de-a lungul timpului, le-a rostit la adresa jurnaliștilor: "Vã fac de la brîu în jos!" sau "Poate o sã vã mierleascã cineva".
El a recunoscut cã s-a îmbogãțit în acești ani, dar a susținut cã "totul a fost cu acte". A negat cã au existat diferențe de sume între contractele vehiculate în țarã și cele dezvãluite de presa din strãinãtate.
Momentul cînd s-a enervat
Pe parcursul emisiunii, Cãtãlin Tolontan i-a spus lui Ioan Becali cã "membri ai Comitetului Executiv al FRF sînt sclavii dumneavoastrã!". Becali a considerat expresia o jignire la adresa celor din FRF. "Sclavi în sens profesional", i s-a explicat. Degeaba se încinsese.
Grigore Cartianu, redactorul-șef adjunct de la Evenimentul Zilei, i-a amintit impresarului de momentele în care el însuși i-a numit aranjori și i-a criticat pe președinții de club, mulți din Comitetul Executiv, pentru blaturile pe care le-au fãcut. "Așa e, dom'le. Dar nu le ziceți sclavi?! Poate complici".
"Domnule Becali, Mircea Sandu a fost un președinte foarte convenabil pentru dumneavoastrã. De aceea îl sprijiniți!"
Una dintre replicile jurnaliștilor, care l-au enervat pe Becali
Nervii s-au fãcut furie
Imediat, a intervenit telefonic și Mircea Sandu care a negat faptul cã el i-a fãcut jocurile lui Ioan Becali. "Sã știți cã am votat împotriva numirii lui Pițurcã, la primul sãu mandat la echipa naționalã", a pretins șeful FRF.
Apoi a intervenit telefonic un alt jurnalist, care a spus cã el n-a auzit la una dintre conferințele de presã cum Becali ar fi amenințat ziariștii. Cartianu l-a întrebat pe Ioan Becali cum reușește ca, de fiecare datã cînd e atacat, sar cîțiva jurnaliști sã-l apere. "Adicã sugerați cã le dau șpagã!", s-a rãstit Becali. "Spun doar cã ați viciat presa românã", i s-a rãspuns. Deja era furios.
"Sãracule care ești"
Instantaneu, lui Becali i s-a pus pata pe Cartianu. A început sã improvizeze scenarii fanteziste: "ªtiu eu patru oameni care ți-au dat șpagã!". "Vã dau în judecatã", i-a spus jurnalistul. Impresarul și-a mascat teama într-o fabulație și mai mare. El a spus cã se referea la alt Cartianu!
Apoi a izbucnit. Pe un ton disprețuitor, i-a spus jurnalistului: "Sãracule care ești! Mã dai tu pe mine în judecatã. Cine ești tu, mã?!!!". Radu Moraru a intervenit, moment în care Becali i-a fãcut halalere pe toți jurnaliștii aflați în studio. Moraru a încercat sã-l calmeze, Tolontan a încercat sã ducã discuția spre fotbal, dar magnatul din Pipera se dezlãnțuise!
"Homosexual! Uite cum puți!"
A urmat o ploaie de insulte. "Uite cum puți. Miroase urît, dom'le, nu mai vin la emisiuni cu oamenii care nu se spalã. Pãi, bine, eu îmi dau cu parfum Calvin Klein și tu vii împuțit!", a strigat el cãtre Cartianu, care și-a pãstrat cumpãtul. "Nu mã speriați! Se vede cã n-ați evoluat deloc", a replicat redactorul-șef adjunct al "Evenimentului". Apoi, în fața celor trei jurnaliști împietriți, Becali a început sã spunã despre opozantul sãu cã e "homosexual, jartea, spãgar și murdar". Se ducea spre el cu scaunul ca sã-l adulmece, mimînd cã este îngrețoșat de mirosul acestuia. Radu Moraru a cerut publicitate. Valul de invective se terminase. Pentru telespectatori.
Ce s-a întîmplat în pauza publicitarã
Impresarul l-a amenințat pe ziarist sã aibã grijã pe unde merge
Ioan Becali a continuat insultele în pauza publicitarã. S-a ridicat de pe scaun și a mers cãtre Cartianu, ca sã-l miroasã. La un moment dat, chiar l-a amenințat: "Ești o jartea de ziarist! Vezi pe unde mergi cã eu am o cãutãturã mai urîtã pe tine!". Radu Moraru l-a avertizat sã se potoleascã: "Nu mai reiau emisiunea în aceste condiții!". Becali s-a enervat și mai tare și a plecat! La reluare, scaunul sãu era gol. Dupã cîteva minute în care a explicat evenimentele, Moraru a anunțat cã nu va mai invita "oamenii de asemenea nivel" și a încheiat emisiunea.
"Are dreptate vãrul meu, Gigi, cã face pipi pe voi! Bãi, se suie pe Maybach și face pipi pe voi de pe capotã!!!"
Unul din strigãtele lui Ioan Becali din culise
s-au intamplat mai multe
gata acu am inteles ms adriana !
cu placere