FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapajc pe lista Stelei (Sport.ro)!

fcsteaua.ro29.11.2007 20:15

Steaua vrea sa se intareasca cu un fost inamic din Liga Campionilor - croatul de 34 de ani, Rapajc, de la Standard Liege, e varianta de rezerva a Stelei in cazul in care belgianul Camus nu va veni in Ghencea, alaturi de prietenul Thereau.

Dupa 1-1 cu Slavia, Adrian Ilie a plecat sa colinde Europa in cautarea unor nume mari care sa ajute Steaua din iarna sa revina la putere - in Romania si nu numai.

Una din tinte e croatul Rapajic de la Standard Liege, care anul trecut i-a facut viata grea Stelei in preliminariile Ligii, unde i-a dat doua goluri. Desi are 34 de ani, Rapajc e in continuare la mare cautare in Europa - Hajduk Split il vrea si ea pe omul care in 2002 i-a dat gol Italiei la cupa mondiala.

Rapajic a mai jucat la Fenerbahce si in Italia la Perugia si Ancona. Thereau e asteptat si el in Ghencea.

fane_casieru'29.11.2007 20:23

Si o sa joace precum Dorinel M. pana la adanci batraneti ?

Wally29.11.2007 21:22

Din punctul meu de vedere e o noua inventie a presei...

yo_marius29.11.2007 21:51

aceasta "mare cautare" a lui Rapajc in Europa se rezuma doar la Split si la un ipotetic interes al Stelei????? putem sa scriem si articole serioase???? just asking....

cristian8629.11.2007 22:15

nu este un articol, este o stire preluata de pe sport.ro

st_194729.11.2007 22:31
inca un mare FAS?:))
axl2329.11.2007 22:39

Mda, cred ca ieseam mai ieftin daca-l pastram pe Gurita.

Cristocea_29.11.2007 23:22

Romani nu au nimic in comun cu fotbalul. Asa ca e bine ca ne gandim numai la jucatori straini. Orice caz acest Rapajic afost odata o mare jucator, iar acum are si el o varsta. Sper totusi ca data asta ne orientam spre vest la sudamericani mai precis.

Sper ca mai multi romani va pleca de la Steaua! Nu cred ca o sa mai vedem vreun jucator roman la Steaua! SI ASTA E BINE!!

Forza Steaua. Si nu la jucatori romani! Vreau numai binele Stelei.

st19raul30.11.2007 00:21

hai ca mi-au dat lacrimile de ras :))) chiar daca nu ar fi doar un zvon ce am face cu acest Rapajc?? mi-a placut mult de el acu 4-5 ani juca formidabil! Acum noi nu avem nevoie de asemea jucatori (Rapajc, Vieri, a fost acu cativa ani pe lista si Gascoigne) Daca vrem performanta trebuie sa aducem jucatori de viitor nu jucatori care nu fac fata 90 de minute de 2 ori pe saptamana..acesti jucatori sunt doar pentru a carpi echipa si de a mai trage de o echipa in cadere inca 6 luni si tot asa.. oricum jucatori gen Tudose, Ochirosii, Litu, Simion sunt imprumutati sa capete experienta la echipe de amatori(singurul obiectiv sa ramana in A)

CELINEE30.11.2007 07:34
Si o sa joace precum Dorinel M. pana la adanci batraneti ?

corect.in loc sa aduca un jucator tinar aduce unul de 34 de ani.brazilieni sa aduca ca aia se nasc cu mingia la picioare fular-campioniifular-campionii

mirceaor30.11.2007 08:43

Eu propun sa-l luam pe Diego Armando "El Pibe d'Oro" Maradona,ca tot are relatii Adi Ilie in Argentina..

axl2330.11.2007 08:44

@Mircea

Degeaba, ca nu-l vrea Gigi, are tatuaje si trage pe nas.

mirceaor30.11.2007 08:49

Daca i-ar baga-n buzunarele murdare banii din Shampion Lig ( vorba lu' varu') crezi ca l-ar mai interesa? :smile: Omu ala e ipocrit pana-n maduva oaselor...

GRB30.11.2007 09:45

Eu nu inteleg de ce se gandeste Adrian Ilie sa aduca numai mosi . De ce nu incearca cu jucatori din Ameriaca Latina tineri si de perspectiva . Eu unul si acum imi pare rau de Elton :(

k_apelini30.11.2007 17:04

Adriane u ce cauti nene acolo,femei sau jucatori.Steaua are novoie de jucatori tineri care vor sa se afirme sa puna osul la treaba.nea Jiji numai vb e de tine. Forza Steaua :steag_steaua_ro:

La sfarsit am vrut sa spun *nea Jiji de tine nu mai vb* nu am fost atent cand am postata

Sunnyblack30.11.2007 20:02
Adriane u ce cauti nene acolo,femei sau jucatori.Steaua are novoie de jucatori tineri care vor sa se afirme sa puna osul la treaba.nea Jiji numai vb e de tine. Forza Steaua :steag_steaua_ro:

La sfarsit am vrut sa spun *nea Jiji de tine nu mai vb* nu am fost atent cand am postata

bravo foarte deacord cu tine.

la 34 de ani, da ce suntem castel de pensionari??

vladik01.12.2007 00:49

mai da, ce meci o mai fost si asta cu Gloria Buzau .Steaua este in cantonament si eu nu stiu cum de nu se scrie in presa d asa ceva ,ca Steaua r fi in cantonament scuza ti mi repetarea dar eu asa ceva vad in ultimul timp ca se inatmpla pe terene nu ami este aceea daruire care era o data sau ce sau umplut jucatorii de bani si acum nu mai sunt motivati mai nea Jiji ia tu un pic exemplu lu Marian Iancu si nu mai acorda prime nici in caz de victorii si vezi ce se intampla cu echipa???????????multumesc Vladik

puiu mordasan01.12.2007 05:40
:steagcruce: Cumparati jucatori tineri si ieftini dupa modelul Ajax (de preferat sarbi si argentinieni) si peste doi trei ani o sa fim mai fericiti ca astazi...
Wally01.12.2007 21:43
:steagcruce: Cumparati jucatori tineri si ieftini dupa modelul Ajax

Noi nu avem scout-eri. Jucatorii tineri si talentati nu se descopera singuri...

yo_marius01.12.2007 23:47
Cumparati jucatori tineri si ieftini dupa modelul Ajax (de preferat sarbi si argentinieni) si peste doi trei ani o sa fim mai fericiti ca astazi...

ne lasi ma?? uite unde era scouteru' de care aveam nevoie........ ia propune tu ma 2-3 jucatori...d-aia SARBI SI ARGENTINIENI si neaparat tineri!!! si nu cumva sa fie columbieni sau peruani ca te mananc!!!!

mai ganditi-va frate inainte sa scrietzi prostii..........

1uLy4Nn02.12.2007 14:01

mare jucator :)))asta da :-j fularsteaua2