FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

dupa patru etape...

horse3716.04.2005 20:50

si doua meciuri in cupele europene sa tragem o concluzie.

unii spun ca am juca italieneste, dusmanii nostri ca am avea noroc, eu spun ca se vede lipsa lui rica neaga. daca in meciul cu valencia totul a mers ca la carte uite ca in ceea ce a urmat nu a mai fost sa fie asa. jucam foarte metodic obligand adversarul sa greseasca intr-un fel. ruperile de ritm pe care ricky le avea in sant evidente (ca lipsa) in jocul Stelei.

reintrarea lui florentin Dumitru inca nu se face resimtita. gibonul inca se cauta. Dica...a marcat cu Dinamo si nimic altceva. parca ar trebui ceva nou in jocul nostru.

dar este ceva nou aparut in jocul Stelei, mai precis Banel Nicolita. baiatu asta slefuit o sa creasca mult. are potential si sper sa nu cobesc, (sa-l tina al de sus asa) are acele centrari ala misa klein, botezate de marele topescu "centrari covrig".

ce-i drept, doua egaluri si doua victorii ce ne-au pus la cinci puncte de catei si sase de zburatoare. nu-i rau dar se putea si mai bine.

hai Steluta!

Virgil17.04.2005 01:09

Faptul ca Neaga a fost vândut,a fost un mare deserviciu facut Stelei.Se vede cu ochiul liber ca ceea ce juca Steaua cu Rica în formatie,nu mai seamana nici pe departe cu ceea ce joaca acum.

Patronului,desi credincios crestin,i-a placut mai mult ochiul dracului si a renuntat la una din rotitele cele mai importante al angrenajului numit echipa.

Daca Doamne fereste,Steaua nu se va redresa,de vina va fi numai orgoliul nemasurat al unui om,care nu are altceva mai bun de facut,decât sa strice ce e bun.

In ceea ce-l priveste pe Nicolita,desi a aratat multe lucruri bune ca: viteza,determinare,disponibilitate pentru ambele faze,centrari,suturi,etc.,el a jucat prea putin.Ii trebuie jocuri din postura de titular pentru a confirma.Dar deocamdata e cam greu.Pentru ca oricare dintre titularii posturilor pe care joaca el,s-ar simti loviti în propriile orgolii daca ar începe meciul ca rezerve.

Adi17.04.2005 05:36

Intradevar se simte lipsa lui Rica, un gol care trebuia acoperit inca din iarna, cind a plecat. Trebuia sa fie adus un atacant de calibru; s-a crezut atunci ca Ciocoiu si Dinita vor reveni la forma maxima si il vor inlocui pe Rica. Nu a fost sa fie, Ciocoiu parca nici n-a fost la Steaua a plecat fara ca cineva sa-l plinga din urma, Dinita ....cea "mai mare realizare" din acest retur a fost acea ratare monumentala cu Villareal.

Avem nevoie de un atacant BUN, dar pina atunci, adica pina la vara trebuie sa ne chinuim cu ce avem.

Am inceput in ultimul timp sa fiu atent la cartonasele pe care le i-a Cristea, pentru ca atunci cind Cristea e suspendat Steaua nu conteaza in atac deloc. Sigur a fost meciul cu Bistrita , dar nu am vazut acolo o super-maiestrie in atac, am vazut maiestria lui Munteanu....atita tot.

dbd17.04.2005 05:59

si eu zic ca se vede lipsa...dar in primul rand noua ne lipseste tehnica...nu avem jucatori cu tehnica ...i-ati vazut ai de laRapid cum treceau de 3 jucatori de la noi ?

ADRIAN PACURAR17.04.2005 08:53

Nu mai avem jucatorul care sa faca diferenta in fata careului si la mijloc , de asta ne lipseste RICA NEAGA, Dica parca la origine e mijlocas de banda si din cauza ca Zenga nu are atacanti , are lotul prea slab , din cauza unor greseli ,(inlaturarea lui RICA ) , nu are solutie decat fortarea lui intr-o zona a terenului care nu ii prea convine si se vede ca nu face fata . Linia de mijloc a Stelei in unele momente pare destul de lenta , si cu lipsa de imaginatie norcc ca Dorinel reuseste sa compenseze lipsa de viteza prin experienta , deposedari reusite si pase in adancime extraordinare , nu cred sa paseze cineva ca si el in divizia A . Apararea pare punctul nostru forte , avem parte de niste fundasi in forma siguri pe ei si cu mult tupeu pozitiv in joc , bravo lor sunt cei mai buni. Atacul , mi se pare in criza acuta sau paote e vina mijlocului ca atacantii nu prea au mingi (si cand le au ,pierd mingea destul de usor ). Nu ne ramane decat sa incurajam echipa , sa nu venim la meci ca si la teatru , sa incurajam baietii si la bine si la greu , numai ajutati de noi , vom catiga atat de ravnitul 22. LUPTA Steaua!

Virgil18.04.2005 05:29

Dupa etapa a 5-a din retur avem 3 victorii si doua egale,17 puncte si golaveraj 5 - 1,care adaugate la zestrea turului înseamna în continuare locul unu.

Steaua e cea mai buna,Steaua va câstiga campionatul.Sunt sigur.Avem cu ce ba,avem cu ce ! :lol:

dbd18.04.2005 07:05

bv jucatorilor ca au avut putere de a juca 4 meciuri in 14 zile si bv suporterilor ca i-au sustinut peste tot !

adriana1518.04.2005 07:51
bv jucatorilor ca au avut putere de a juca 4 meciuri in 14 zile si bv suporterilor ca i-au sustinut peste tot !

au jucat 5 meciuri in 14 zile

dbd18.04.2005 17:36

scuze chiar uitasem ca-s 5 ! atunci bv bv !