cine credeti ca va castiga Champions League? eu pariez pe Liverpool. isi ia bataie Chelsea. o finala Liverpool ac Milan.
cine credeti ca va castiga Champions League? eu pariez pe Liverpool. isi ia bataie Chelsea. o finala Liverpool ac Milan.
Parca Milan are sansa , dar sa nu subestimam valoarea londonezilor , care au cel mai bun antrenor din lume la ora asta.
mi-ash paria toata alocatzia p o finala Milan-Chelsea.Dupa parerea mea astea sunt cam cele mai bune echipe din lume la ora actuala.Cat despre finala,ar fi deschisa orcarui rez.Personal. ash merge p Milan.
zic ca Milan...si as vrea sa castige Milan !
cred ca o sa castige Chelsea, cu toate ca eu as vrea sa castige Milan
Milan. Nu cred ca Chelsea se va descura in fata unei echipe cu o aparare buna.
dar tu ce esti ? jumate stelist jumate milanist ? ca vad ca ai pusa o imagine cu emblema amandorora !?
Chelsea va castiga lejer lumea. Oricat de mult l-ar detesta lumea, Mourinho este cel mai bun antrnor din lume la momentul actual. Iar Drogba & co. sunt niste fotbalisti fantastici !!!
dar tu ce esti ? jumate stelist jumate milanist ? ca vad ca ai pusa o imagine cu emblema amandorora !?
Da. Probleme Gogule?
AC Milan! Diavolii milanezi vor trece peste orice echipa... :twisted:
de la anul cel tarziu nu va putea trece peste noi nici Milan !
Si eu as vrea asta. Insa cred ca mai avem de asteptap pana sa ne luptam de la egal la egal cu echipe ca Milan.
Pacat nu e Il Muce antrenor la vreuna din semifinaliste (afar de Milan) caci respectivii puteau linistiti sa citeze din rapzodul rapidist Namol:
Cu Mucescu la echipa
Nici da Milan nu ti-e fricaaaa
Pacat nu e Il Muce antrenor la vreuna din semifinaliste (afar de Milan) caci respectivii puteau linistiti sa citeze din rapzodul rapidist Namol:Cu Mucescu la echipa
Nici da Milan nu ti-e fricaaaa
Acum exista remixul:
Cu Mourinho la echipa
Nici de Milan nu ti-e fricaaaaa
PEntru ca Chelsea va castiga Liga. Si inca fara probleme deosebite...
Cat despre "Mucescu", sper ca, intr-un tarziu, va intelge ca fotbalistii aia pe care el i-a luat de la Dinamo chiar Nu au valoare. Si ca, avand asemenea exemplare in echipa, nu va castiga nici expozitiile chinologice, si cu atat mai putin Champions League...
de la anul cel tarziu nu va putea trece peste noi nici Milan !
Asta a fost faza zilei...comparatie Steaua-Milan. :lol:
cred ca Milan va castiga