În privința lui Thereau lucrurile par deja rezolvate. Impresarul atacantul a fost asearã în Ghencea, a urmãrit live partida cu Slavia Praga, iar în aceastã dimineațã va semna cu Steaua o înțelegere pe 6 luni.
Costul împrumutului: 200.000 de euro. La finalul acestui campionat, roș-albaștrii vor avea prima opțiune la cumpãrarea definitivã a lui Cyril.
Acceptul lui Thereau de a redeveni coleg cu Goian, Dicã și compania este un argument în plus și în ceea ce privește transferul bunului sãu prieten Camus, care ezita sã stea singur la București.
Atacantul francez spune cã dacã Steaua și Anderlecht finalizeazã azi tratativele, el va semna imediat cu gruparea din Ghencea
Thereau a rãspuns asearã la telefonul Gazetei și a acceptat un dialog pe marginea întoarcerii sale în Ghencea.
- Ce faci, Cyril, te întorci la Steaua?
- Da, cred cã da. ªtiu cã existã o ofertã clarã, aștept ca șefii clubului de la București sã se punã de acord cu cei de la Anderlecht în privința împrumutului sau transferului meu definitiv.
- ªi dacã se vor pune?
- E clar, voi reveni în România, la Steaua.
- Dinamo și Rapid?
- M-au cãutat și ele, asta am mai zis în urmã cu ceva timp, însã eu îmi doresc Steaua. ªtiu echipa, știu jucãtorii, m-am simțit bine acolo, am avut evoluții frumoase. În plus, suporterii au fost fantastici și la plecare am spus cã nu îmi vor ieși niciodatã din inimã.
- E foarte posibil ca miercuri dimineața sã se finalizeze tratativele.
- Ar fi foarte bine. Este important pentru mine sã aflu cît mai repede la ce echipã voi juca la primãvarã și, cum am mai spus, îmi doresc la Steaua. Aștept sã vãd ce va zice și agentul meu și sper ca pînã la urmã sã iau cea mai bunã decizie.