FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

E clar: Thereau la Steaua (GSP)!

fcsteaua.ro28.11.2007 01:42

În privința lui Thereau lucrurile par deja rezolvate. Impresarul atacantul a fost asearã în Ghencea, a urmãrit live partida cu Slavia Praga, iar în aceastã dimineațã va semna cu Steaua o înțelegere pe 6 luni.

Costul împrumutului: 200.000 de euro. La finalul acestui campionat, roș-albaștrii vor avea prima opțiune la cumpãrarea definitivã a lui Cyril.

Acceptul lui Thereau de a redeveni coleg cu Goian, Dicã și compania este un argument în plus și în ceea ce privește transferul bunului sãu prieten Camus, care ezita sã stea singur la București.

Atacantul francez spune cã dacã Steaua și Anderlecht finalizeazã azi tratativele, el va semna imediat cu gruparea din Ghencea

Thereau a rãspuns asearã la telefonul Gazetei și a acceptat un dialog pe marginea întoarcerii sale în Ghencea.

- Ce faci, Cyril, te întorci la Steaua?

- Da, cred cã da. ªtiu cã existã o ofertã clarã, aștept ca șefii clubului de la București sã se punã de acord cu cei de la Anderlecht în privința împrumutului sau transferului meu definitiv.

- ªi dacã se vor pune?

- E clar, voi reveni în România, la Steaua.

- Dinamo și Rapid?

- M-au cãutat și ele, asta am mai zis în urmã cu ceva timp, însã eu îmi doresc Steaua. ªtiu echipa, știu jucãtorii, m-am simțit bine acolo, am avut evoluții frumoase. În plus, suporterii au fost fantastici și la plecare am spus cã nu îmi vor ieși niciodatã din inimã.

- E foarte posibil ca miercuri dimineața sã se finalizeze tratativele.

- Ar fi foarte bine. Este important pentru mine sã aflu cît mai repede la ce echipã voi juca la primãvarã și, cum am mai spus, îmi doresc la Steaua. Aștept sã vãd ce va zice și agentul meu și sper ca pînã la urmã sã iau cea mai bunã decizie.

Tupac Amaru28.11.2007 05:59

E si mai clar altceva: creditorul nostru este un psihopat, pentru care oamenii sunt simple jucarii...

Phanttom28.11.2007 06:34

Ce mult mi-as dori sa fie adevrat.

LeoKinG28.11.2007 06:37

Wellcome back !

ssinpadureacualune28.11.2007 08:56

La cum jucam,la ce mentalitate avem si colaborat cu iminentele plecari ale lui Dica si Goian simt ca vine degeaba.

CELINEE28.11.2007 08:57

Doamne ajuta.chiar avem nevoie de tine Thereau.te iubesc si te respect intotdeauna.

ce bine ar fi fost sa vina si Elton inapoi

forza Steaua

makaan28.11.2007 10:14

Daca il aveam aseara cu Slavia pe Thereau,cred ca ii bateam pe cehii aia obositi...Vino Cyrile inapoi si trimite-l pe Iacob la rusi odata!

laurentiu196928.11.2007 11:47

Degeaba!!! Nu intelegeti ca noi nu avem mijlocasi!

BADOI-Radoi(OV Petre)-PLESAN-Elton

...daca vrem sa prindem locul 2! Mai ales ca am scapat de "jucam la 3 zile"!

LARI28.11.2007 11:49

Iiiiiiihhhhhaaaaaa!!! Bine-ai revenit inapoi, Cyril!

@Ssinpadureacualune - Macar o sa avem un jucator capabil sa puna un stop decent, sa suteze bine la poarta si sa se demarce asa cum trebuie. Un astfel de jucator nu poate strica niciunei echipe din centrul si estul Europei.

SzabiStelistu28.11.2007 11:51

HAI Thereau !!!!SCOATE NE DIN CRIZA!!!!HAI CA TE ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE!!!

dr.adrian928.11.2007 11:52

nu va faceti sperante amarnice c o sa va doara.

stati prima data sa vina si sa vedeti ca joaca. poate avea o forma naspa de tot

nu va inflati deja

il_scorpio28.11.2007 13:23

Doamne ce bineeeee!!!

Ciofu T Dumitru28.11.2007 13:34

Numa' sa nu faca tusa ca Zaharia si Golanski, ca sa joace Ologu, Ciungu, Schiopu sau Surdu !

greenyes28.11.2007 13:35
Iiiiiiihhhhhaaaaaa!!! Bine-ai revenit inapoi, Cyril!

@Ssinpadureacualune - Macar o sa avem un jucator capabil sa puna un stop decent, sa suteze bine la poarta si sa se demarce asa cum trebuie. Un astfel de jucator nu poate strica niciunei echipe din centrul si estul Europei.

Is curios de ce nu a reusit Thereau la Andelecht pentru ca e un jucatr foarte bun. Dar, poate sa vina alturi de Thereau si Ronaldo, Batistuta, etc. fara un mijloc capabil sa furnizeze atacului mingi utile valoarea atacantilor e redusa foarte mult.

Aducerea unor atacanti de valoare nu o sa rezolve problemele finalizarii atata timp cat mijlocul nu o sa fie intarit cu jucatori care sunt in stare sa dea o pasa pe pozitie viitoare, o pasa printre, o pasa in adancime O PASA UTILA ATACANTULUI. Imi revin in minte niste faze memorabile, Thereau ii dadea niste pase de manual lui Nicolita iar acesta ii raspundea cu niste pase execrabile. Intre porci si tu esti un porc. Thereau de unul singur nu o sa schimbe nimic. Sper ca a noastra conducere sa realizeze asta, si ar trebuie, Ilie e un fost atacant, ar trebui sa stie acest lucru cel mai bine, n atacant de valoare fara un servant(i) pe masura e ca pestele pe uscat. Raducioiu fara pasele de geniu ale lui Hagi nu mai era atacantul care a ingenunchiat Columbia, Ilie Dumitrescu nu mai reusea golul magnific contra Argentinei cauzat de o pasa geniala, marca inregistrata Gheorge Hagi.

choli28.11.2007 14:50
Is curios de ce nu a reusit Thereau la Andelecht pentru ca e un jucatr foarte bun. Dar, poate sa vina alturi de Thereau si Ronaldo, Batistuta, etc. fara un mijloc capabil sa furnizeze atacului mingi utile valoarea atacantilor e redusa foarte mult.

Aducerea unor atacanti de valoare nu o sa rezolve problemele finalizarii atata timp cat mijlocul nu o sa fie intarit cu jucatori care sunt in stare sa dea o pasa pe pozitie viitoare, o pasa printre, o pasa in adancime O PASA UTILA ATACANTULUI. Imi revin in minte niste faze memorabile, Thereau ii dadea niste pase de manual lui Nicolita iar acesta ii raspundea cu niste pase execrabile. Intre porci si tu esti un porc. Thereau de unul singur nu o sa schimbe nimic. Sper ca a noastra conducere sa realizeze asta, si ar trebuie, Ilie e un fost atacant, ar trebui sa stie acest lucru cel mai bine, n atacant de valoare fara un servant(i) pe masura e ca pestele pe uscat. Raducioiu fara pasele de geniu ale lui Hagi nu mai era atacantul care a ingenunchiat Columbia, Ilie Dumitrescu nu mai reusea golul magnific contra Argentinei cauzat de o pasa geniala, marca inregistrata Gheorge Hagi.

Dar ce faci cand atacantul ajunge in fata portarului si ori da in el, ori da peste ori pe langa?

(vezi atacantii: Badea, Iacob, Neaga) - meciuri de c.l.

Daca il aveam aseara cu Slavia pe Thereau,cred ca ii bateam pe cehii aia obositi...Vino Cyrile inapoi si trimite-l pe Iacob la rusi odata!

dar ce faci cu Badea?

Veron_Alex28.11.2007 15:56

bine ca vina ma pacat ca am pierdut(egal) ce conteaza e caa o infringere sper sa faca ce a facut si ultima data Cyril era bun asa ca forzzzzzzzzzaaaaaaaaa Steaua

androsteaua28.11.2007 16:50

nush ce poate sa faca saracu baiat! sper sa nu regrete intoarcerea

Ingerashul28.11.2007 23:18

Cyril Thereau - baiatu asta are talent !

"fara sa jignesc alti jucatori Cyril Thereau va fi cel mai bun atacant al Stelei"

fcr196929.11.2007 15:07

----------------------------zapata(vatca)--------------------

emeghara(transfer nou) - Radoi(rada) - Ghionea(Baciu) - golanski(nesu)

badoi(bicfalvi) - plesan(ov.Petre) - transfer nou-Razvan cocis sau strain(Nicolita rezerva)

-------- camus(transfer nou-Elton era perfect) - Badea(Neaga)------------------

--------------------------- Thereau-------------------------

Jucatori tineri de adus : torje(Timisoara),Bogdan Stancu(Urziceni),tanar strain.

trebuie vanduti : Cernea,Petre Marin,Cristocea,Croitoru,Lovin,Iacob,surdu,zaharia.

Dica si Goian transferuri la echipe mari.

Sunnyblack30.11.2007 20:10

te asteptam Thereau,

noh asta da ROMAN fratelo :-)).

:steagcruce: