FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Superman vs. Lex Luthor

fcsteaua.ro27.11.2007 07:53

Roșu, albastru și un pic de galben. Culorile Stelei și ale lui Superman. Chelia. Caracteristica lui Walter Zenga și a lui Lex Luthor. Binele și Rãul s-au întâlnit din nou, de data aceasta a învins Binele Roș-Albastru. Veți spune cã exagerez, cã sunt doar douã echipe de fotbal.Þin sã vã contrazic încã de pe acum: Walter Zenga reprezintã în acest moment Rãul. Ce diferențã de atitudine între Marius Lãcãtuș, care, atunci când a fost întrebat de o reporterițã avidã de scandal dacã ar antrena eterna rivalã, a rãspuns cã așa ceva este exclus și Walter Zenga, care a declarat cã la nivel de club pentru el nu existã decât Inter!

Walter Zenga a suferit o transformare psihicã de când s-a dus la echipa din groapã, dar și una fizicã. Pungile de sub ochi i s-au accentuat, pãrul i s-a rãrit în așa hal încât a trebuit sã se radã în cap, a devenit unul de-al lor, un erou negativ. Vorbește de frați trãdãtori, tocmai el, care a trãdat atâția frați întru Steaua! Stelismul nu i-a intrat în sânge, dar frustrarea dinamovistã, da. Ce a câștigat trãdând Steaua? Nimic, a pierdut însã imens, a pierdut iubirea noastrã sincerã și recunoștința noastrã eternã pentru rezultatele pe care le-a avut la cârma Stelei. Acum, când este dat afarã pe ușa din dos de toți nețoii, borcii și turcii, este singur, izolat, exact ca Lex Luthor dupã ce a fost înfrânt de Superman. El a ales sã fie așa, și-a pecetluit destinul încã de când și-a pus semnãtura pe contractul spurcat.

Dar destul despre eroii negativi. Sã vorbim un pic de Superman-ul nostru, Marius Lãcãtuș. Cum-necum, a reușit sã transmitã jucãtorilor un pic din rãutatea sa, bunã pentru noi steliștii, devastatoare pentru adversar, aceea care i-a adus supranumele de "Fiara". Spunea Marius Lãcãtuș cã nu are o baghetã magicã, ei bine eu cred cã o are, trebuie doar lãsat sã o foloseascã. Vreau ca la meciul de desearã, tot cu o echipã alb-roșie antrenatã de un chelios, sã vãd magie în teren, sã vãd din nou acea echipã care m-a vrãjit odinioarã, sã vãd MAGICA Steaua!

Întotdeauna, HAI Steaua!

alexblaja

Virgil27.11.2007 08:01

Un articol scurt si la obiect. Ganduri pentru Walter, ganduri pentru maestrul Lacatus. Placut de citit si usor de inteles. Felicitari alexblaja.

DonAndres27.11.2007 08:25

Foarte adevarat!!!!

Cat de scurt poate fi uneori drumul de la "Omul Paianjen" la alt simplu 'falcos' sau 'stramb'!Cand intri in troaca risti sa te manance porcii(cainii).

Pacat Walter,pacat de cuvintele scrise de tine pe o tabla,intr-un vestiar(Legendar).....inaintea unui meci cu Valencia!

axl2327.11.2007 08:25

Un pic melodramatic dar scris din inima. Sa speram ca Spiderman Zapata e la inaltime si in seara asta si ca Liga Extraordinara a Gentlemen-ilor, condusa de Hellboy Dica, Pacman Banel si Wonder Woman Lovin, nu ne dezamageste. Forza Steaua!

mache27.11.2007 08:56

Nu doar un pic melodramatic... ci de-a dreptul patetic... Sa ma scuze autorul articolului dar sincer asemenea comparatii puerile nu-si au rostul. Chiar daca nivelul intelectual / categoria de varsta sunt destul de mici printre anumiti forumisti asta nu inseamna ca un articol trebuie sa apara. Sincer eu cred ca ar trebui ca anumite articole sa fie scrise de oameni care stiu ce inseamna sa redactezi ceva. Si din nou imi cer scuze creatorului articolului dar de data asta genul asta de articol ma revolta exact pentru faptul ca este mult prea "usor de inteles"...

PS: hai s-o dau si eu in chestii puerile: Spiderman (aka Zenga) si-a descoperit "the dark side" in compania rivalilor iar asta l-a transformat direct din eroul pozitiv (ros albastru) in cel negativ (Spidermanul negru :rolleyes: )

red_blue_ultras27.11.2007 09:14

hahaha prea tare felicitari pentru articol :Dfular-campionii

razvan_cmi27.11.2007 09:14

A vazut cineva filmul "The Good , the Bad and the Ugly" ?

Acest film simbolizeaza fotbalul romanesc : Steaua , Dinamo ....si ati ghicit.....rapid.:)

ariven2127.11.2007 09:37

Draguta comparatie...

Draguta si atat!

Hai sa nu melodramam intr-atata...WZ-ul si-a luat-o in bot , a plecat... gata...antrenor la Farul, asta-i viitorul lui...

Insa trebuie sa remarc ca aceste afirmatii, spuse, cred, dupa un pahar in plus, nu isi au rostul...Ar fi mai bine daca antrenori si jucatorii nu ar mai spune dupa transfer...am fost de mic "...ist". Ar fi mai corect daca ar zice ceva de genul "am fost acolo, acum sunt aici, sper sa fac treaba buna". Personal m-as simti mult mai impacat. Dar noi trebuie sa facem caterinca din orice...Inclusiv din declaratile lui WZ...Asta e asta e italianul...obisnuiti-va...Italienii spun despre noi ca am fi milogi dar ma tem ca e taman invers...Si m-am oprit ca sa nu degeneram.

CaTaLiNsm StElIsTu27.11.2007 09:51

Bestial articolul.Felicitari!

Sincer eu unul nu l-am "iubit"niciodata pe Zenga,din simplul motiv pentru ca stiu ca Italienii sunt cel mai neserios popor din lume in materie de"relatii".Sunt avizi de bani,lingusitori cand au nevoie de ceva si ignoranti in tot restul timpului cu ceilalti.Cel putin asa i-am vazut eu pe marea majoritate a lor in timpul,nu putin,petrecut intre ei.(nu am fost la munca in It stati linistiti;prefer"saracia"din tara,decat aroganta lor).

"Nu doar un pic melodramatic... ci de-a dreptul patetic... Sa ma scuze autorul articolului dar sincer asemenea comparatii puerile nu-si au rostul. Chiar daca nivelul intelectual / categoria de varsta sunt destul de mici printre anumiti forumisti asta nu inseamna ca un articol trebuie sa apara. Sincer eu cred ca ar trebui ca anumite articole sa fie scrise de oameni care stiu ce inseamna sa redactezi ceva. Si din nou imi cer scuze creatorului articolului dar de data asta genul asta de articol ma revolta exact pentru faptul ca este mult prea "usor de inteles"..."

Sincer nu pot sa inteleg genul acesta de oameni,aceste"fiinte superioare",care au impresia ca totul trebuie luat de la"nivelul"lor,pentru ei....:(.

Pai ne'a @MACHE,de ce nu cauti d-ta articole pe alte site-uri,lucrari stiintifice elaborate de doctori docenti ai domeniului,masteranzi,etc...lasa-ne pe noi in"puerilitatea"noastra de inculti si oameni de rand.

Astfel de aricole sunt facute pentru a fi intelese de la "Vladica la Opinca" si eu aplaud genul de articole,pentru ca ma gandesc la cei cu mai putina scoala care se uita ca vitelul la poarta noua la un articol scris intr-o nota"stiintifica".

Fie-ne tranzitia usoara...........

andyro27.11.2007 09:57

Da, si mie mi s-a parut putin exagerat/melodramatic articolul. Fara comparatiile fizice care nu isi au rostul si fara comparatiile cu diversi supereroi, articolul era chiar unul de care avem nevoie.

Nu am inteles un lucru, dupa primele 45 de minute, Peluza Sud si o parte din T2 ii strigau lui Zenga de bine inainte sa ajunga la cabine. La un moment dat, exact inainte de intrarea in tunel, s-a aplecat, a luat un smoc de iarba, l-a dus la buze si l-a bagat in geaca/tricou. Eu as fi curios cum au inteles altii gestul ala, pentru ca eu nu prea l-am inteles.

Pe de alta parte, ganditi-va si altfel - Zenga a fost alungat de la Steaua, la fel cum au fost alungati multi altii (MM si Elton sunt primii care imi vin in minte). I s-a furat practic victoria cu Valencia si castigarea unui campionat, fiind aruncat ca o haina de care te-ai plictisit. Corect, a gresit cand a acceptat sa antreneze Dinamo dupa ce declarase altceva, dar eu i-as acorda circumstante atenuante.

neaalecu27.11.2007 10:52

excelent articol, :)

CELINEE27.11.2007 13:21
Da, si mie mi s-a parut putin exagerat/melodramatic articolul. Fara comparatiile fizice care nu isi au rostul si fara comparatiile cu diversi supereroi, articolul era chiar unul de care avem nevoie.

Nu am inteles un lucru, dupa primele 45 de minute, Peluza Sud si o parte din T2 ii strigau lui Zenga de bine inainte sa ajunga la cabine. La un moment dat, exact inainte de intrarea in tunel, s-a aplecat, a luat un smoc de iarba, l-a dus la buze si l-a bagat in geaca/tricou. Eu as fi curios cum au inteles altii gestul ala, pentru ca eu nu prea l-am inteles.

Pe de alta parte, ganditi-va si altfel - Zenga a fost alungat de la Steaua, la fel cum au fost alungati multi altii (MM si Elton sunt primii care imi vin in minte). I s-a furat practic victoria cu Valencia si castigarea unui campionat, fiind aruncat ca o haina de care te-ai plictisit. Corect, a gresit cand a acceptat sa antreneze Dinamo dupa ce declarase altceva, dar eu i-as acorda circumstante atenuante.

aceiasi parere o am si eu.sper sa faca Laca un miracol azi si sa batem

eu nu vad ca Zenga e un tradator.de vina e ciobanu ca l-a alungat ca pe multi altii.eu cred ca prin gestul lui undeva in sufletul lui iubeste Steaua

axl2327.11.2007 13:23

Ipotetic.

Daca Lacatus nu confirma ca antrenor la Steaua, daca duce echipa spre dezastru, cati ar fi de acord cu venirea lui Walter? Multi, zic eu.

nicu8827.11.2007 13:48

Zenga este un las n-are ce cauta la Steaua

androsteaua27.11.2007 15:28

nici nu ar trebui sa vb de Zenga! el nu exista,singurul erou din Ghencea este Laca

kosm1n27.11.2007 19:29

Eu cred ca si daca nu reuseste obiectivele cu Steaua anul asta Lacatus tot nu o sa fie criticat de suporteri. Asta pentru ca el DA, e stelist si se poate citi pe fatza lui! Intotdeauna cu Lacatus pana la moarte!

aster1x27.11.2007 19:37

Felicitari pentru acest artilcol scurt,adevarat si scris din inima ros-albastra.

Nu am ce sa comentez doar faptul ca Zenga e un tradator. "SOARTA NU IARTA TRADATORII".

Respectele mele pentru Massimo Pedrazini, care a tactu din gura si a ramas secund dupa venirea lui Laca. Massimo nu l-a trdat asa cum a aafirmat Zenga ci a ramas alaturi de noi la Steaua.