FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ogararu: "Vreau sa-mi termin cariera la Steaua" (Sport.ro)!

fcsteaua.ro26.11.2007 20:02

George Ogararu isi felicita fostii colegi pentru victoria in fata rivalei de-o viata, Dinamo, si spune ca viseaza ca intr-o zi sa revina in Ghencea. Fost fundas al Stelei si actual fotbalist al Ajax-ului, Ogararu spune ca vrea sa se retraga din fotbal purtand tricoul ros-albastru.

"Dorinta mea este sa-mi inchei cariera la Steaua, in mijlocul fanilor care nu m-au uitat", scrie Ogararu pe site-ul lui personal.

Wally26.11.2007 20:10

De mult nu mi-a mai parut atat de rau ca un jucator a plecat de la Steaua, asa cum mi-a parut cand a plecat George...Iar cand revad imaginile de la sfarsitul meciului de la Vaslui mi se face si mai tare dor de el... Respect, George! Sper ca intr-o zi sa te vad din nou calcand in Templu purtand tricoul ros-albastru...

androsteaua26.11.2007 22:12

i-am oferit respect acum primim respect! bafta Ogararu

CaTaLiNsm StElIsTu27.11.2007 01:18

Mare jucator,mare caracter!!!!!Vei ramane mereu in inimile noastre George pentru ca stim cu totii ca ai sange ros-albastru!

CELINEE27.11.2007 06:54

mi-a parut tare rau cand a plecat Ogararu si sper ca el sa se intoarca in templu candva.adevarat jucator de mare clasa si mare caracter.te iubim Ogararu si asteptam intoarcerea ta cu bratele deschise fular-campionii

w3bmaster27.11.2007 22:04

Mi se pare normal e Stelist pana in maduva oaselor ...

Ogararu respect te asteptam ....

clody28.11.2007 16:54

bravo Ogararu, vorbele alea sunt spuse din inima ta ros-albastra :steag_steaua_ro:

cristian8601.12.2007 13:14

RESPECT Ogararu !

Pacat ca nu ai ramas la Steaua sa joci in CL, ar fi fost nevoie de tine.

1uLy4Nn02.12.2007 14:03

un stelist trup si suflet :X :steag_steaua_ro:

Champion's Heart03.12.2007 10:51

Numai RESPECT! Acestia sunt oameni de caracter cei ca Ogararu. Te asteptam Ogararule oricand vei fi bine primit in templu. Nu te-am uitat si nu te vom uita niciodata pentru ca esti printre putinii jucatori care au sange ros-albastru in vene. Te Iubim Stelistule :steag_steaua_ro:

steaua_gloria03.12.2007 13:33

Ogararu o sa ramana mereu in inima mea. Un jucator mare. :steagcruce:

novac03.12.2007 14:53

Felicitari George, declaratia ta ne intareste parera ca esti un mare caracter si un om deosebit. Te asteptam sa revii si pana atunci victoriile tale, indiferent unde joci, sunt si ale noastre. Poate ca pana atunci o sa scapam de mafiot, poate ca ne vom permite sa avem in echipa jucatori de inalt nivel si poate ca din nou vom ajunge sa fim un club mare. Noi speram in continuare.