FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Revansa lui Rica (ProSport)!

fcsteaua.ro26.11.2007 02:22

LAUDAT Dupa golul înscris în meciul cu Dinamo, Gigi Becali considera ca atacantul revenit în Ghencea în aceasta vara din Coreea si-a câstigat un loc de titular în echipa lui Marius Lacatus.

Dupa ce l-a criticat în numeroase rânduri, Gigi Becali a avut ieri primele cuvinte de lauda pentru Adrian Neaga (foto).

"Cred ca si-a câstigat locul de titular la Steaua. Stiu ca el a venit la noi ca sa joace în Liga Campionilor si consider ca merita sa se regaseasca în primul "11" în partida cu Slavia Praga", ne-a declarat multumit finantatorul formatiei din Ghencea.

Introdus pe teren în premiera ca titular de Marius Lacatus în mandatul acestuia la Steaua, jucatorul a izbutit totodata sa marcheze si primul gol pentru ros-albastri în acest campionat.

Singura reusita de pâna în prezent a lui Neaga în tricoul Stelei a fost în preliminariile Ligii Campionilor, în meciul cu BATE Borisov. Folosit pe postul de mijlocas stânga, Rica a avut o evolutie încântatoare, ridiculizându-l de mai multe ori pe adversarul sau direct, George Blay.

Fanii Stelei prezenti la meci l-au aplaudat în dese rânduri pe Neaga si datorita daruirii sale de pe teren, Rica facând în mai multe situatii si faza de aparare, unde s-a remarcat prin deposedari spectaculoase.

morosanu'26.11.2007 06:46

rica +Dica=ridica! asta urmeaza,sa se ridice Steaua acolo unde vrem cu totii,sus in frunte! binenteles si restul jucatorilor au fost buni,felicitari pentru toti. si as mai vrea sa felicit alegatorii pentru voturile date oricui ,mai putin jentitei noastre. eu n-am fost la vot ... si am sa -i mai votez doar la foc automat ! la-ca-tus! la-ca-tus!

JDERUL26.11.2007 09:17

Felicitari Rica! Acesta poate fii momentul relansarii tale,ca de altfel a intregii echipe. Poate asa a vrut D-zeu ca tu sa inscrii si pentru a fii tu cel care semneaza demisia lui Zenga antrenorul care,inainte de plecarea ta la coreeni a refuzat sa te mai includa in echipa desi erai intr-o forma buna,iar Steaua avea nevoie de serviciile tale.

Alexutzu 4 Fc. STEAUA26.11.2007 09:52

am luat 3 beri ca a dat Neaga gol :x ... bine rica tot asa tata:) si tu Dica :steag_steaua_ro:

LUPANU26.11.2007 10:26

dupa cum vedeti il ciobandate considera ca rica merita sa fie titular in echipa !!! deci el considera....deci asa ar trebui asta vrea sa zica :| cine l-a votat ieri pe fecalii sa fie de ras :|

androsteaua26.11.2007 16:56

se vede diferenta! atunci cand intri decis si vrei sa castigi....intotdeauna castigi