FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Câștigãtorii celor 3 bilete la Steaua - Dinamo!

fcsteaua.ro24.11.2007 01:23

Concursul propus de Asociația Independentã a Suporterilor Steliști s-a încheiat! În urma tragerii la sorți, au fost stabiliți câștigãtorii celor 3 bilete la tribuna a II-a a stadionului "Steaua" pentru meciul Steaua București - Dinamo București, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I. Aceștia sunt:

David Silviu Petrus (Ploiești)

Bogdan Cârstea (București)

Elena Cireașã (Râmnicu Vâlcea)

Cei 3 au rãspuns corect la cele 3 întrebãri propuse de AISS:

1. Cine a înscris golurile Stelei în victoria contra rivalei Dinamo din 2000, scor 4-1 pentru Steaua?

Rãspuns corect: Ion Vlãdoiu (3), Ionel Dãnciulescu

2. Cine a marcat golurile Stelei în Supercupa câștigatã cu Dinamo în primãvara lui 2002, cu 2-1?

Rãspuns corect: Eugen Tricã

3. Cine a înscris golurile Stelei în victoria din 2003, din ªtefan cel Mare, scor 4-2 pentru Steaua?

Rãspuns corect: Claudiu Rãducanu (2), Marian Aliuțã, Gabriel Boștinã

Felicitãri celor 3 câștigãtori!

Asociația Independentã a Suporterilor Steliști

kostadanny24.11.2007 09:01

Nu stiu cum alegeti castigatorii....ca eu nu am castigat niciodata chiar daca am participat de aproape fiecare data ,chiar daca am raspuns corect....:-/

danimarcu24.11.2007 16:04

@kostadanny

Iti dai seama ca marea majoritate a celor ce participa la concurs raspund corect!...

E logic ca nu toti pot castiga!

Probabil ca esti mai putin norocos la tragerea la sorti...

CaTaLiNsm StElIsTu25.11.2007 11:58
Nu stiu cum alegeti castigatorii....ca eu nu am castigat niciodata chiar daca am participat de aproape fiecare data ,chiar daca am raspuns corect....:-/

:))))) nici eu nu stiu cum de nu am castigat niciodata desi raspundeam corect la intrebarile unor promotii la diverse produse[-(...=)) Romanii astia:-j