FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Dinamo București

fcsteaua.ro24.11.2007 01:13

Derbyul

În aceastã searã, Steaua întâlnește în Templul Fotbalului Românesc marea rivalã din Groapã, Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Întâlnirea de șoc dintre eterna noastrã Campioanã și eterna noastrã urmãritoare va începe la ora 20:30 și va fi arbitratã de Alexandru Deaconu.

Situațiile din clasament sau forma de moment sunt argumente ce pãlesc în fața unui asemenea meci. Un Derby nu ține niciodatã cont de locul pe care se aflã echipele. Un derby se câștigã în primul rând cu inima.

Îi revine lui Marius Lãcãtuș rolul de a-i face pe elevii sãi sã înțeleagã cã disearã disputã un meci ce are ca mizã nu cele 3 puncte, nu o posibilã redresare, ci Orgoliul. Orgoliul de a ne apãra blazonul pe teren propriu în fața detestabilei noastre adversare. A venit clipa revanșei, dupã rușinea din Sâmbãta Mare.

Cei 11 jucãtori din teren,

Zapata - Emeghara, Goian, Rada, Neșu - Nicolițã, Lovin, Ovidiu Petre, Cristocea - Dicã, Badea

trebuie sã știe cã niciun meci nu se aseamãnã cu un derby. O victorie poate face uitate multe eșecuri, o înfrângere va provoca reacții nebãnuite.

Dacã mãcar un pic cei 11 joacã și pentru noi, mereu cei de-ai 12-lea, atunci vor da în aceastã searã ABSOLUT TOTUL și puțin peste, pentru a demonstra cã - dincolo de fotbalul pe care-l știu sau nu - au o fãrâmã de mândrie!

Astãzi, fiți cu toții FIARE!

Ovidiu

androsteaua24.11.2007 01:18

Mandrie- un cuvant atat de usor de zis dar atat de greu de demonstrat...

Imi impun sa cred ca jucatorii Stelei au mandrie si vor sa-si dea viata pe teren,dar din jocul unora vad ca ei prefera doar banu'.....

drlv8524.11.2007 01:35

nu Deaconu arbitra meciu diseara :-?

AndreyCor24.11.2007 05:54

diseara unii dintre ei au sansa sa dem ca nu sunt mercenari.

Forza Steaua!

Piece of Mind24.11.2007 07:48

Din nou, se pare ca Badoi a fost lasat in afara lotului. Sincer, nu pricep de ce acestuia nu i se da nici o sansa in Ghencea.

brandutz24.11.2007 08:30

Lacatus TREBUIE SA INSCRIE !! LACAUTS VA INSCRIEEEEEE.....!!!!!!!!!!! BRAVOO IMI PLACE POZA.. !! Forza STEAUAAAA !!! :steagcruce:

xander.hool24.11.2007 08:36

stiu ca e offtopic....dar la cat se inchid casele de bilete?se merita sa vin din provincie fara bilet in conditiile in care ajung pe la 5 jumate in Ghencea?sa imi raspunda cineva pls

SSK24.11.2007 09:07

@xander.hool

N-as putea sa-ti spun sigur la ce ora se inchid casele (incearca sa intri si pe situl oficial), insa eu cred ca ai SANSE MARI sa gasesti bilete la ora aceea.

xander.hool24.11.2007 09:16
@xander.hool

N-as putea sa-ti spun sigur la ce ora se inchid casele (incearca sa intri si pe situl oficial), insa eu cred ca ai SANSE MARI sa gasesti bilete la ora aceea.

nici pe siteul oficial nu scrie nimic.eu ma duc oricum.tre sa gasesc bilet ca doar nu fac 250 km degeaba:) ms pentru incurajare

Kreator24.11.2007 09:19

Pentru stelistii din strainatate care doresc sa vada meciul Steaua - dinamu:

Intrati pe:

http://www.plztv.com/romanian.html

Selectati Kanal D din lista de programe de deasupra micutului "ecran", apoi dati dublu-click pe imagine si veti avea imaginea pe tot ecranul.

Enjoy.

Sper sa urmarim cu totii o victorie a echipei Steaua, si un meci bun al echipei noastre favorite!

"Suporterii...? Ma doare in palarie de suporteri! Dar nu am palarie!" _gigi fecali, creditor Steaua FC.

CaTaLiNsm StElIsTu24.11.2007 09:24

Trebuie sa invingem.....Steaua va invinge!Hai Steaua!

MEREU SUPERIORI!

greenyes24.11.2007 09:42
Pentru stelistii din strainatate care doresc sa vada meciul Steaua - dinamu:

Intrati pe:

http://www.plztv.com/romanian.html

Selectati Kanal D din lista de programe de deasupra micutului "ecran", apoi dati dublu-click pe imagine si veti avea imaginea pe tot ecranul.

Enjoy.

Sper sa urmarim cu totii o victorie a echipei Steaua, si un meci bun al echipei noastre favorite!

"Suporterii...? Ma doare in palarie de suporteri! Dar nu am palarie!" _gigi fecali, creditor Steaua FC.

Multumesc pentru aceasta informatie!!!!

Forza Steaua!!!!

steaua_cristian24.11.2007 09:58

Steaua!Victorie :steag_steaua_ro: forzateauafular-campionii Aztazi joaca Steaua si o sa-nvingem

ultras_seed24.11.2007 10:23

Consider ca meciul cu Dinamo este momentul 0 in Ghencea...!!! sper la o victorie a echipei impotriva javrelor... asa ca sa ne strangem in numar mare si sa mergem la stadion sa sustinem Steaua... dinamoooooooo merdaaaaaaa!!!! :steag_steaua_ro: :steagcruce:forzateaua

_matrix_24.11.2007 10:57
stiu ca e offtopic....dar la cat se inchid casele de bilete?se merita sa vin din provincie fara bilet in conditiile in care ajung pe la 5 jumate in Ghencea?sa imi raspunda cineva pls

Sincer nu se cred ca merita....aseara era full la casa de bilete, a trebuit sa prelungeasca programul caselor, ori la 18.00 cand ajungi tu....nu cred sincer sa mai fie bilete.

stelutawillis24.11.2007 11:07

succes Steaua fular-campionii

AdrianUltras2524.11.2007 11:22

batem!

3-0 !!!!

hai baietii!!!!!!!!

:steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

FORZA Steaua!!!

Semper Svperiores!

Sunnyblack24.11.2007 11:27

Multumesc Kreator pentru informatie

Laca sunt mandru ca ai venit la Steaua.

forza Steaua.

ultras_SS_985524.11.2007 12:05

Pentru putina destindere....

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/7109058.stm

Tony Henry belted out a version of the Croat anthem before the 80,000 crowd, but made a blunder at the end.

He should have sung 'Mila kuda si planina' (which roughly means 'You know my dear how we love your mountains').

But he instead sang 'Mila kura si planina' which can be interpreted as 'My dear, my penis is a mountain'.

covasna_szaby24.11.2007 12:59
1uLy4Nn24.11.2007 13:08

daca Laca a transmis jucatorilor un sfert din rautatea lui fata de Dinamo cu siguranta nu vom avea probleme :X...fac sh eo precum Jiji: aseara am visat ca vom invinge cu 7-1 astazi :D:D:D fularsteau2 :steagcruce: :steagcruce:

bad_joke24.11.2007 16:02

Ma tem de meciu asta,sa nu fim prea optimisti,pentru ca jocul echipei nu se poate imbunatati de la o sapt la alta,avem mare nevoie de cele 3 puncte,e foarte simpla ecuatia CINE PIERDE ISI IA LA REVEDERE DE LA TITLU,CINE CASTIGA ,CASTIGA UN MORAL FANTASTIC,acum ori nicio data daca nu cu Dinamo atunci cu cine,meciu asta conteaza enorm,aici se impart orgolile,aici sufera multa lume,sunt cele mai iubie echipe din Romania.Mia placut promoul de la derby de diseara"Cea mai frumoasa poveste de dragoste pentru barbati" :steag_steaua_ro:

HAI BAIETI MACRA IN SEARA ASTA S AUITATI CA SUNTETI LIMITATI DIN PUNCT DE VEDERE FOTBALISTIC.LUPTA Steaua pentru ONOARE SI pentru UMILINTA DIN SAMBATA MARE!!!!HAIDETI BAIETI CA SE POATE!!!! :steag_steaua_ro: fularsteaua2forzateaua

il_scorpio24.11.2007 16:18

Daca mai facem un egal sau duamne fereste o infrangere dau in nebuneala....Ar fi un moment bun sa-i lasam la un pic in spate pe caini si sa ne apropiem un picutz de CFR.